Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

aha no to ładny fail i beka xD

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Bartiz - 6v6 to max ilość graczy.

"Okazało się, że jest to najlepszy balans pomiędzy ilością graczy i SI. Chodzi tutaj wyłącznie o ilość żywych graczy. Będzie jeszcze mnóstwo SI, z których każda może posiadać Tytana".

W kazdej rozgrywce bedziesz mial boty.

Czyli 6vs6 zywych graczy + boty to spoko ale jakby bylo np 8vs8 albo 10vs10 zywych graczy to juz balans sie sypie? Pewnie boty beda tak lazic zeby odpalac rozne skrypty i bedzie WOW NEXT GEN :teehee:

Opublikowano

EDIT: hav3n masz racje.

Ktos wrzucil:

„Oh, and I keep seeing people thinking we've got "bots" when we talk about AI. Thats not how they are. The AI in Titanfall are not replacements for human players. Our playercount is not 6v6 because of AI - AI play their own role in the game and are a different class of character in the game.”

Edytowane przez easye

Opublikowano

6vs6 to i tak falszywy mesjasz

Opublikowano

Koleżka z Irlandii lekko odpłynął. W londku jakoś nie uświadczysz polek z xboxami, które się od nich uginają. Są za to palety z pustymi pudłami ale nie do kupienia. Tak np wczoraj widziałem w PC World. To samo game na ealingu. Dostępność tylko online, ale nie mogą powiedzieć kiedy. Podobnie ps4. Wiec to chyba na tuskowej wyspie tylko głupi ludzie kupują xbony.
Aha.

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano

Prawda jest taka ze potencjalne hity na PS4 w tym roku to tylko domysly i jedna wielka niewiadoma. Widzielismy gameplay z InFamousa i co poza tym? Kilka gifow z DriveCluba no i screeny z The Order. Moim zdaniem ten rok MS moze spokojnie wygrac dzieki TitanFall, nowym Halo i Quantum Break jak sie chlopaki wyrobia. A co w 2015? Fable Legends i nowe IP od Black Tusk. Co jak co ale MS ale ogarniety plan wydawniczy i co roku mozna sie czegos spodziewac. Sony zapowiada gry ale kiedy one wyjda kto wie....this is waiting...again? :teehee:

Niby Sony ma tyle 1st party ale prawda taka ze jakby nie ND z Uncharted i TLoU to PS3 dalej by bylo w ciemnej (pipi)e. I te wszystkie informacje ze GG, Santa Monica moga pracowac nad dwoma grami jednoczesnie - przy kazdej ofercie pracy sa domysly co to moze byc, RPG, otwarty swiat, MMO...a zeby sie nie skonczylo na Vicie albo grami na PSN/komorki....albo takimi drewnianymi tytulami jak KZ:SF  :sick:

MS zapowiadający parę tytułów bez daty - ogarnięty plan wydawniczy

Sony zapowiadający parę tytułów bez daty - this is waiting, lol, beka

Opublikowano

Prawda jest taka ze potencjalne hity na PS4 w tym roku to tylko domysly i jedna wielka niewiadoma. Widzielismy gameplay z InFamousa i co poza tym? Kilka gifow z DriveCluba no i screeny z The Order. Moim zdaniem ten rok MS moze spokojnie wygrac dzieki TitanFall, nowym Halo i Quantum Break jak sie chlopaki wyrobia. A co w 2015? Fable Legends i nowe IP od Black Tusk. Co jak co ale MS ale ogarniety plan wydawniczy i co roku mozna sie czegos spodziewac. Sony zapowiada gry ale kiedy one wyjda kto wie....this is waiting...again? :teehee:

Niby Sony ma tyle 1st party ale prawda taka ze jakby nie ND z Uncharted i TLoU to PS3 dalej by bylo w ciemnej (pipi)e. I te wszystkie informacje ze GG, Santa Monica moga pracowac nad dwoma grami jednoczesnie - przy kazdej ofercie pracy sa domysly co to moze byc, RPG, otwarty swiat, MMO...a zeby sie nie skonczylo na Vicie albo grami na PSN/komorki....albo takimi drewnianymi tytulami jak KZ:SF  :sick:

Ile gameplayów pokazywali z Halo, Quantum Break, Fable Legends i z gry od Black Tusk ?

Anyway, czemu tylko ja nie znam tych wszystkich dat premier na Xboxa One ?

This is waiting again - czyli te gry na X1 już miały premierę, tak ?

żałosne (pipi)enie

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Nie no, nie mogli wrzucić w marketingowy gameplay jakichś sucharów, bez przesady.

Opublikowano

amazonfanfavoritesgs0s.jpg

Heh, kto by pomyślał, że TLOU wygra większosc takich głosowań. Każdy wieszczył wygraną GTA V. Do dziś mam koszmary po tysiącach statusów od Mazzeuszów i jego koleguf o prawdziwym Mesjaszu. Stało się jak stało. Power of plejstejszon. Mój plan to zagrac w którąś z tej dwójki do końca 2014. Oby się udało.

Opublikowano

Xbox one sprzedaje sie dobrze bo ps4 brakuje xD

Ps4 nie ma w Europie i bedzie dostępne w lutym lub jak Yeti pisał w kwietniu xD

Dostawa w styczniu/lutym jest dla osob ktore mialy preorder przed swietami. Ja jak bede mogl sie dopisac w polowie/na koniec stycznia(gamestop juz nawet ludzi nie dopisuje) to bede moze mial w kwietniu.

Nieprawda! Łżesz! PS4 jest dostępny wszędzie, bo Don widział kilka sztuk w Szczecinie. Czemu tak perfidnie kłamiesz?

Ogólnie dobra beczka z rencistów, wmawiajcie sobie co chcecie. Kiedy Xone spokojnie leżał sobie na półkach, to PS4 było rozprzedane, gdyby Sony nadążyło z produkcją, to różnica między next-genem, a tym czymś od microsoftu byłaby jeszcze większa. Ale jedno trzeba przyznać microsoftowi, znaleźli 3mln idiotów, ale pewnie to największy beton z pośród xbotów.

Opublikowano

Heh, kto by pomyślał, że TLOU wygra większosc takich głosowań. Każdy wieszczył wygraną GTA V. Do dziś mam koszmary po tysiącach statusów od Mazzeuszów i jego koleguf o prawdziwym Mesjaszu. Stało się jak stało. Power of plejstejszon. Mój plan to zagrac w którąś z tej dwójki do końca 2014. Oby się udało.

XrZhKE3.gif

Opublikowano

Ogólnie dobra beczka z rencistów, wmawiajcie sobie co chcecie. Kiedy Xone spokojnie leżał sobie na półkach, to PS4 było rozprzedane, gdyby Sony nadążyło z produkcją, to różnica między next-genem, a tym czymś od microsoftu byłaby jeszcze większa. Ale jedno trzeba przyznać microsoftowi, znaleźli 3mln idiotów, ale pewnie to największy beton z pośród xbotów.

Niekoniecznie idiotów, mogli to być ludzie którzy np. nie chcieli czekać na PS4.

Anyway, brak towaru to żadne usprawiedliwienie. To duży błąd producenta, choć nikt nie spodziewał się takiego szału.

Opublikowano

Dołączona grafika

Głównie dlatego, że to gra od ND, sony oraz nowe IP, ale uważam, że się należało. Po tak czerstwej U3 (i ogólnie przehypowanej dla mnie u2) zrobić coś takiego dobrego to szacun. W GTA V widać więcej napracowania ludzikow z rockstar, ale zabrakło dla mnie jakiejs iskry geniuszu jak w przypadku RDR.

Opublikowano

Widzę że geniusze uważają że dużo graczy = dobre multi. Gdzie wasz MAG na 256? Powiem wam gdzie - servery będą zamknięte 28 stycznia.

Mit o braku PS4 w sklepach to komedia klapków, czytam o tym od miesiąca, w takim razie w grudniu Sony powinno sprzedać 0 sztuk konsol a w styczniu ledwie garstkę. Aż mi się przypomina RDR i wyimaginowany zatonięty kontenerowiec z grami :teehee:

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

XrZhKE3.gif

Figaro teraz ogrywa Dr.Mario, chłopak ma poważne zaległości, więc może do końca 2014 się nie wyrobi.

Opublikowano

6: 6 ?

O tak !!!! Nareszcie od każdego członka ekipy będzie wiele zależeć, a mech będzie na kluczową, wagę złota. Dodatkowo, mniej graczy zawsze w FPS-sach wiązało się z bardziej skillowym podejściem. 

Chociaż wiem , że dzieci CoDa i BF gdzie lata kilkadziesiąt nic nie znaczących pajacy, tego nie zrozumie. 

AI nie jest tam do walki i rozstrzygania potyczek a bardziej by nadać multi singlowy-fabularny posmak. Zresztą wystarczy ponownie zobaczyć pierwszy zaprezentowany filmik. Bot w mechu coś gada a potem gracze biegną do walki z innymi graczami.

Podsumowując, dobra nowina ! I to bardzo. Optymalizacja systemu pod jedną i mniejszą grupę graczy zawsze na plus. Mniejsza kampa więcej działania by osiągnąć cel, supa.

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

PS4 Back In Stock “This Week” Say Sony, GAME Offering Limited Stock

PS4 will be back in stock this week according to Sony with the company taking out adverts in the national press. Just about every GAME is also tweeting a limited availability on a first come first served basis.

http://www.officialplaystationmagazine.co.uk/2014/01/07/ps4-back-in-stock-this-week-say-sony-game-offering-limited-stock/

http://www.mcvuk.com/news/read/sony-ps4-back-in-stock-this-week/0126433?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+mcvuk%2Fstream+%28MCV%3A+Home+Stream%29

<zdjęciedonazeszczecina>

Edytowane przez YETI

Opublikowano

EDIT: hav3n masz racje.

Ktos wrzucil:

„Oh, and I keep seeing people thinking we've got "bots" when we talk about AI. Thats not how they are. The AI in Titanfall are not replacements for human players. Our playercount is not 6v6 because of AI - AI play their own role in the game and are a different class of character in the game.”

Pewnie matchmaking bez botow dadza w DLC a wiec wszystkim Xbotom zalecam smarowanie wazelinka pewnej czesci ciala I grzecznie kupic Season Pass. A I zapomnijcie zajrzec do mikrotranzakcji I kupic wystrzalowe skorki na swoje robociki :D

Opublikowano

XrZhKE3.gif

Figaro teraz ogrywa Dr.Mario, chłopak ma poważne zaległości, więc może do końca 2014 się nie wyrobi.

W Dr Mario trzeba więcej myślec niż w tym Twoim kochanym TLOU z cinematic experience i emotional story...

Opublikowano

XrZhKE3.gif

W Dr Mario trzeba więcej myślec niż w tym Twoim kochanym TLOU z cinematic experience i emotional story...

Hahaha, proponuje zapisać się na studia mechatroniki, będzie miał jeszcze więcej myślenia niż w dr.mario. Dostarczasz beki w postaci postów jak ten zacytowany przez rejwena, a później się dziwisz, że ludzie się z tego śmieją.

Może uda mi się ograć TLoU do końca 2014, a tymczasem wracam do gier na pegazusa. :teehee:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

W Titanfall jest 12 graczy gdzie każdy może po jakimś czasie przywołać tytana, do którego nie trzeba wskakiwać tylko ustawić na tryb "ochrony", gdzie robot będzie za tobą chodził i ciebie chronił. Teoretycznie więc drużyna może się składać po jakimś czasie z 6 graczy i 6 tytanów. Poza tym są przeciwnicy AI - NIE BOTY takie jak w Gears of War  czy Killzone. AI nie zastępuje żywych przeciwników. AI w tej grze działa na zasadzie przeciwników w grach typu Dota, Lol - mniej punktowani niż prawdziwi gracze przeciwnicy któzy robią generalnie za mięso armatnie.

Opublikowano

czyli co ? im mniej ludzi w rozgrywce online tym lepiej bo robi sie bardziej taktycznie i wiecej od poszczegolnego czlowieka zalezy? zatem killzone mercenary z jego 4vs4 GOTY multi w fps, a tLoU GOTY multi w tps?

ja proponuje by next geny przyniosly tylko tryby 1vs1

Opublikowano

czyli co ? im mniej ludzi w rozgrywce online tym lepiej bo robi sie bardziej taktycznie i wiecej od poszczegolnego czlowieka zalezy? zatem killzone mercenary z jego 4vs4 GOTY multi w fps, a tLoU GOTY multi w tps?

ja proponuje by next geny przyniosly tylko tryby 1vs1

Proponuje zagrać w Shadow Fall warzone'a na mapie Penthouse albo Divide. Może zrozumiesz o czym jest mowa :/

TLoU ma 4vs4 i jest najlepszym multiplayerem na PS3. Gears of War to 5vs5. Halo ma w najpopularniejszym trybie 4vs4 i mam nadzieje że tego w piątej części nie zmienią.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.