Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

No lepiej pokazać od razu najlepsze momenty w grze. Jak dla mnie dobrze robią, bo przed premierą często widziało się już całą grę i nie było tego elementu zaskoczenia.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 743,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

No ale przy Gearsach pokazywali sporo gameplay'u, tutaj pokazuja glownie oprawe w przerywnikach i malointeraktywnych momentach, a juz mamy spazmy coniektorych. Dodatkowo caly czas gadaja o przejsciach miedzy gameplayem, a scenkami i ogolnej filmowosci. Nie wrozy to dobrze. Klimat i oprawa pierwsza klasa, ale to wszystko co pokazali. Powinni chociaz wrzucic 5 minut czystego gejmpleju by rozwiac watpliwosci.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Gdyby ta gra była na Xbone'a to byłoby jaranie się grafą, "Gearsy experience", za(pipi)ista gra, uber grafa, kozak, kosmos i pyerdolenie tego typu.

Ale jest na PlayStation i niektórych tak bardzo dupa boli...

Nie wiem jak Kre3k, ale Ficuś to na PS gra, ale łotewa :P

Opublikowano

Mieli pokazać gameplay, to pokazali, jest go mało, ale lepsze to niż nic, już wiemy jak gra wygląda w ruchu. Pewnie jakiś większy pokaz na konferencji E3.

PS. Pisanie, że szykuje się festiwal QTE to chyba tylko po to aby zrobić z siebie idiotę. Girsy też mają "siłowanie" się na Lancery, gdyby to pokazali w pierwszym pokazie, to też byście pisali, że festiwal QTE?

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Gdyby ta gra była na Xbone'a to byłoby jaranie się grafą, "Gearsy experience", za(pipi)ista gra, uber grafa, kozak, kosmos i pyerdolenie tego typu.

Ale jest na PlayStation i niektórych tak bardzo dupa boli...

Nie wiem jak Kre3k, ale Ficuś to na PS gra, ale łotewa :P

Bo nie mam klapek i pisze szczerze - grafa i klimat sa super ale gameplay to dalej nie wiadoma - pokazali walki w zwarciu w QTE i wymiane ognia w korytarzu z cegieł o szerokości 2 metrów i niektórym wystacza to by rzec, że to będzie system seller i mesjasz na ps4. Sam wierze, że to bedzie dobra gra bo mam szacunek dla studia za ich dokonania na psp ale to co na razie zaprezentowali to jeden wielki ziew.

Opublikowano

zle przeczytałem :P

Ten "gameplay" to naprawde słabizna jak na razie ale nie chce oceniać gry po takim filmiku.

Edytowane przez pawciokratos

Opublikowano

On mówił o The Order.

Opublikowano

że to będzie system seller i mesjasz na ps4.

Kto tak twierdzi? Sam stawiam, że to będzie bardzo dobra gra, tym czym była pierwsza część Uncharted dla PS3, czyli raczej nie mesjasz, a wysoko oceniana gra, pokazująca na co stać PS4.

Opublikowano

Bo nie mam klapek i pisze szczerze (...)

Każdy może wrzucić tutaj taki tekst, bo ten temat charakteryzuje się podejściem "moja racja jest najmojsza" ;)

Ja nie określam The Order mianem mesjasza i nigdy tego nie zrobiłem. Mnie kręcą realia tego tytułu, klimat i mrok, ale nie mówię, że to zaraz będzie system-seller. Zobaczymy na E3 więcej prawdopodobnie.

Pamiętam, jak pokazali pierwszy trailer z The Order, to wiele osób tutaj głosiło, że to CGI i gra nie może tak wyglądać. Teraz okazało się, że graficznie wygląda to właśnie w taki sposób. No ale przecież wiadomo, grafika nie ma znaczenia. Nie tworzy klimatu, nie poprawia doznań, nie dostarcza emocji. Tylko gameplay.

W grach typu Titanfall grafika nie robi takiej różnicy. Ale The Order czy np. Gearsy albo Uncharted to trochę inna półka.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Kto tak twierdzi? Sam stawiam, że to będzie bardzo dobra gra, tym czym była pierwsza część Uncharted dla PS3, czyli raczej nie mesjasz, a wysoko oceniana gra, pokazująca na co stać PS4.

nie chce mi sie szukac ale pisal tak ktos w dziale o The Order, ze to bedzie pierwszy wielki system seller na ps4 , tak samo jak Woytek wyjechal dzis z tekstem ze gameplay z tego trailera to kalka tego z the last of us. Nie wiem co PS4 robi z ludzmi, choroba zaczela sie juz od Knacka i tego ze to najlepszy platformer od lat

Opublikowano

Macie swojego mesjasza.

Nawet jak bedzie cinematic ekspieriens to warto dla samego klimatu ktory sie wylewa ;33

Opublikowano

nie chce mi sie szukac ale pisal tak ktos w dziale o The Order, ze to bedzie pierwszy wielki system seller na ps4 , tak samo jak Woytek wyjechal dzis z tekstem ze gameplay z tego trailera to kalka tego z the last of us. Nie wiem co PS4 robi z ludzmi, choroba zaczela sie juz od Knacka i tego ze to najlepszy platformer od lat

Długo jeszcze będziecie wspominać tą jedną wypowiedź jakiegoś randoma?

Opublikowano

Gezzz... bo jedna osoba tak napisała i teraz będzie wałkowane, mesjasz, goty itp. Dla jednego maincraft to najlesza gra w historii, dla drugiego Knack, a dla Szproty AC to świetna seria, i co z tego wynika? Nic, ile osób tyle opinii.

Może dla kogoś to kalka TLoU, ja po tych fragmentach widzę bardziej Girsy niż Uncharted, ale podobno to bardziej Uncharted, tak przynajmniej twierdzą twórcy. Na obecną chwile jedynie możemy napisać, że graficznie jest świetnie.

Opublikowano

The Order w 30 klatkach. Zrodlo: koso.

Opublikowano

Sory za minus Yeti miałbyć plus eh

Opublikowano

The Order w 30 klatkach. Zrodlo: koso.

To akurat nic nowego.

Opublikowano

Nie wiem kto napisał, że Knack to najlepszy platformer od lat, ale musiał być mocno wstawiony...

W każdym razie nie stawiaj opinii jednego randoma ponad wszystkich innych, bo generalizujesz w przykry sposób. To coś jak "wszystkie amerykańce to grube hamburgery", albo "włosi jedzą sam makaron".

Opublikowano

Klimat ujdzie, dizajn całkiem spoko, widoczki zarąbiste. Mimo tego jednak trochę meh.

No ale kocham, bo playstation. Do ogrania kiedyś w Plusie jak znalazł.

Opublikowano

Dokladnie, biore w Plusie w 2017 i sie nawet nie zastanawiam!

Opublikowano

tylko Kojima moze uratowac ta generacje.

Opublikowano

.... wraz ze swoim platnym demem, ktore przechodzi sie w 2 godziny...... ale misje poboczne i mozliwosc przechodzenia na rozne sposoby !

nekst-gen !

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Niestety Konami pokrzyżowało mu plany już na początku tnąc jego dzieła i sprzedając po kawałku.

Opublikowano

.... wraz ze swoim platnym demem, ktore przechodzi sie w 2 godziny...... ale misje poboczne i mozliwosc przechodzenia na rozne sposoby !

nekst-gen !

no to zarzadzam koniec

Opublikowano

nekst-gen !

Jest w 1080p na PS4, musi być spoko gierka. A na pewno lepsza niż na Xbone!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.