Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

ex4ct zapominasz że smartfon/tablet ma już prawie każdy gracz. Taka funkcja jest fajna nawet jako bajer jedynie. Ja korzystałem z mapki w Forzie Horizon przez chwilę i było całkiem spoko.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

To akurat u MS na plus. Przynajmniej nie trzeba kupować specjalnie kolejnego gadżetu by skorzystać z tego typu opcji.

Opublikowano

Czepiliscie sie tej lampeczki, owszem powinni dac mozliwosc wylaczenia tego badziewia ale nie sadze by to zjadalo duzo baterii, moze z 10minut zywotnosci.

Ciekawe czemu nie chca dac mozliwosci wylaczenia jej?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

ex4ct zapominasz że smartfon/tablet ma już prawie każdy gracz. Taka funkcja jest fajna nawet jako bajer jedynie. Ja korzystałem z mapki w Forzie Horizon przez chwilę i było całkiem spoko.

To dlaczego tylko przez chwile, skoro bylo spoko?

Zbedny bajer, jak dodatkowe ekrany w grach wykorzystujace Vite.

Jedyne do czego wykorzystywalem smart glass to do szybkich wiadomosci tekstowych, z Xbox One byloby podobnie.

Jak ktos ma smartfon, tablet, to takze go stac na handhelda za 5-6 stow.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jak ktos ma smartfon, tablet, to takze go stac na handhelda za 5-6 stow

Ale po co kupować Vitę jeśli ktoś chce sobie tylko  z tych opcji dodatkowych skorzystać. Fona ma każdy więc zawsze to już parę stówek w kieszeni.

Opublikowano

Jeszcze pamiętam jak przed banem pisalem ze lampka w DS4 to zbędny bajer i tylko czas pracy baterii skraca to jak mnie zminusowali,wielkie oburzenie(np Yano xd mati dobra pamięć)

Ha tylko mówiłem ze diody nie zjadają az tak duzo baterii

Ale tez uważam ze lampke powinno dac sie wyłączyć. Bo przecież jak ktos nie kupił kamerki to ta lampka kompletnie do niczego nie jest potrzebna

Opublikowano

DS4 to w ogóle padaka jest, 100 razy bardziej wolałem DS3. Co chwilę trzeba ładować, gałki są za małe, cały czas mi się kciuki ześlizgują no i ta guma na tych analogach jest tragiczna. Jest tak wyślizgana, że jeszcze kilka-kilkanaście godzin grania i zobaczę plastik :/ mam nadzieję, że wymienią bez problemu

Opublikowano

To dlaczego tylko przez chwile, skoro bylo spoko?

Bo już Horizon przeszedłem w tamtym momencie, smartglass nie był dostępny od razu.

Opublikowano

Uwierz, ze i tak bys nie korzystal :)

DS4 to w ogóle padaka jest, 100 razy bardziej wolałem DS3. Co chwilę trzeba ładować, gałki są za małe, cały czas mi się kciuki ześlizgują no i ta guma na tych analogach jest tragiczna. Jest tak wyślizgana, że jeszcze kilka-kilkanaście godzin grania i zobaczę plastik :/ mam nadzieję, że wymienią bez problemu

O z tym to sie nie zgodze. Dla mnie pod wzgledem wygody milion razy lepszy pad niz DS3. Balem sie ze po tylu latach na Xie ciezko bedzie mi sie przyzwyczaic, ale galki i spusty dzialaja rewelacyjnie, a przez to ze sam pad jest ciut wiekszy lezy doskonale w dloniach.

Co do wykonania, zywotnosci bateri-racja, widac ze wszystko nisko budzetowe. Jak w ogole mozna bylo wstawic leda, glosnik w pada i dac prawie polowe mniejszy akumulator niz przy DS3?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nie rozumiem tu podniety. Przecież grając w AC4 na PS4 jest aplikacja na telefony, dzięki której mamy mapkę live.

Opublikowano

Nie rozumiem tu podniety. Przecież grając w AC4 na PS4 jest aplikacja na telefony, dzięki której mamy mapkę live.

Albo wiesz, można kliknac przycisk i miec mapę na ekranie.

Opublikowano

Myslalem, ze to apka jest tylko do kierowania flota, jest real time mapa tez ? Zreszta co za roznica, na mojej Xperii T i tak nie dziala.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Albo wiesz, można kliknac przycisk i miec mapę na ekranie.
No shit nigga? Po prostu odpisuję podnietom nt smartglass.

Jest mapka, flota i kilka innych opcji.

Edytowane przez Marcin_wawa

Opublikowano

To nie to samo co Smartglass

#xboxforever

Opublikowano

łał, nie chciałoby mi się w to grać na telefonie, a co dopiero na konsoli

Opublikowano

Raven, octodad wychodzi na PS4. Poczekaj aż pojawi się w plusie, to same zachwyty będziesz czytał zapewne...

Opublikowano

Fajnie wygląda, w spoilerze wersja dla mazzeo

Kraken1.jpeg

Opublikowano

hmm ja myslalem, ze ten Octodad wychodzi tylko na PS4, przed premiera wrzucali to ludzie na forumka

Edytowane przez Ins

Opublikowano

GOTG

Będzie na PS4, więc musi być dobre, nie?

Opublikowano

Jest i fizyka na PS4, czego chcieć więcej. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.