Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Porty z blach bez gier się nie liczą jak i inne biedackie indie. Czekacie już wszyscy na Thiefa ?

Ja czekam na inFamous i South Park, a obecnie ogrywam multi TLoU, KZ SF i cyba dziś przysiądę do Brothers. eSBek coś jeszcze chce wiedziec?
  • Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 746,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

To może ten nowy Thief nie będzie taki zły skoro takiego wielkiego mainstreama nie przyciągnął. 

PS : A jak tam twój kumpel hakierek z psshite? Nadal smutny i w ukryciu?

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

nudzę się. czas na dalsze porównania Nadkąsoli z Drogą Podkąsolą

tr_comparison26jseu.gif

groundtexturetrbhkua.png

co sądzicie? wasze opinie? rozkminy? jak się czujecie z tym co zostało właśnie zaprezentowane? czekajcie, właśnie jem ciasteczko.

nomnomnom

tak w ogóle to nie mogę znalezc czystych skarpet xDDD i kapuczino sie skonczylo. gonna be a bad day.

a tu jeszcze obrazek:

enhanced-buzz-24190-1363805576-9_zps0eab

Opublikowano

Kisiel tekstury przemilczę bo na obu platformach nie ma czym się ekscytować. Mogli się bardziej wysilić, no ale i tak pewnie się sprzeda bo na next genach gier tyle co wody na pustyni.

Opublikowano

Kółeczko w tle na XB1 nie ma ząbków, na PS4 ma paskudne ząbki!!111

also Lara wygląda jakby była niedorozwinięta ;/

Opublikowano

also Lara wygląda jakby była niedorozwinięta ;/

Gameplay niedorozwinięty to i wygląd taki :teehee:

Opublikowano

Serio podniecacie sie gra, ktora jest przeportowana z current genow? Tomb Raider nie jest zadnym wyznacznikiem jakosci na next genach. Gratka dla tych co go nie ograli na PS3 to wtedy jest jakis sens kupowania.

Opublikowano

A czym maja sie podniecać jak gier na ps4 nie ma?

Opublikowano

swoją drogą "przeszedłem" wczoraj ryse na yt - kurde wcale złe to to nie jest a najbardziej podoba mi sie klimat Rzymu, power podczas walk i epicka grafa, fabuła też nie ostatnia.

aż dziwne, że do tej pory nie było czegoś takiego w takich klimatach tylko same laserki blasterki albo slashery z demonami itp.

z konsolowych exów dużo bardziej odpowiada mi takie Ryse niż KZ...

Opublikowano

Mi się w SF oglądając filmiki z rozgrywki za bardzo design nie podoba. Parę jedynie etapów pasuje mi do wcześniejszego wg mnie genialnego designu, który obronił się nawet w trójce, która miała bardo różnorodne lokacje. SF jest zbyt kolorowe, design zbliża się miejscami do tego z halo, które nie trawię, do tego te wszystkie właściwości specjalne wojaka też jakoś zacierają dotychczasowy usilnie kreowany wizerunek serii ,który był wg mnie świetny nie licząc oczywiście słabeh fabuły każdej części

Z designów jeszcze nie potrafię patrzeć na tego nowego bohatera z Infamousa - ma takiego downa wymalowanego na twarzy, że pasuje jako chłopak/brat tej zdownoniej solarowej Lary z wersji na next geny

Opublikowano

Przepraszam bardzo, od kiedy to mody są dostępne na konsole?

Opublikowano

Tylko, że ten mod jest dostępny dopiero jak przerobisz konsolę.

Chyba jedynie UT3 oferował mody. Szkoda, że żadna inna gra nie dała takiej możliwości.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

A czym maja sie podniecać jak gier na ps4 nie ma?

To tak jak na X1 XD
Opublikowano

A jaka gra będzie wyznacznikiem jakości nextgena?

kazda gdzie engine pisany jest od podstaw pod nowy sprzet, a nie jest portem z ps3/x360 z podbita rozdzialka

Opublikowano

Prawdziwy next-gen to jest nowy Infamous, nawet KZ się przy nim chowa.

Opublikowano

Wystarczy, że Rockstar pod koniec roku wypuści GTA V: Definitive Edition (1080,60) + jakieś DLC itp. i kto wtedy będzie pamiętał o jakimś KZ czy Infamous...

Opublikowano

A jaka gra będzie wyznacznikiem jakości nextgena?

Gra od R*.Myślałem że to oczywiste. :) :) :)

Opublikowano

Jeżeli chodzi o Singla, to na pewno, ale w KZ na bank pograsz dluzej przez calkiem niezle multi.

Chyba, ze Ryse tez zaskakuje fajna gra wieloosobowa ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

dla mnie multi jedynie fifa, forza - w takie gry tylko single sie dla mnie liczy..

Opublikowano

Jeżeli chodzi o Singla, to na pewno, ale w KZ na bank pograsz dluzej przez calkiem niezle multi.

Chyba, ze Ryse tez zaskakuje fajna gra wieloosobowa ?

Zeratul pisał że niewypał to multi czy coś w tym stylu. Nie ma przede wszystkim walki 1vs1 jest sam co op.

Jak oglądałem jeden jego filmik z multi to drugi gracz był widoczny na ekranie może w 10 %, a tak to każdy sam combosy tłukł.

Edytowane przez aphromo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.