Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Beka z hipokrytów naskakujących na CoD i Bf za odtwórczość, którzy jednocześnie i tak prawdopodobny powiew świeżości ( "fabularny" multi ) w TF krytykują w przedbiegach. Ale zaraz, to tylko pały Sony, czyli nikt.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Zapewne pozytywne wrażenia dziesiątek serwisów, w tym również tych rdzennie pecetowych jak rockpapershotgun oraz pozytywne opinie osób które grały w to na GC, PAXie i innych imprezach nie mają nic wspólnego.

"To guwno, bo Xbox"

Opublikowano

Na razie bawi mnie tylko pojazd na samą ilość graczy i AI, bo next-gen to powinno być 500 vs 500 najlepiej.

A przecież tyle beki master race było jak Battlefield na konsole nie ciągnie tylu osób w multi jak na PC. Teraz nagle 6 na 6 to wystarczająco w multi, a w ogole mniej osób i mniejsze mapy są lepsze. Rozumiem że z tą samą logiką BF3 na Ps3/X360 jest lepszy niż na PC, bo ma mniejsze mapy na mniej osób i pojazdów? :turned:

Opublikowano

A przecież tyle beki master race było jak Battlefield na konsole nie ciągnie tylu osób w multi jak na PC. Teraz nagle 6 na 6 to wystarczająco w multi, a w ogole mniej osób i mniejsze mapy są lepsze. Rozumiem że z tą samą logiką BF3 na Ps3/X360 jest lepszy niż na PC, bo ma mniejsze mapy na mniej osób i pojazdów? :turned:

Człowieku, użył łepetyny w końcu. Co ma ucinanie contentu w zależności od wersji do JEDNEJ spójnej, pomyślanej od początku koncepcji na wszystkich platformach.

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Człowieku, użył łepetyny w końcu. Co ma ucinanie contentu w zależności od wersji do JEDNEJ spójnej, pomyślanej od początku koncepcji na wszystkich platformach.

Fajna próba zmiany tematu - jak ucinają na wszystkich platformach to mniejsza ilość graczy jest dobra, a jak ucinają tylko na tej której nie lubię, to mniejsza ilość graczy jest zła. Fanbojska hipokryzja w pełnej krasie. :thumbsup:  Proste pytanie: to w końcu lepiej jak jest mniej graczy w multi czy więcej?

Żeby nie było - mnie ani cod, ani bf, ani killzone, ani titanfall nie interesują, bo to nastawione na multi strzelanki dla gimbów. Bekę mam tylko z fanbojskich hipokrytów, którzy fpsa na swoją platformę wychwalają, a identyczną grę na konkurencyjną platformę (pipi)ią od najgorszych. Jakby w tych samych grach zamienić platformę docelową to i nagle argumenty co do gier by im się zamieniły.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

W sumie macie racje, gry na start obu konsol sa przecietne tak ze lepiej grac w dobre muliplatformy jak nowy nfs czy bf4, ale znow wypada na ps4 bo tam muliplatformy sa lepsze.

Opublikowano

Fajna próba zmiany tematu - jak ucinają na wszystkich platformach to mniejsza ilosć graczy jest dobra, a jak ucinają tylko na tej której nie lubię, to jest zła. Fanbojska hipokryzja w pełnej krasie. :thumbsup:  Proste pytanie: to w końcu lepiej jak jest mniej graczy w multi czy więcej?

Nie ma czegoś takiego jak pewna odpowiedź co jest lepsze. To zależy od gry , czaisz ? Jak można tego nie rozumieć. Bf to wielka mapa i obraz wojny, wycięcie więc graczy i contentu z danej wersji było krytykowane, ponieważ w innej jest "wszystko".

TF od podstaw tworzono z takim zamysłem i identycznie w każdej wersji. 

Nie wiem jak to można już bardziej wytłumaczyć. Wszystko zależy od gry i jej mechaniki. W CS-ie ma być 64 graczy ? W innym przypadku jest gorszą produkcją ? Inną, nie gorszą. To już zależy od własnych preferencji. 

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

W sumie macie racje, gry na start obu konsol sa przecietne tak ze lepiej grac w dobre muliplatformy jak nowy nfs czy bf4, ale znow wypada na ps4 bo tam muliplatformy sa lepsze.

NFS chodzi tak samo na obu platformach.

Opublikowano

Fajna próba zmiany tematu - jak ucinają na wszystkich platformach to mniejsza ilość graczy jest dobra, a jak ucinają tylko na tej której nie lubię, to mniejsza ilość graczy jest zła. Fanbojska hipokryzja w pełnej krasie. :thumbsup:

Jeśli dla ciebie oryginalny koncept (gra identyczna na wszystkich platformach) = oryginalny koncept po kastracji (by słabsza platforma sobie poradziła bo z  "pełnym" produktem niestety już nie da rady) to jest to samo to nie mam pytań.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak pewna odpowiedź co jest lepsze. To zależy od gry , czaisz ?

No, zależy - a głównie zależy od tego czy gra wychodzi na ps4 czy xone. :teehee: 

Opublikowano

Moim zdaniem pod koniec 2014 na Xone obok Halo 5? wyjdzie jeszcze Forza Horizon 2. Dla wielu będzie to combo nie do przeskoczenia.

Opublikowano

Observer nie ma pojęcia o czym mówi, zostawcie go już w spokoju. Czytanie ze zrozumieniem to trudna sztuka dla gimnazjalisty członka SDF  :thumbsup:

Opublikowano

*członek SDF co mówi że Killzone to to crap dla gimbów, a PS4 nie ma gier.

Obiektywny obserwator wytykający wady obu konsol nie ma za łatwo w temacie pełnym małoletnich fanbojów. :sorcerer:

Opublikowano

EA tylko wydaje, nie ma wpływu na grę bo Respawn nie jest własnością EA.

Wydawca ma ogromny wplyw na gry, zwlaszcza EA.

Opublikowano

NFS chodzi tak samo na obu platformach.

w sumie racja  :sorcerer:

Moim zdaniem pod koniec 2014 na Xone obok Halo 5? wyjdzie jeszcze Forza Horizon 2. Dla wielu będzie to combo nie do przeskoczenia.

ch uj z laserkami blasterkami ale jak wyjdzie forza horizon 2 to kupuje x1

Opublikowano

Halo 5 oraz Forza Horizon 2 na koniec roku i konsola Sony znowu bedzie sie kurzyla u mnie w domu.

Quantum Break w tym roku ma wyjsc ?

Opublikowano

Halo 5 oraz Forza Horizon 2 na koniec roku i konsola Sony znowu bedzie sie kurzyla u mnie w domu.

Tak choć nie wiadomo nawet w przybliżeniu który kwartał.

Opublikowano

No to nie nastawiam sie na ten rok i zaczne sie jarac jak bede wiedziec kiedy to sie ma ukazac.

Opublikowano

Jeśli się nie mylę to QB było na opublikowanej liście gier na 2014 , pewnie na e3 podadzą datę.

Opublikowano

Jak będzie to będzie, spoko. Nikt jeszcze nie wie jak to wygląda :D. Na razie bawi mnie tylko pojazd na samą ilość graczy i AI, bo next-gen to powinno być 500 vs 500 najlepiej.

Emet: nadal nie wiem w jaki sposób sobie wyobrażasz, by "cinematic experience" (kocham to określenie) działało tak samo w korytarzówce i multi.

Nigdzie nie napisałem, że będzie wyglądać tak samo. Sorry.. ale Ty w ogóle czytasz co ja piszę? Trzeci (ostatni) raz piszę, że nie wiem i nie interesuje mnie to jak będzie to wyglądać, czy będzie to dobre czy złe. Skomentowałem tylko hipokrytów, a Ty doszukujesz się w moim zdaniu wszystkiego.. ale nie tego, co faktycznie napisałem :rolleyes:

Opublikowano

Tak z ciekawosci Emet, kto smieje sie z cinematic experience i wychwala to samo (tja) w Titanfall i yebie GOTY na lewo i prawo ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ja tam podchodzę z dużym dystansem do zapowiedzianych gier jeśli chodzi o ich premierę w 2014. Potwierdzone jak na razie są Titanfall, Spark, Halo, Sunset Overdrive. Jak do lutego nie zaczną pokazywać materiałów z innych gier i podawać konkretnych dat, to nie ma co liczyć na 2014 bo nie walną później wszystkiego na drugie półrocze.

Plan wydawniczy musi mieć ręce i nogi żeby później jedna gra nie zjadała drugiej jak było chociażby w przypadku Forza i PGR. Tak samo wątpię by w okolicach premiery Halo MS wydał jakąkolwiek inną grę akcji bo wiadomo co się może z nią stać.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Co drugi tutaj sie wyśmiewa z tych rózncyh skryptów od dosyć dawna, Titanfall ogólnie od dawna przez niektórych jest wynoszony poddniebiosa jako nie wiadomo co.. a po ostatnich doniesieniach niektórzy piszą, ze AI w online da skrypty i będzie ok. Nie chce mi się przeglądać ostatnich stron (szczególnie na przeglądarce w PS3, z której obecnie korzystam :P) żeby szukać konkretnych ossób.. no na pewno jedną z nich jest MaZZeo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.