Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Ale brać oferty z plusa w wypadku PS4 nie ma na ten moment sensu, bo na razie najlepsze, co mogą dać to nie wiem, Knack za kilka miesięcy?

DriveClub w lutym

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano
Jak masz ps3 to moze i masz wszystko inne za darmo ale,na ps4 placisz za Online.

nie oszukujmy sie, ps4 ma znikomy % graczy

Nie twierdzę, że jest inaczej ale jak grasz po necie to i tak płacisz więc darmowe gierki to miły bonus

jeśli grasz online = jeśli płacisz za online

no i tutaj możemy się zacząć spierać czy:

1 lepiej jest za darmo grać online (słabszy) i dostawać nejlepsze gry w plusie?

3 czy lepiej musieć płacić za online (lepszy) i dostawiać 7 letnie crapy?

co lepsze?

ja osobiscie przez 3-4 lata grałem za darmo online i nie miałem powodów do marudzenia, może i czasem usługa zdechła, ale mnie osobiście to nie zabolało

a teraz wykupiłem plusa i dostałem najlepsze gry z tego roku , no kurde na co tu marudzić?

w gry w goldzie? jakieś indyki crapy albo pierwszy gearas of war którego każdy xbot i tak już ograł

naprawde zapominając na chwile o wojenkach kto dostał więcej ?

Opublikowano

Ale janusz nikt nie twierdzi że gwg jest lepsze tylko, że to inna opcja niż ps plus. Lepsze gry, darmowy online no tym wygrywa sony zdecydowanie zwlaszcza w polsce gdzie każda nowa gra to powazny wydatek. Gdy ms nic nie dawali to było cicho, dają gry za free łe co to za go.wno no nie dogodzisz.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
w gry w goldzie? jakieś indyki crapy albo pierwszy gearas of war którego każdy xbot i tak już ograł

Yano,na ps4 teraz dostajesz same indyki. Wiem,ze ps4 ma maly % ale dostajesz indyki. Wiec jechac jedna firme za to,a druga juz nie?

Opublikowano

Ja tam wolalbym dostać don' starve za free niż dmc czy remember me tak szczerze mówiąc.

Opublikowano

Yeti tu :

"http://allegro.pl/listing/search.php?sg=...kabel+HDMI

Wprawdzie nie 5 zł ( bierz najtańszy ) ale dołożę ci w razie czego. Jakbyś nie potrafił podłączyć to zadzwoń, pomogę. Musisz trafić w dwa wejścia jak coś.

Dzięki, to jak uda mi się jakimś cudem to podłączyć dobrze, to w co ja mam grać na tym pc?

Opublikowano

Ja tam wolalbym dostać don' starve za free niż dmc czy remember me tak szczerze mówiąc.

dont starve bedzie za tydzien do pobrania w plusie na ps4 :)

Opublikowano

No ja nie wiem - GwG coraz bardziej się rozkręca. W nadchodzącym miesiącu dają SD, grę, która wyszła w 2012. A więc jest coraz lepiej. PS Plus też na początku nie był jaką niesamowitą ofertą. Tak jak wspomina bluber - fajnie, że gry z GwG dostajemy na zawsze. Microsoft ma dużo kasy, dlatego jestem pewny, że oni dadzą czadu z tą usługą.

Opublikowano

dont starve bedzie za tydzien do pobrania w plusie na ps4 :)

No wiem dlatego o tym wspomniałem, ale dla ps3 nie będzie.

Opublikowano

Weźta Pany pod uwagę jeszcze, że to nie tylko gry na PS3 i online w PS4, ale jeszcze dochodzą gry z Vita i PS4 ;)

A kogo to obchodzi? Nie mam ani Vity ani PS3, więc gdybym miał PS4 to za jedną darmową gierkę bym zapłacił tyle samo co ci z paroma platformami.

Sleeping Dogs i ta gierka z Larą były w plusie?

Opublikowano

Yeti tu :

"http://allegro.pl/listing/search.php?sg=...kabel+HDMI

Wprawdzie nie 5 zł ( bierz najtańszy ) ale dołożę ci w razie czego. Jakbyś nie potrafił podłączyć to zadzwoń, pomogę. Musisz trafić w dwa wejścia jak coś.

Dzięki, to jak uda mi się jakimś cudem to podłączyć dobrze, to w co ja mam grać na tym pc?

A jakie lubisz gatunki ? Osobiście polecam na pierwszy ogień nadrobić gatunek horrorów które na konsolach dosyć podupadły. Dokładniej, dwie Amnezje , dwie Penumbry ( jest jeszcze dodatek ale słaby ), Outlast ( możesz poczekać aż wyjdzie na PS4, ale na PC masz już teraz i zapewne w lepszej jakości ) z tych nowszych, starych nie wymieniam bo zapewne znowu będą dziwne śmiechy z oprawy. Sporo osób zachwala również Slender: The Arrival oraz Cry of Fear, nie grałem w to jeszcze, więc nie wiem czy dobre. Kumpel coś mi też gada , że Cryostasis: Arktyczny Sen to dla niego mega hicior ale optymalizacja słaba ( coś jak na konsolach ; ) Jak to wypisuję to widzę , że sam muszę ograc kilka gier.

Jak to ukończysz to będziesz miał dobry pogląd na gatunek ( mniemam , że stare z omawianego gatunku multiplatformowe hity lub exy z konsol masz opanowane ).

Niedługo pojawią się kolejne ciekawie zapowiadające się projekty jak Routine czy The Forest.

PS : Tylko nie sprawdzaj ocen , zagraj sam. Wiele tych gier pochodzi od małych firm gdzie można zapomnieć o opłacaniu recenzji i innych zabiegach. Jak znam realia to oceny wahają się w przedziale 60-70%. Zapewne Amnezja i Penumbra wyżej , ponieważ odbiły się większym komercyjnym echem. 

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Wow, Xbox One jest taki zayebisty. Wystarczy spojrzec na tę listę (zrobioną przez Gamestop aby zachęcic klientów do kupna) KILLERSKICH FICZERUF , które każdego przekonają do zakupu:

4BFA3EF2-7FEE-4199-80C0-C6E6B633A4D8.jpg

Mogę grac w gry offline! wooow. NEXT GEN IS HERE

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Sony też się podniecało tymi ficzerami na ostatnim e3.

Tak tylko mówię.

Opublikowano

Weźta Pany pod uwagę jeszcze, że to nie tylko gry na PS3 i online w PS4, ale jeszcze dochodzą gry z Vita i PS4 ;)

A kogo to obchodzi? Nie mam ani Vity ani PS3, więc gdybym miał PS4 to za jedną darmową gierkę bym zapłacił tyle samo co ci z paroma platformami.

Sleeping Dogs i ta gierka z Larą były w plusie?

TR nie, ale Sleeping Dogs już tak.

Opublikowano

Tomb Raider też był. Swoją drogą, jaka to była zaje.bista gra. Jeden z moich ulubionych trybów Co-op.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Yano,na ps4 teraz dostajesz same indyki. Wiem,ze ps4 ma maly % ale dostajesz indyki. Wiec jechac jedna firme za to,a druga juz nie?

Ale plusa dostajesz gry na 3 konsole płacąc za jedną wiec zawsze cos znajdziesz

Opublikowano

Wow, Xbox One jest taki zayebisty. Wystarczy spojrzec na tę listę (zrobioną przez Gamestop aby zachęcic klientów do kupna) KILLERSKICH FICZERUF , które każdego przekonają do zakupu:

Figaro a nie przyszlo ci to do glowy,ze pracownicy gs mieli dosc pytan od mamusiek,dziadkow,wujkow i dzieciarni czy xbox one pozeala na X?

Opublikowano

Figaro a nie przyszlo ci to do glowy,ze pracownicy gs mieli dosc pytan od mamusiek,dziadkow,wujkow i dzieciarni czy xbox one pozeala na X?

Owszem, przyszło mi. Niemniej i tak jest to zabawne. Tam powinna byc lista jakichś prawdziwych super ficzerów, teraz wygląda to komicznie.

Opublikowano

Trzeba mieć te 3 konsole.

W Playu dają za darmo

Opublikowano

MS zrobił wielki reveal w maju i nie zadbał o doinformowanie ludzi, że zrezygnował z większości tych ograniczeń, dlatego taka kartka. Pewno nadal wielu casuali którzy grają w Call of Duty myśli że na XONE nie zagrasz w używki i wzięli z tego powodu PS4.

Opublikowano

MS zrobił wielki reveal w maju i nie zadbał o doinformowanie ludzi, że zrezygnował z większości tych ograniczeń, dlatego taka kartka. Pewno nadal wielu casuali którzy grają w Call of Duty myśli że na XONE nie zagrasz w używki i wzięli z tego powodu PS4.

Głupie gadanie. Sam fakt, ze takie cos chciał zrobic kompletnie ich dyskredytuje w oczach wszystkich graczy.

Edytowane przez pop

Opublikowano

Głupie gadanie. Sam fakt, ze takie cos chciał zrobic kompletnie ich dyskredytuje w oczach wszystkich graczy.

Wszystkich-wszystkich?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.