Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Widzę 60 klatek skończyło się w next-genach nim się jeszcze zaczęło :

Kolejna zamulasta generacja : <

betonowe 30fpsów w 1080p nawet na split screenie, ślicznie to wygląda, szkoda że marnuje się na kinecta  ;/

http://www.youtube.com/watch?v=cFGMX0RWzwM#t=53

FM5 cały czas podczas wyścigu 60fpsów   :ninja:   beka z tego drive cluba w 30fpsach z 8 samochodami(?) i który jest o rok dłużej w produkcji. Jakiś ex na ps4 będzie w 60fpsach ?

Jaczes: killzłom ma 73/100 na metacritic, już nie zawyżał ocen   :thumbsup:

Edytowane przez Daddy

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

cccombo bbbeka

pare miesięcy temu:

17sxek.png

teraz

1_1j3amu.png

parę miesięcy temu:

642yyc.png

teraz:

6_6kzzrk.png

pare miesiecy temu:

5xkxte.png

teraz:

5_551ari.png

a było takie spuszczanko xbotów podczas E3 ;/

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Yaczes, PSX, PS2 i PS3 w pierwszym swoim roku nie dostały wszystkich swoich hitów. Wy jesteście tacy naiwni czy to tylko trolling? Marka Playstation to od zawsze ogrom różnego rodzaju gier, tak było zawsze i tak będzie z PS4. Wy myślicie, że Sony obierze strategie Microsoftu i przez całe życie konsoli będzie jechać na trzech seriach? 2014 to Order, DriveClub, inFamous, Uncharted i kilka innych gier jak Rime czy Shadow of the Beast. Zapewne kolejne zapowiedzi dojdą w najbliższych miesiącach. Każde wewnętrzne studio pracuje nad tytułem na PS4, więc ile tych gier jest jeszcze niezapowiedzianych. Jeżeli ktoś może się martwić w przyszłości o brak gier, to na pewno nie będą to posiadacze PS4. Krótkozwroczność i brak pamięci do poprzednich lat co u niektórych jest zastraszająca.

PS. Figaro, nie kop leżącego, a może jednak...

ibdFRTl2ztnisy.gif

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Screeny od Figaro xD

Opublikowano

jaczes znowu staje sie xbotem 

good night sweet prince [*]

Opublikowano

jaczes znowu staje sie xbotem 

good night sweet prince [*]

http://www.youtube.com/watch?v=FYznTduWofo

Opublikowano

Figaro ale wiesz, że prezentacje na E3 są czasem podrasowane?

Mam przypomnieć screen z Uncharted jak się różni wersja z E3 do retail?

Nie bądź hipokrytą.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Przypomnij, jestem ciekaw.

Opublikowano

Raz:

r26fz4.jpg

Dwa:

24mcaoy.jpg

A YETI-ego już coś boli widzę. ;D

+ nawet specjalny artykuł o porównaniu U3 E3 vs retail się nawet znalazł.

Dam jeszcze gratisa:

wr249_thumb.jpg

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Figaro ale wiesz, że prezentacje na E3 są czasem podrasowane?

Mam przypomnieć screen z Uncharted jak się różni wersja z E3 do retail?

Nie bądź hipokrytą.

W którym miejscu czyni mnie to hipokrytą?

Opublikowano

Wyciągasz taką sytuację z nową Forzą, ale zapewne w przypadku Uncharted jest wszystko ok?

Znając Twoje podejście do marki Plejstejszyn zapewne tak.

+

Nie widać takich różnic w buildach Forzy jak w Uncharted.

Opublikowano

Raz:

r26fz4.jpg

Dwa:

24mcaoy.jpg

A YETI-ego już coś boli widzę. ;D

+ nawet specjalny artykuł o porównaniu U3 E3 vs retail się nawet znalazł.

Dam jeszcze gratisa:

wr249_thumb.jpg

Te screeny pokazuja, ze juz ps3 bylo nextgenowa konsola ;f

Opublikowano

No rzeczywiście super porównanie suteq. Różnice w cutscenkach z Uncharted, a różnice w gameplayu z Forzy to taka sama sytuacja.

Opublikowano

No rzeczywiście super porównanie suteq. Różnice w cutscenkach z Uncharted, a różnice w gameplayu z Forzy to taka sama sytuacja.

Ale co to ma do rzeczy? Co? Nagle w PS3 nie ma mocy na wyświetlanie cutscenek w jakości z E3 czy co? Miało i nie ma? Magia?

Rozchodzi się o różnice między buildami na niekorzyść tych przeznaczonych do sprzedaży.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

U3, też pamiętam tego mesjasza graficznego, ale takie rzeczy to tylko na plejstejszyn. Ciekawa jaka przepaść będzie między grami na PS4, a Xbone, skoro różnica w bebechach jest tak duża.

uncharted32012022700403.jpg

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Sznurówka z słuchawką douszną wypadającą z ucha przy gwałtownych ruchach vs normalny headset. Tak, na pewno ten pierwszy jest lepszy!

gwałtownych ruchach? jak masz padaczke to i hełmofon XO ci spadnie z głowy

nie wiem jakie ty masz uszy że ci słuchawki wypadają ale to jest już twój problem

nie mówiac już o tym że słuchawka douszna zwykle lepiej przekazuje dźwięk niż taka płaska słuchawka która leży na uchu

każdy kto używał tego typu słuchawek to wie

Walkman_1.jpg

Aha, w takim razie nie wiem jakich Ty słuchawek używasz ale uprzejmie informuję, że najlepsze słuchawki z najlepszą jakością dzwięku to właśnie słuchawki NAUSZNE.

Moi kumple też mnie wyśmiali jak kupiłem swoje słuchawki nauszne za 1200zł i twierdzili, że na ich super-duper dokanałówkach sony czy samsunga lepiej gra. Zmienili zdanie gdy je założyli, Tobie też polecam.

Pomijam to, że jak wsadzę sobie słuchawkę do jednego ucha to dźwięki z gry słysze tylko tym drugim (mono) a taka np. z X360 nie izoluje mnie od dźwięków zewnętrznych, pomimo idealnej komunikacji z całym party...

Opublikowano

O (pipi) suteq teraz to żes (znowu) (pipi)nął... Nawet nie będę komentował.

Co, do Forzy to nie wierzę, że to tak będzie wyglądać... to może jakaś wersja pre-pre alpha z X360?

btw. dat_3d_crowd18ss5.jpg:lol:

Edytowane przez Emet

Opublikowano

To nie ma nic wspólnego z wiarą, tylko z trzeźwym i realnym myśleniem. Chcesz dużo różnorodnych gier, kupujesz PlayStation, chcesz kolejne części Halo, Girsów i Forzy, kupujesz Xboxa.

Pytam: gdzie (pipi)a te gry?

na razie to jest kolejny killzone i knack -2/10

A na horyzincie majaczy KOLEJNY infamous. WOW, jestem pod wrazeniem.

yakuza Ishin, Rime, Return to Rapture, Uncharted, Infamous, Driveclub i The Order i parę innych japońszczyzn. sony wie że teraz nie muszą nic zapowiadać więc nie spieszą się z pokazami nowych gier.

Gdyby Ishin wyszło z ang. subami to byłbym przeszczęśliwy, a tak... The Order rokuje z uwagi na klimat, Uncharted to pewniak, o Return niewiele wiemy.

Generalnie problemem jest właśnie opieszałość Sony w materii pokazywania nowych gier...

Opublikowano
Generalnie problemem jest właśnie opieszałość Sony w materii pokazywania nowych gier...

Mi tam to róźnicy nie robi (o ile nie ma cyrków jak z TLG czy FF Versus) ale kiedyś było śmianie się z Sony, że zapowiada 10 gier na kilka lat przed premierą.. a teraz jest narzekanie, ze tego już nie robią ;)

Opublikowano

Porównanie FM ze screenów z YT w 360p   :thumbsup:

no ale ok czarne okna na Pradze poprawili na właściwe, na ostatnim porównaniu lepszy murek i oświetlenie,  nieźle T10   :)  Jedynie pierwsza kamieniczka prezentuje się gorzej na środkowych fotach +  cienie na pierwszych. Reszta kwestia nasycenie kontrastu/koloru w obu filmikach i ich jakość.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Juz nie pjerdol Daddy, roznica jest widoczna golym okien mimo tragicznego zrodla. No ale pewnie dzieki temu jest stale 60klatek i 1080p.

Opublikowano

Pisać, że to na dole wygląda w jakimkolwiek stopniu lepiej niż to z E3, to jak pisać, że RE4 na PS2 wygląda lepiej niż na GameCubie.

No ale... ne żebym był w jakiś sposób zaskoczony takimi stwierdzeniami z jego strony :rolleyes:

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Porównanie FM ze screenów z YT w 360p   :thumbsup:

no ale ok czarne okna na Pradze poprawili na właściwe, na ostatnim porównaniu lepszy murek i oświetlenie,  nieźle T10   :)  Jedynie pierwsza kamieniczka prezentuje się gorzej na środkowych fotach +  cienie na pierwszych. Reszta kwestia nasycenie kontrastu/koloru w obu filmikach i ich jakość.

bauahahahah, fani Xboxa tak się śmieją z sonoklapków, a o takim xbocie jak Daddy to nikt nigdy z was nic nie mówi ;/

btw Quantum Break potwierdzone na VGX :3

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Porównanie FM ze screenów z YT w 360p    :thumbsup:

no ale ok czarne okna na Pradze poprawili na właściwe, na ostatnim porównaniu lepszy murek i oświetlenie,  nieźle T10    :)  Jedynie pierwsza kamieniczka prezentuje się gorzej na środkowych fotach +  cienie na pierwszych. Reszta kwestia nasycenie kontrastu/koloru w obu filmikach i ich jakość.

bauahahahah, fani Xboxa tak się śmieją z sonoklapków, a o takim xbocie jak Daddy to nikt nigdy z was nic nie mówi ;/

Juz nie pjerdol Daddy, roznica jest widoczna golym okien mimo tragicznego zrodla. No ale pewnie dzieki temu jest stale 60klatek i 1080p.

WAT?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.