Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Dziękuję. Mam nadzieję, że to cię czegoś nauczy! Pozdrawiam.

Żeby nie było offtopu- Super Mario to super gra.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 743,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

No i co z tego ma wynikać bartez :) Nie zmienia to faktu że takie zero-jedynkowe myślenie istnieje. Rayman Legends mnie 10x bardziej interesi i czekam aż cena spadnie.

To czekasz aż będą dawać za dychę? Ja na premierę kupiłem razem z jedynką za 60 zł, fakt, że na kompa, ale ty też masz PC i podobno nawet coś na nim ogrywasz.

Opublikowano

Dziękuję. Mam nadzieję, że to cię czegoś nauczy! Pozdrawiam.

Żeby nie było offtopu- Super Mario to super gra.

Niewygodnie sie trzyma telefon poziomo w aucie.

Opublikowano

z jakiegos powodu m$ i sony walcza o boogiego , po tym jak mu sony wpadło na chate a potem wzielo do nyc i sprezentowalo ps4 , teraz osobiscie nelson to the rescue BZdlU-NCAAAS2hr.jpg

czy naprawde jest tak , ze ktos kupi ta czy inna konsole tylko dlatego , ze poleci ja jakis koles na youtubie? szczegolnie kiedy oczywiste jest , ze smaruja go jak tylko mozna ? bo chyba te korporacje tak mysla ;/

Opublikowano

to zaloz sobie konto i wykreuj taka postac jak Francis. Powodzenia.

Opublikowano

Ledwo mi to przechodzi przez klawiaturę, ale to jest ... gwiazda branży video.

Niestety streamersi/youtubersi to są teraz grube ryby, o których się walczy, bo mają stałą bazę widzów. Nawet u nas ile jest tych interenetowych youtuberów ? Ja znam z 20. I czekają kolejni.

Takie czasy.

@up - ciężko będzie u nas o takiego grubasa, zwłaszcza z takim dystansem do siebie :D

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

(pipi)a, wystarczy być kretynem, żeby wygrać Internet. Faktycznie, dziwne czasy nastały. 

Opublikowano

(pipi)a, wystarczy być kretynem, żeby wygrać Internet. Faktycznie, dziwne czasy nastały. 

I grubym.

Opublikowano

Mówisz o Francis?

Opublikowano

eeee Francis jest mega pozytywny, jest to jedyny youtuber ktorego ogladam od czasu do czasu 

Edytowane przez kubson

Opublikowano
czy naprawde jest tak , ze ktos kupi ta czy inna konsole tylko dlatego , ze poleci ja jakis koles na youtubie? szczegolnie kiedy oczywiste jest , ze smaruja go jak tylko mozna ? bo chyba te korporacje tak mysla ;/

A jak myślisz dlaczego w ostatnim czasie na eventy przedpremierowe z BF4 i CoD Ghosts i BLOPS 2 byli zapraszani jutuberzy z dużą liczbą subskrynentów? Mogli nawet nagrywać gameplay. Embargo mija i mogą wrzucać całe gameplaye do sieci na własne kanały. Z tymże oczywiście ci jutuberzy nie recenzują tego co zobaczyli, nie wydają ocen. Taka inna wersja marketingu. Aczkolwiek Major Nelson i Francis to chyba tylko dla beki.

Opublikowano

Zreszta nawet profesjonalni dziennikarze i portale proszą o polubienia, subskrypcje i zachęcanie innych więc widać jak to działa. Ja do nich nic nie mam, chcą to niech nagrywają, a Francisa lubie, jest śmieszny, choć powiedziałbym, że lubie go przez współczucie.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Współczucie?. Jak by chcial to zrzucił by te zwaly tłuszczu. Ale lepiej pograc na konsolkach.

Opublikowano

No bah. Taki youtuber nie będzie chciał gaży za przyciąganie publiki jak inny byle frajer-menadżer a i tak zareklamuje co trzeba (oczywiście nie dosłownie). Jedni nakręcają drugich. 

MaZ, nie miałem na myśli tego konkretnego przypadku tylko chodzi mi o samo zjawisko. Jeszcze z 10 lat wstecz bym w to nie uwierzył xD. 

Opublikowano

Współczucie?. Jak by chcial to zrzucił by te zwaly tłuszczu. Ale lepiej pograc na konsolkach.

Ah, forumek.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Którego Mariana na Wii polecacie zagrać najbardziej?. Ostatni marian w jakiego grałem to ten z Nesa.

Opublikowano

Super Mario Galaxy 1/2

Edytowane przez erix

Opublikowano

Super Mario Galaxy 1 i 2 oczywiście.

A jak chciałbyś sobie poskakać jak w starych marianach w prawo, to i New Super Mario Bros Wii się nada.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

z jakiegos powodu m$ i sony walcza o boogiego , po tym jak mu sony wpadło na chate a potem wzielo do nyc i sprezentowalo ps4 , teraz osobiscie nelson to the rescue BZdlU-NCAAAS2hr.jpg

I tak powinni o Banderasa powalczyć.

Opublikowano

On nie jest głupi, wykreował taką postać jak kabareciarz. Na dowód tu masz jak wypowiada się na ten sam temat normalnie http://www.youtube.com/watch?v=jQjocZXHOg4, a tu jako postać którą gra http://www.youtube.com/watch?v=AZNHuFjnmUo

Francisa lubie, jest śmieszny, choć powiedziałbym, że lubie go przez współczucie.

Bardziej mu współczujesz pieniędzy czy żony?

1380439_710280025655760_640050394_n.jpg

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Francis jest świetny, dziwne że ktoś naprawdę myśli, że to nie jest wykreowana postać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.