Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Keymaker ostatnio pisal, ze Ryse jest odpowiedzia MS na God Of War, w sumie w takim razie można napisac, ze Knack to odpowiedz Sony na platformowki Nintendo ! :teehee:

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

No to pojechał xD ale trzeba przyznać że Ryse ma coś w sobie, kurde nawet mogę powiedzieć że mi sie podoba, skończyłem 2 razy i to nie przez brak gier tylko przyjemnie mi sie grało, pewnie za jakiś czas wrócę do multi. trzymam kciuki zeby crytek nie porzucił ryse tylko bardziej rozbudował gameplay

Opublikowano

Dlaczego? Crysisy nie były aż tak tragiczne jak wszyscy piszą i mówią

Opublikowano

Jedynka była świetna. Technologia CryEngine2 wprowadziła fizykę na nowy poziom. Do tej pory nie ma gry, która w tak realistyczny sposób prezentuje interakcje wielu obiektów jednocześnie. Ba, jest to fizyka wpływająca na gameplay.W której grze na rynku mam możliwość złapania wroga, rzucenie nim o ścianę, która zawali resztę budynku, zabijając 2 przeciwników znajdujących się w środku? Kontynuację to już zwykle tunelówki tej fizyki pozbawione(z wiadomych względów). Jest masa takich gier na rynku.

Opublikowano

No niestety, n-ty przypadek, gdy seria trafiając na konsole musi być pociachana ;/. Choć nie rozumiem hejtu na 2 i 3, du,py nie urywa, ale złe też nie jest.

Opublikowano

Za(pipi)isty gust, granie w stare balasy, bo ile można w kółko męczyć te same serie.....

dokładnie ile można ciągle grać w halo, gearsy i forze? no ile?

Porównujesz serie które nie wychodzą co roku, które jak już wyjdą to naprawdę mają dużo do zaoferowania nowego do kolejnego NFS'a i BF'a gratulacje. Bf miał dłuższą przerwę ale i tak mu to nie pomogło xD

Po za tym tu chodzi o last gen kontra curent gen. Jak mam wybierać między NFS i BFem a RYSE, FM5, KI i DR3 to wybacz ale wole to drugie....

Ja trzymam kciuki żeby oni dali sobie spokój z grami.

Pewno jak by to wyszło na PS4 to trzymał byś kciuki za kolejną część, a tak to czego innego od Ciebie oczekiwać.

ps ja trzymam kciuki, żebyś dał sobie spokój z siłką bo co raz gorzej na Ciebie działa to pakowanie. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Co za zmiana po latach zeszłej generacji - nagle dla botów multiplatformy przestały być istotne - teraz liczą się eksy, nawet takie na 5/10, ale żeby były. :teehee:

Opublikowano

To w Twojej chorej głowie to stwierdzenie się pojawiło, bo ja nigdzie nie napisałem, że multiplatofrmy przestały być istotne, a RYSE złe nie jest ma jeszcze długą drogę przed sobą i może nawet coś z tego będzie czy Ci się to podoba czy nie druga część pojawi się na 100%. Odpalając RYSE w domu gra robi cholernie dobre wrażenie ma w sobie potencjał no ale skąd ty masz to niby wiedzieć z youtuba ?!

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Jedynka była świetna. Technologia CryEngine2 wprowadziła fizykę na nowy poziom. Do tej pory nie ma gry, która w tak realistyczny sposób prezentuje interakcje wielu obiektów jednocześnie. Ba, jest to fizyka wpływająca na gameplay.W której grze na rynku mam możliwość złapania wroga, rzucenie nim o ścianę, która zawali resztę budynku, zabijając 2 przeciwników znajdujących się w środku? Kontynuację to już zwykle tunelówki tej fizyki pozbawione(z wiadomych względów). Jest masa takich gier na rynku.

w bfie da się strzelić czołgiem w budynek, który może zawalić się komuś na głowę, i to w multiplayer, także nie wiem czy cryengine2 jest lepszy i taki niepowtarzalny od forsbite3

Ja trzymam kciuki żeby oni dali sobie spokój z grami.

Pewno jak by to wyszło na PS4 to trzymał byś kciuki za kolejną część, a tak to czego innego od Ciebie oczekiwać.

ps ja trzymam kciuki, żebyś dał sobie spokój z siłką bo co raz gorzej na Ciebie działa to pakowanie. 

widze że ktoś ma tu znowu jakieś burzliwe niuanse

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Widzisz co chcesz widzieć panie kolego ;)

Opublikowano

Ile zawalisz tych budynków w bf'ie? Jak włączyłem trójke po bc2 to była niezła beka w kwestii zniszczeń :/

Opublikowano

jak nie zawalisz to strzelisz w ściane z rpg która spadnie komuś na głowe, nie ma tutaj jakiejś dużej różnicy

Opublikowano

To w Twojej chorej głowie to stwierdzenie się pojawiło, bo ja nigdzie nie napisałem, że multiplatofrmy przestały być istotne, a RYSE złe nie jest ma jeszcze długą drogę przed sobą i może nawet coś z tego będzie czy Ci się to podoba czy nie druga część pojawi się na 100%. Odpalając RYSE w domu gra robi cholernie dobre wrażenie ma w sobie potencjał no ale skąd ty masz to niby wiedzieć z youtuba ?!

W jakiś tam sposób, to każda gra ma potencjał :P

Crytek to odpowiednik GG, pierwsze skrzypce grafika, Holendrom chociaż multiplayer wychodzi :D ( pomijając już KZ3 :P )

Edytowane przez Moldar

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Co za zmiana po latach zeszłej generacji - nagle dla botów multiplatformy przestały być istotne - teraz liczą się eksy, nawet takie na 5/10, ale żeby były. :teehee:

Poprzednia generacja wg. Xbotów: Mniej exów, ale za to multi starcza na długo! Nie to co na PS3, gdzie multi w exach starcza na miesiąc!

Obecna generacja wg. Xbotów: Więcej exów i na dodatek lepsze od tych na PS4!

Szkoda tylko, że żaden z tych exów na XOne nie ma tak żywotnego multi jak Killzone Shadow Fall. 

Opublikowano

Knack (pipi), Ryse całkiem dobra gra, ma tylko dluga droge przed soba, kolejne czesci beda goty :|

Teraz czekam na obrone KI z 6 postaci i bez story.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Poprzednia generacja wg. Xbotów: Mniej exów, ale za to multi starcza na długo! Nie to co na PS3, gdzie multi w exach starcza na miesiąc!

Obecna generacja wg. Xbotów: Więcej exów i na dodatek lepsze od tych na PS4!

Szkoda tylko, że żaden z tych exów na XOne nie ma tak żywotnego multi jak Killzone Shadow Fall.

Zapomniałeś dodac z pozdrowieniami dla Mazzeo, Dona oraz Insa.

Opublikowano

I tak zaraz będzie że to nieprawda i proszę mi tu cytat podać.

Opublikowano

Kto gra w exy? I tak multiplatformy rządzą. Hipokryci.

Opublikowano

Kto gra w exy? I tak multiplatformy rządzą. Hipokryci.

xboty nie moga sie z tym zgodzic, bo jaki wtedy mozna miec powod zeby kupic 100 dolarów drozsza konsole z brzydszymy multiplatformami?
Opublikowano

Forza 5? Znam typkow, którzy wyjeżdżają w takich racera setki godzin i poświęcają drugie tyle na modyfikacje oraz malowania samochodów.
Opublikowano

haha sonoklpay w natarciu, chodzi o jeden bardzo istotny fakt poki co dostepne multiplatformy na next geny to

BF4 - co chwile cos nie chodzi, i gra jest po prostu niedorobiona zreszta jak wszystko od dice

COD - tu nawet nie ma co pisac lekko podbita gra wzgledem past genow 

NFS - wyglada bdb, ale nic nadzywczajnego ot solidna gra

FIFA 14 - calkiem ok 

AC4 - hahaha xD

a tutaj widze jakies z du.py zarzuty ze teraz zmienia sie postawa xbotow, jestescie zalosni. 

no ale co sie dziwic macie bol dupy z powodu knacka i killzone nudnego jak flaki z olejem, 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.