Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Dziwna sprawa z resistance. Dwójka mimo tego, że była znacząco lepsza od jedynki (mówię o singlu nie multi) sprzedała się gorzej. Szkoda, bo lubiłem uniwersum i klimat gry ;/

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 745,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Dziwna sprawa z resistance. Dwójka mimo tego, że była znacząco lepsza od jedynki (mówię o singlu nie multi) sprzedała się gorzej. Szkoda, bo lubiłem uniwersum i klimat gry ;/

Kłóciłbym się z tą lepszością. Moim zdaniem jedynka była lepsza bo miała swój specyficzny klimat. Dwójka była jakaś taka zamerykanizowana. Multiplayer również był lepszy w 1ce (chyba każdy się zgodzi).

Opublikowano

Jak s(pipi)ili mechanike po genialnym multi w jedynce to spadek nie dziwi. Chcieli sie upodobnic do coda i im nie wyszlo

Opublikowano

No niestety. Multi w jedynce było genialne. Niedawno grałem na splicie w czwórkę i dawno nie było takich emocji.

Opublikowano

Killzone i Resistance przy 14,5mln Halo 3 smiesza  :sorcerer:

Opublikowano

No słabiutko, zwykle gry znacznie lepiej sprzedawały się na X360, niż na PS3, również te na wyłączność. Zawsze mnie zastanawiała taka kolej rzeczy.

Opublikowano

No jak się ma tylko jednego exowego FPSa do wyboru to się nie dziw.

Opublikowano

No słabiutko, zwykle gry znacznie lepiej sprzedawały się na X360, niż na PS3, również te na wyłączność. Zawsze mnie zastanawiała taka kolej rzeczy.

No ciężko żeby każdy z 50 exów sprzedał się tak samo jak 5 exów na inną konsolę :ninja::nuke::yucky::woot::whistling:

Opublikowano

No jak się ma tylko jednego exowego FPSa do wyboru to się nie dziw.

Jakby Killzone z Resistance zrobili megazorda to i tak nie dorownaliby Halo.

Opublikowano

USA to chyba cały czas potrzebuje gry o super bohaterach. W Europie Halo sprzedaje się równie podobnie co inne gry, u hamburgerów trzyma ciągle mocną pozycję.

Opublikowano

A w jakiej ilosci Halo sprzedaje sie w Europie ? W jakiej ilosci sprzedaje sie CoD i BF w EU ? Europa rozumiem nie jest tak zalosna jak USA right ?

"Wspaniale" exy Sony sprzedaja sie lepiej w EU ? 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

bo halo to gumisie, a gumisie lubia wpyerdalac hamburgery, stad ta sprzedaz

Opublikowano

A czy mówię, że żałosna? nie ważne co się napisze, od razu każdy widzi w tym atak. Sam uwielbiam Halo, może czwórka mi nie podeszła i uważam, że seria upada, ale to kawał solidnych gier.

Opublikowano

Tez uwazam, ze seria upada, ale chcialbym wiedziec jak sprzedaje sie Halo w EU.

Opublikowano

Ja grałem w Halo 1 i troszkę w H2 i to dla mnie to tylko dobre gierki z większości kiepskim designem.

Opublikowano

Ja grałem w Halo 1 i troszkę w H2 i to dla mnie to tylko dobre gierki z większości kiepskim designem.

Nom, kampanie są przenudne. Na końcu przechodzenia w coopie z kumplem, musieliśmy się nawzajem zmuszac do dokończenia.

Za to multi...

amazing_zps8f726130.gif

Opublikowano

Szkoda Resistance bo 3 była naprawdę dobrym w singlu szuterem

Opublikowano

Multi sprawdziłem ale mając ciekawsze pozycje do marnowania czasu w tym trybie to długo przy nim się nie bawiłem. Zresztą latanie klonami po mapkach i strzelanie z tych śmiesznych gunów mnie niezbyt bawiło.

@up: Res3 obok KZ3 to największe porażki jeśli chodzi o ten gatunek w ostatnich latach. Res 1 spoko z bardzo fajnym klimatem, 2 też dobra z niezłą końcówką ale to co zaserwowali w 3 to jakiś  żart. O KZ3 nawet pisać mi się nie chce bo szkoda słów na tego gniota.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

eeee killzone3 w singlu to byl po prostu call of duty future combat i jako taki sprowadzal sie niezle do tego mial przekapitalna grafike, najwekszym grzechem tej czesci jest byl i bedzie multi, po genialniej dwojce w tym trybie zrobili po prostu kupe, jedno z najgorzej przemyslanych multi tej generacji i nieeeeeeeeeeeeeewiarygodny krok wstecz wzgledem dwojki

Opublikowano

Ładna ta Lara.

1601447_578805135530104_598015394_n.jpg

1535509_578804625530155_1110427212_n.jpg

xrRmPJf.jpg

Może faktycznie trochę jej oczy popsuli, ale to nic.

A nie mówiłem. Wszystko zależy od ujęcia w danym ułamku sekund, przez zmienną mimikę. 

Opublikowano

Nie wiem czy było, ale ...

filmik

Co za random?

widziałem go kiedyś u zbyszka w komentach na fejsie i lucek go zna więc nie taki random :teehee: a, że jest słaby i pier.doli głupoty to inna sprawa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.