Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Widze insiderska analiza na forumku jak przed E3  :teehee: Beka ze nie ma w co grac na PS4 a tutaj widze nowy GoW 2.5 roku developingu Crackdown 3 w 2016r no no same nowe IP tworzone przez 'studia o wysokiej kulturze' bo przeciez Micro ostatnio cos gadalo ze na takich rzeczach im teraz zalezy. Ale co tam wazne ze Forza jest co roku i remake Halo 2....jedyna gra jaka mnie jara na Xbona to QB...oby sie swietnie sprzedalo bo Remedy zasluguje na sukces  :banana:

A no i tanszy Xbox bez Blu Raya....oni chyba o(nene)ieli  :ninja:  Wywala z tej konsoli wszystko a Kinecta zostawia  :ninja:

Edytowane przez hav3n

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 746,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Niech dadza tego nowego TR w koncu.

A przy okazji - ogrywac BS: I jesli nie ukonczylo sie BS2?

Ogrywać. Nic nie stracisz

Opublikowano

A jak to jest z game with golds na xbone ? To ma ruszyć w kwietniu ? Ciekawe jakie gry ...

Opublikowano

a nie pod koniec roku...?

Edytowane przez easye

Opublikowano

A dali jakiegoś asasyna w przeszłości? Szansa na AC4 jest zerowa.

nie pisał bym o AC4 gdyby nie to że własnie AC3 dali chyba niecały rok po premierze,

szansa na AC4 w najlbiższych miesiącach rzeczywiście nie jest wielka, ale za jakieś pół roku to całkiem prawdopodobna

Opublikowano

M$ wie jak jak wiernym szpile wlozyc, BluRay ktory jako jeden z nielicznych bajerow jest lepszy w X1 niz PS4 nalezy wywalic, niech wywala jeszcze lepszego pada od tego jaki jest w PS4 i zastapia go gestykulacja z Kinecta bo on w zestawie musi byc ;)

Opublikowano

za tydzien premiera vity w wersji slim, zamiast obnizki ceny sony zaoferowalo podzywzke - oficjalnie bedzie kosztowac 180 funtów

Opublikowano

widze, ze nawet bezsensownym piznesplanem probuja dogonić MS.

(coraz bliżej konkurencji) :stupid:

Edytowane przez easye

Opublikowano

beka z Sony, wydają konsolę z gorszym wyświetlaczem po wyższej cenie. fantazja tam kogoś w Sony nie opuszcza

Opublikowano

za tydzien premiera vity w wersji slim, zamiast obnizki ceny sony zaoferowalo podzywzke - oficjalnie bedzie kosztowac 180 funtów

Przypadkiem PS3 Superhiperduperslim też nie był droższy od poprzedniego modelu?

Opublikowano

a w grudniu amazon sprzedawal vite z 16gb kartą i tearaway&lbp za 140 funtów

Opublikowano

Jak PS4 w takiej formie za taka cene przeszlo z taka strategia firmy?

TV slabo sie sprzedaja? Dajmy gogle za 3tys I jakis kosmiczny projektor za 15. Vita umiera? Dajmy drozszy model... jak tak dalej pojdzie to bez kitu Sony padnie a KZ bedzie jedynym exem xD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

TV slabo sie sprzedaja? Dajmy gogle za 3tys I jakis kosmiczny projektor za 15. Vita umiera? Dajmy drozszy model... jak tak dalej pojdzie to bez kitu Sony padnie a KZ bedzie jedynym exem xD

powód jest prosty - nie mogą konkurowac cenami z molochami typu Samsung. Po prostu nie mogą. więc próbują znalezc niszę w postaci drogich, jakosciowych modeli.

Według moderacji neogafa insajderzy o których była mowa wcześniej co najwyżej chcieliby być insajderami, bo trudno żeby ktoś nim był jako student medycyny na Harvardzie. Na dodatek wczoraj w nocy sławny CBOAT zostal strollowany również i raczej prędko się nie pojawi. Czy ja znowu muszę mieć rację?!

LOL. dobry początek dnia D:

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

kurde bioszok infinite i metro we wczorajszym plusie, no kurde, po(pipi)ało ich xD

ja mam plusa wykupionego do marca i dają tyle ciekawych gier przez te 3 miesiące że nawet nie mam czasu grać

jak do marca dadzą AC4 blackflag to już w ogole obsram sie kiślem

slowpoke.mp4

protip dla klapków: remake != reedycja HD

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

beka z Sony, wydają konsolę z gorszym wyświetlaczem po wyższej cenie. fantazja tam kogoś w Sony nie opuszcza

i z gorszą obudową

Opublikowano

wielu ludzi, którzy obcowali z obiema modelami Vity, wolą ten nowszy. DOBRZE ŻE PODWYŻSZYLI CENĘ, TERAZ NAPRAWDĘ CZUJĘ, ŻE TO PRODUKT PREMIUM, BASED SONY

Opublikowano
slowpoke.mp4

no co? wiem że były już o tym plotki od jakiegoś czasu, ale wczoraj akurat nie sprawdzałem newsów ani nic więc dziś rano zobaczyłem że serio to dali i napisalem posta który miał pokazać zadowolenie z tego powodu a nie był to post informacyjny żeby innym obwieścić newsa bo wiem że pewnie 90% conajmniej od wczoraj już o tym wiedziało

więc z łaski swojej odwal sie

btw co o tym sądzicie?

20140130113017uid2518.gif

mi osobiście nie chciało by sie biegać :P

jedynie co to same gogle + pad, i to mi wystarczy

Edytowane przez Yano

Opublikowano

lipa. to trzeba dorwac jakiegos starego bundla.

Opublikowano

Że serio dadzą to też wiadome już od tygodnia albo więcej, jezu żeby xbot lepiej wiedział jak działają usługi Sony ;\.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Pierwszy raz widziałem by insider był zweryfikowany przez moderację.

Poza tym zignoruje cię. Daj mi się pocieszyć, bo lepszego scenariusza dla xone sam bym nie wymyślił. Ja pjerdole.

T6QgGgg.gif

Insajder musi być zweryfikowany to raz, a dwa to, że jesteś (pipi)ym hipokrytą. Gadałeś na  insajderow przez caly temat itd. itp. A teraz co ? jak wyszło cos pozytywnego o xbonie to boner od razu ?

Do tego jechałes cały czas reedycje HD na PS'a a teraz staje ci na wiadomość o 10letnim Gejlo ?

Wyjdź stąd i się już nie kompromituj.

Według moderacji neogafa insajderzy o których była mowa wcześniej co najwyżej chcieliby być insajderami, bo trudno żeby ktoś nim był jako student medycyny na Harvardzie. Na dodatek wczoraj w nocy sławny CBOAT zostal strollowany również i raczej prędko się nie pojawi. Czy ja znowu muszę mieć rację?!

Oczywiście nie będę tłumaczył na czym polega różnica między przerobieniem gry od początku do końca na nowym silniku (Halo CEA) od podciągniętych do HD portów (reedycje Sony).

A bycie studentem medycyny wyklucza z bycia insajderem ? Może pracuje przy okazji tam gdzie trzeba i wie co nieco.

podciagnął grafikę jak w fable anniversary, poprawią parę rzeczy i pewnie tyle. Nie oszukujmy się, to wciąz ta sama gra, tylko, że wlozono w nią wiecej pracy niż w reedycje HD, ale to oczywiście nie przeszkadza tobie aby sie brandzlować.

Opublikowano

Remake Halo mnie strasznie wymęczył, ciągle te same korytarze, nuda w cholerę. Nie każda gra nadaje się na ponowne przejścia, a FPSy strasznie się zmieniły przez ten czas. Co i tak nie zmienia faktu, że z chęcią zagrałbym w remake Halo 2 :D

Opublikowano
A bycie studentem medycyny wyklucza z bycia insajderem ? Może pracuje przy okazji tam gdzie trzeba i wie co nieco.

thuway i verendous to inny typ insajdera, bo oni są publiczni i tylko przekazują, to co słyszą od swych kolegów, a nie pracują gdzieś w Sony czy MS.

Opublikowano

Remake Halo mnie strasznie wymęczył, ciągle te same korytarze, nuda w cholerę. Nie każda gra nadaje się na ponowne przejścia, a FPSy strasznie się zmieniły przez ten czas. Co i tak nie zmienia faktu, że z chęcią zagrałbym w remake Halo 2 :D

No Halo się niestety postarzało w singlu, backtracking i znienawidzone Library. Chyba celowo nie wydali multi na XBL bo by w to więcej ludzi grało niż w Reach/H4

Opublikowano

tylko ta plotka o tańszym One bez napędu optycznego WTF? kiedy oni przejrzą na oczy i wy(pipi)ią tego kinecta z zestawu :confused:

No dokładnie, bez Kinecta może bym się skusił. 

Wywalanie napędu optycznego i gry z cyfrowej dystrybucji kosztujące tyle samo co w sklepie, a wymagające ściągania 30GB, wyborny pomysł.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.