Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Trzeba przyznac ze 360 to bardzo dobra konsola z bardzo dobrymi grami I genialnym padem. Ja teraz mam PS3 I 360 pewnie od kogos pozycze bo mam pewne zaleglosci (GoW3, Halo 4 I Wiedzmin)

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 746,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

A po co mam wchodzić na Twój profil, żeby przekonać się o tym jakie bzdury tu wypisujesz?  bo jak można grać w Geow i napisać coś takiego....

no, w widoku TPP szczególnie

A co ma wypisywanie WEDŁUG CIEBIE bzdur, do zarzucania mi że w GOW-a nie grałem.

Jesteś żałosny i tyle, jeśli Ty wolisz blondynki a ja brunetki to też mam pisać że piszesz bzdury bo nigdy nie miałeś brunetki?

Opublikowano

Nie no z tym FFT to musi być jakiś kant, albo inny międzynarodowy spisek. Za tym musi stać tajna organizacja, których agenci pod groźbą przemocy zmuszają różnych ludzi do pisania że ta gra jest dobra. Teraz czekam aż zwerbuje mnie druga tajna organizacja, która walczy z tą pierwszą o prawdę, że ta gra jest przereklamowana :)

Może was zaskoczę, ale dla mnie X360 to również bardzo dobra konsola. Może nie najlepsza, ale przecież ocena "bardzo dobra" to przecież wysoka ocena i godna tego by się nią chwalić ;)

Opublikowano

zaskoczyłeś nas wszystkich ;)

Opublikowano

forza, gow i haloarrow-10x10.png, xbox nie ma nic wiecej jesli chodzi o exy.

TitanFall ( już widzę jak śmietanka SONY leci w to grać na PC) Fable, QB, także jest coś więcej. 

(pipi)a, juz kolejny post tego typu, Czy wy na prawdę myslicie, ze kady sonybot nie zagra w te grę, bo nie ma xbox'a ? na prawdę tak ciężko przyjąc do wiadomości, że ludzie też graja na PeCetach. Ja na ten przykład mimo że XO dostane na dniach, to ani myślę brac TF'a na xpudlo, Dlaczego ? Ano dlatego, że jednak myszka plus klawiatura >pad. i hój, że monitor mam 22 calowy a nie 40, hój, że bedę siedział na taborecie. Ważne, że bedzie mi się lepiej grało jak na padzie.

no chyba, ze mój komp nie pociągnie tej gry, w co raczej watpie, ale rożnie to bywa. wtedy bede skazany na wersję xboxowa :)

Exaxt, nie grałeś w dwójkę. IMO najlepsza część i chyba najlepsza gra jaką ma do zaoferowania fri siksti. jak bedziesz miał okazję to nadrób, bo warto.

To jesteś w jeszcze większej mniejszości w CW niż użytkownicy Wii U. 

1656368_486845754759418_1412218791_n.jpg

Opublikowano

forza, gow i halo, xbox nie ma nic wiecej jesli chodzi o exy.

Alan Wake w swoim czasie.

A Forza Horizon to prawdziwy majstersztyk. Jeśli kupię PS4 to najbardziej mi będzie brakować właśnie sequela Horizon.

Opublikowano
Jesteś żałosny i tyle, jeśli Ty wolisz blondynki a ja brunetki to też mam pisać że piszesz bzdury bo nigdy nie miałeś brunetki?

Nie trafiłeś z tym porównaniem, nie ma znaczenia czy będzie to brunetka czy blondynka skoro obie mają "feeling"  to pisanie, że tylko jedna go ma jest bzdurą, łapiesz? 

Jeżeli gra ma dobry feeling to nie ważne jest to jaka kamera nam towarzyszy. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Nie trafiłeś z tym porównaniem, nie ma znaczenia czy będzie to brunetka czy blondynka skoro obie mają "feeling"  to pisanie, że tylko jedna go ma jest bzdurą, łapiesz? 

Opublikowano

forza, gow i halo, xbox nie ma nic wiecej jesli chodzi o exy.

Alan Wake w swoim czasie.

A Forza Horizon to prawdziwy majstersztyk. Jeśli kupię PS4 to najbardziej mi będzie brakować właśnie sequela Horizon.

Prawda taka jest, że na początku generacji MS się starał każdy segment zadowolić i wypuszczał eksy dla każdej grupy czy były to nastolatki, dzieci czy ojcowie (PGR, Dead Rising, Viva Piniata, Fable, Crackdown, Blue Dragon, Lost Oddysey, Forza, Halo, Gears of War, Alan Wake, który rodził się w bólach, dobre gry arcade, indie itp a także wychodzące tylko na xa i pc Splinter Cell, Mass Effect, Bioshock), ale potem okazało się, że nikt tych gier praktycznie nie kupuję więc skupili się na wypuszczaniu tylko tego co daję zyski. Co jest słabe i tutaj sony pokazuje się z dobrej strony u hardcorowego gracza, ale ci sami fani sony nawet nie kupują ich gier bo jakim cudem gra nie dla psa kiełbasa najlepsza gra wszechświata sprzedała się w ledwo 4 mln ?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

W pewnym momencie Halo 3 miało więcej sprzedanych kopii, niż wszystkie ekskluziwy na PS3 razem wzięte... TLoU, gra roku/stulecia/tysiąclecia, czy jak tam Yeti woli nie zrobiło nawet połowy wyniku Halo 4...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Można spekulować, zależy od punktu widzenia, O ile Uncharted i Tomb Raidera z widoku innego niż TPP sobie nie wyobrazam bo tam nie jest wazne az tak strzelanie a sama eksploracja i ogolnie action-adventure klimat, tak GOW jako TPP mi nie podszedl, owszem to dobra gra, brudna, brutalna i nie powiem tez że widok TPP do niej nie pasuje, ale mówienie że feeling strzelania jest lepszy niż w grze z widokiem z pierwszej osoby jest dla mnie nie porozumieniem, ale nie odbieraj tego jako opinia wszystkich tylko jest to moja opinia i tyle nie ma co tego negować czy wytykać palcami, po prostu nie gram w Gran Turismo z kamerą za za smochodem.

W pewnym momencie Halo 3 miało więcej sprzedanych kopii, niż wszystkie ekskluziwy na PS3 razem wzięte... TLoU, gra roku/stulecia/tysiąclecia, czy jak tam Yeti woli nie zrobiło nawet połowy wyniku Halo 4...

bo w usa te gry dodają do doritosów

Opublikowano

I co? To jest dowód, ze H4 jest lepsze od TLoU? Jeżeli tak, to CoD to jedyny właściwy mesjasz.

TLoU jako zupełnie nowe ip i gra, która wyszła tylko na jeden sprzęt, sprzedała się bardzo dobrze.

Opublikowano

Czytac nie potrafia. Bluber sie naprodukowal. a oni dalej swoje i o czyms innym.

Opublikowano

I co? To jest dowód, ze H4 jest lepsze od TLoU? Jeżeli tak, to CoD to jedyny właściwy mesjasz.

TLoU jako zupełnie nowe ip i gra, która wyszła tylko na jeden sprzęt, sprzedała się bardzo dobrze.

No tak nie ma to jak popadać w skrajność i z du.py porównywać strzelankę fpp do przygodówki tpp. No i nikt tak nie twierdzi, tylko jeti o koksu już nie widzi dobrze. 

@kazi chodziło mi to, że o mało co penisy nie wybuchły ludziom na forach z tego hype'u na Tlou a sprzedało się tylko nieźle. 

Opublikowano

W pewnym momencie Halo 3 miało więcej sprzedanych kopii, niż wszystkie ekskluziwy na PS3 razem wzięte

mówisz o okresie, kiedy ps3 wchodziło i było ich troche mniej od xboksów

@kazi chodziło mi to, że o mało co penisy nie wybuchły ludziom na forach z tego hype'u na Tlou a sprzedało się tylko nieźle. 

penisy na forach wybuchały pasjonatom, a ty mówisz o wynikach, gdzie na grę muszą się rzucić tłumy

4 miliony to i tak więcej niż nieźle i mówimy o nowej marce,nie o kotlecie

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Shadow of the colossus i okami (pipi) bo sie sprzedaly w małym nakładzie. Kazdy kolejny cod gra stulecia.

Opublikowano

penisy na forach wybuchały pasjonatom, a ty mówisz o wynikach, gdzie na grę muszą się rzucić tłumy

4 miliony to i tak więcej niż nieźle i mówimy o nowej marce,nie o kotlecie

ale uncharted, ale noti dog, ale goty/gotg, ale nie dla psa kiełbasa, ale sony, ale, ale...

No ktoś tutaj jakiś czas temu wrzucał sprzedaż eksów od sony i smutno było na to patrzeć jak np Resistance z części na część sprzedawał się żałośnie słabo bo seria mi się podobała i rozumiem dlaczego ludzie wolą killzone. 

Opublikowano

Już od dawna wiadomo, że xboty zarabistosc gier mierzą ilością sprzedanych sztuk.

Opublikowano

Już od dawna wiadomo, że xboty zarabistosc gier mierzą ilością sprzedanych sztuk.

dobra gurenica to jest idiota, ale ty? Gdzie ja napisałem, że gra która lepiej się sprzedała = z automatu lepsza gra?

Opublikowano

dobra gurenica to jest idiota, ale ty? Gdzie ja napisałem, że gra która lepiej się sprzedała = z automatu lepsza gra?

to ty jesteś xbotem?

Opublikowano

ale uncharted, ale noti dog, ale goty/gotg, ale nie dla psa kiełbasa, ale sony, ale, ale...

ale tłum nawet nie wie co to noti dog, gotygy, mesjasz. poza tym mówisz o grze nieco bardziej stonowanej, niż najpopularniejsze blockbustery, czyli akcja sensacja. i nowe ip.

Opublikowano

ku.rwa ludzie, bluberowi chodzi o to, że z punktu widzenia korporacji, która jest nastawiona na (uwaga!) zarabianie pieniędzy, wcale niegłupim pomysłem jest mniejsze skupienie się na wydawaniu 12312 nowych IP, które sprzedają się różnie, kwadratowo i podłużnie, skoro równie dobrze mogą wypuszczać w kółko 3 sprawdzone marki, które zarabiają dla nich pieniądze

czy bluber to gdziekolwiek pochwala? nie. w takim razie nie wiem, o co niektórzy się srają.

Edytowane przez ragus

Opublikowano
Sony rozegrało graczy mistrzowsko. Niesamowite, jak klienci potrafią się utożsamiać z firmą, której celem jest wyciągnięcie pieniędzy z ich portfeli. Bronią jej w komentarzach, atakują drugą stronę i robią inne dziwne rzeczy, które pozwolają poczuć się lepiej panom zarabiającym grube miliony dolarów. Rozumiem uwielbiać grę, cenić jej twórców ale uwielbiać firmę, której szefowie nie uprawiają działalności artystycznej, lecz sprawnie zarządzają i zatwierdzają kampanie robiące wodę z mózgu? Cel na 2014 rok - włączyć myślenie.

by Marcin Kosman

#thisis4theplayers c'nie

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Nie, Sony jest kochane. To nie M$, że ru.chają graczy jak chcą.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.