Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 746,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Kolejna świetna gra zapowiedziana:

Opublikowano

Co? Przecież teraz jest dokładnie to samo, weź wklej jakieś śmieszne obrazki z SonyGAF-a jak się z tego śmieją.

nie, mówisz o crushed black, tutaj nie ma crushed black, przyjrzyj się. Albo jeszcze lepiej - wracaj do Demon's Souls.

Opublikowano

Wow, plantkon z ppe który nadpłynął z najlepszego portalu o plejstejszyn prowadzonego przez trophy hackera czeka na gierki na plejstejszyn. Niebywałe.

(pipi) z planktonem, powiedz mi czemu tak mało ludzi czeka na cokolwiek związanego z xboxem?

czemu nextgenowe multiplatformu ludzie chcą ogrywać na ps4?

czemu nikt nie czeka na super exy z XO?

Opublikowano

bo ludzie nie znają nawet daty premiery tej konsoli w PL?

Opublikowano

leave infamous alone !!!. obie części zacne gierki.

końcowe wydarzenia w "złej" końcówce dwójki, to jedne z najbardziej emocjonujących wydarzeń tej generacji IMO (może nawet w grach wogóle). serio, losy bohaterów w tej epickiej końcówce przeżywałem, jak świnia okres. 

dlatego też, jeżeli ktoś chce zagrać i przejść tylko JEDEN raz, to niech koniecznie wybierze zł........"czerwony wybór" na końcu. 

aha, proszę nie hejtować fabuły dwójki, jeżeli nie znamy jedynki.

Ze dwa lata minęly jak gralem w nieslawnego 2 i pamietam, że wybralem dobre zakończenie. Teraz aż z ciekwości na jutube sprawdże jak wygląda to czerowne.

Opublikowano

Kolejna świetna gra zapowiedziana:

Podobno najlepiej sprzedająca się polska gra na steamie :)

W MM masa leży przeróżnych symulatorów, chyba sobie kiedyś jakiś kupię, może Farming Simulator na klocka :P

Opublikowano

Dlaczego nikt się nie nabija z tego zaczernienia obrazu na PS4 :<? Przy BF4 na X1 to było takie śmieszne.

Przeciez glebia czerni jest o wiele wieksza na XO, na kamieniach przy wersji PS4 spokojnie moge zobaczyc teksture, w przypadku XO widze czarna otchlan. Prosze spojrzec tez na ogon samolotu, przy wersji PS4 widac przerwy miedzy srubkami, na XO widze jakies dziwne linie.

Zrozumialbym 30 fps i identyczny obraz, ale 30 fps i gorsza jakosc grafiki ? Ciezko by mi to bylo przelknac gdybym mial taka wersje wybrac.

Opublikowano

Tez opcja.

Nie ma co wrozyc z fusow, ostateczne starcie bedzie jak wyjdzie pierwszy current-genowy tytul ktory nie bedzie mial portow na te stare pascie.

Opublikowano

Czyli za jakieś 2 lata :P

Opublikowano

no i ? liczy się fakt czyli to, że W TYM MOMENCIE Lara na Xboxie chodzi dużo gorzej. mnie to wali kto to robil, czy byl stary sterownik, czy co innego. YEBIE MNIE TO.

Opublikowano

Racja, mówie tylko że wyciąganie wniosków z sytuacji TR jest niezbyt rozsądne, ile na papierze PS4 jest mocniejsze, 30-40%? A wydajność TR 2 razy lepsza.

Łotewa, mnie bardziej boli co zrobili z Larą. Nie dość że sama w sobie jest beznadziejną postacią, to jeszcze jej japę zdałnili.

Opublikowano

Nie ma co wrozyc z fusow, ostateczne starcie bedzie jak wyjdzie pierwszy current-genowy tytul ktory nie bedzie mial portow na te stare pascie.

Port TR na PS4 wygląda znacznie lepiej.

Z drugiej strony w 2006 można było porównywać moc PS3 i X360 na przykładzie CoD3 i w sumie nic by z tego nie wynikło.

Opublikowano

Czyżby Xbox doczekał się własnej ,, Bayonetty " ?

Opublikowano

To jednak tylko port, w dodatku zyebany. Nie ma co szydzić z X1. Niestety przez jakichś debili w United ucierpi na tym ego konsolki, i tak już nadszarpnięte.

Opublikowano

To jednak tylko port, w dodatku zyebany. Nie ma co szydzić z X1. Niestety przez jakichś debili w United ucierpi na tym ego konsolki, i tak już nadszarpnięte.

Wcześniej jeszcze wyszedł CoD, BF4, a to co najlepsze to przed nami, hihihi.

https://www.youtube.com/watch?v=sAVissN7niY

Opublikowano

To wiadome, nowy God of War musi być. Ja jednak chcę wielkiego powrotu Rudzielca.

Opublikowano

Czyżby Xbox doczekał się własnej ,, Bayonetty " ?

Bayonetta na PS3 spada grubo poniżej 30fps i to dosyć często. :P

I tak najlepszy jest ME3, na cutscence 15fps na PS3, a 20-25 podczas gry. xD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ja jednak chcę wielkiego powrotu Rudzielca.

ab6506343011cf2e1a0ff5bff6b42556ed2e50a5

Opublikowano

No ja myślę. Trochę mam dość jarania się kolejnym GoW i Uncharted - z pełnym szacunkiem do tychże marek.

Opublikowano

znowu xD

Od momentu objęcia fotela prezesa Sony przez Kazuo Hirai, Sony jest w ciągłej restrukturyzacji kolejnych oddziałów. Po wykupieniu udziałów z Sony Ericssona utworzono Sony Mobile, które odnosi sukcesy. Także marka PlayStation wraca do chwil chwały z czasów PS2. Jednak w firmie nadal jest kilka kotwic, które nie pozwalają odpłynąć ku bogatym wodom biznesu. Właśnie z tego powodu agencja ratingowa Moody's ponownie obniżyła wiarygodność kredytową Sony.
Wiarygodność Sony została zredukowana z poziomu Baa3 / Prime-3 (Ocena inwestycyjna) do Ba1 / Not Prime (Ocena spekulacyjna). Uzasadnienie agencji?
W momencie gdy Sony dokonuje postępu w trwałej restrukturyzacji i kontynuuje dobre wyniki finansowe w kilku segmentach, nadal zmaga się z wyzwaniem stabilizacji ogólnych dochodów. Oznacza to w najbliższej przyszłości taką, a nie inną ocenę agencji Moody's. Naszym głównym zmartwieniem jest segment TV oraz PC, które nie potrafią sobie poradzić w globalnej rywalizacji z racji gwałtownych zmian technologicznych.
Oczywiście z ocenami agencji ratingowych niekoniecznie można się zgadzać, zwłaszcza gdy weźmie się pod uwagę ich oceny banków przed kryzysem finansowym, stworzonym przez największe banki. Z drugiej strony, dla Sony takie rozwiązanie jest najlepsze, gdyż nie pozwoli im spocząć na laurach i wymusi kolejne zmiany.

Edytowane przez Szprota

Opublikowano

znowu xD

Od momentu objęcia fotela prezesa Sony przez Kazuo Hirai, Sony jest w ciągłej restrukturyzacji kolejnych oddziałów. Po wykupieniu udziałów z Sony Ericssona utworzono Sony Mobile, które odnosi sukcesy. Także marka PlayStation wraca do chwil chwały z czasów PS2. Jednak w firmie nadal jest kilka kotwic, które nie pozwalają odpłynąć ku bogatym wodom biznesu. Właśnie z tego powodu agencja ratingowa Moody's ponownie obniżyła wiarygodność kredytową Sony.
Wiarygodność Sony została zredukowana z poziomu Baa3 / Prime-3 (Ocena inwestycyjna) do Ba1 / Not Prime (Ocena spekulacyjna). Uzasadnienie agencji?
W momencie gdy Sony dokonuje postępu w trwałej restrukturyzacji i kontynuuje dobre wyniki finansowe w kilku segmentach, nadal zmaga się z wyzwaniem stabilizacji ogólnych dochodów. Oznacza to w najbliższej przyszłości taką, a nie inną ocenę agencji Moody's. Naszym głównym zmartwieniem jest segment TV oraz PC, które nie potrafią sobie poradzić w globalnej rywalizacji z racji gwałtownych zmian technologicznych.
Oczywiście z ocenami agencji ratingowych niekoniecznie można się zgadzać, zwłaszcza gdy weźmie się pod uwagę ich oceny banków przed kryzysem finansowym, stworzonym przez największe banki. Z drugiej strony, dla Sony takie rozwiązanie jest najlepsze, gdyż nie pozwoli im spocząć na laurach i wymusi kolejne zmiany.

ten sam news w tym temacie po raz trzeci  ;f

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Wow, plantkon z ppe który nadpłynął z najlepszego portalu o plejstejszyn prowadzonego przez trophy hackera czeka na gierki na plejstejszyn. Niebywałe.

http://ocenystron.pl/strony/ps3site.pl

lSZFwrm.gif

I te komentarze xD

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Leżem i kwiczem XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.