Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 743,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Jeżeli nie możesz wytrzymać z nami polaczkami, to zawsze możesz dyskutować na neogafie.

Opublikowano

Jeżeli nie możesz wytrzymać z nami polaczkami, to zawsze możesz dyskutować na neogafie.

mogę i wytrzymuje już tyle lat, niemniej dziwi mnie czemu nie można się akurat tu niczym jarac, ale może umyka mi już koncept tego tematu.

btw mazzeo ostatnio sam wklejales tweety i jarales sie mozliwym crackdownem, ale niewazne, double standards <ok>

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Irrational Games kończy dotychczasową działalność. Skupią się na grach w cyfrowej dystrybucji:

Irrational Games To Shift Focus, All But 15 Staff Members Leaving

Last year was a big one for Irrational Games, thanks to the release of BioShock Infinite. As the studio prepares to release the final DLC for that game, Burial at Sea - Part Two, another story will come to an end. Irrational Games as we know it will cease to exist.

“I am winding down Irrational Games as you know it,” studio head Ken Levine writes. “I’ll be starting a smaller, more entrepreneurial endeavor at Take-Two.  That is going to mean parting ways with all but about fifteen members of the Irrational team. There’s no great way to lay people off, and our first concern is to make sure that the people who are leaving have as much support as we can give them during this transition.”

Irrational says the staff who are leaving will have financial support, some time to access the studio and preparer their portfolios, and the chance to interview with other Take-Two studios. A recruiting day is planned so outside developers and publishers can interview staff.

Levine’s new team will stay with Take-Two. Its focus will be narrative-driven and repayable games. These games will be exclusively designed for digital delivery.

http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2014/02/18/irrational-games-to-shift-focus-all-but-15-staff-members-leaving.aspx?utm_content=bufferf51e3&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

o, bluber, wypuścili Cię za kaucją ;D?

Odniosłeś się do jednego akapitu w którym przyznajesz mu rację ale odpuszczasz drugi akapit który jest m.in o twoich spazmach i wrzucaniu tweetów.

Ja tam nie mam nic przeciwko hajpowaniu, ale te motywy z embargami to jakieś kretynizmy. Tak jakby to miało znaczenie czy ludki dowiedzą się o grze 18 lutego czy może wcześniej/później. Kontrolowany marketing to chvj.

no może dlatego go opuściłem? odniosłem się do tego co zacytowałem, dziwny człeku.

ja tam nie widzę nic złego w takim eksajtowaniu się twitterami, trochę to ubarwia strasznie nudny światek growy. no ale tak, polaczki muszą entuzjazm i eksajt hejtowac, trza byc cyniczny, kul i w ogóle trendi dżezi.

ja nic nie mówie, że źle się ekajstować, ale sam przytaknąłeś observerowi, że niewiedza była lepsza i tworzenie sztucznego hajpu grom tylko szkodzi

Opublikowano

Apropo tweetow to jakis Rasheed pisze na twicie o Last Guardian na PS4 i wymienia Uncharted 4 dwa razy....swietlana przyszlosc PS4  :thumbsup:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

No, Irasy obwieściły premierę Halo i Horizon Roku Pańskiego 2014, "bo insajdery na gafie" :rofl:

Halo na rok 2014 to zapowiedziano na E3 w zeszlym roku :whistling:

Opublikowano
ja nic nie mówie, że źle się ekajstować, ale sam przytaknąłeś observerowi, że niewiedza była lepsza i tworzenie sztucznego hajpu grom tylko szkodzi

no bo było lepiej, jedyne co szkodzi grom, to pokazywanie zbyt wiele z rozrywki i zbyt dużo informacji czy filmiki First 60 minutes, ale nie samo wyjawienie gry

Opublikowano

Kliknij aby powiększyć.

ywjtku.gif

I nowa garść plotek.

Rasheed pisze na swoim twitterze:

Rzeczy których możemy się spodziewać:

• Nowe materiały z DriveClub
  • Hełm wirtualny dla PlayStation 4 wraz z nową grą - marką od Sony Santa Monica
  • UC 4 (Uncharted 4)
  • Nowa gra - marka od Guerrilla Games
  • UC 4
  • The Last Guardian

UC 4 został wymieniony dwukrotnie celowo, nie wiadomo dla czego.

Uhh, właśnie dostałem trochę informacji, które przysięgałem trzymać w sekrcie :-/. VR będzie wspaniały. Będziecie mówić KANDO

Bardzo ciekawe rozwiązania, wiele prototypów, ale końcowy produkt jest Hnnnnng. Powiedzcie dzień dobry Gran Turismo 7.

DriveClub podobno wygląda teraz znacznie lepiej. Mamy przed sobą kilka dobrych miesięcy z grami ekskluzywnymi od Sony.

http://www.pssite.com/news-31188-nowe_informacje_o_driveclub__gran_turismo_7_i_helmie_vr.html

http://www.pssite.com/news-31192-konkretne_przecieki_w_sprawie_gier_i_przyszlosci_playstation.html

Opublikowano

Kliknij aby powiększyć.

I nowa garść plotek.

Rasheed pisze na swoim twitterze:

Rzeczy których możemy się spodziewać:

• Nowe materiały z DriveClub
  • Hełm wirtualny dla PlayStation 4 wraz z nową grą - marką od Sony Santa Monica
  • UC 4 (Uncharted 4)
  • Nowa gra - marka od Guerrilla Games
  • UC 4
  • The Last Guardian

UC 4 został wymieniony dwukrotnie celowo, nie wiadomo dla czego.

Uhh, właśnie dostałem trochę informacji, które przysięgałem trzymać w sekrcie :-/. VR będzie wspaniały. Będziecie mówić KANDO

Bardzo ciekawe rozwiązania, wiele prototypów, ale końcowy produkt jest Hnnnnng. Powiedzcie dzień dobry Gran Turismo 7.

DriveClub podobno wygląda teraz znacznie lepiej. Mamy przed sobą kilka dobrych miesięcy z grami ekskluzywnymi od Sony.

http://www.pssite.com/news-31188-nowe_informacje_o_driveclub__gran_turismo_7_i_helmie_vr.html

http://www.pssite.com/news-31192-konkretne_przecieki_w_sprawie_gier_i_przyszlosci_playstation.html

no ze to dokladnie obrazuje stan branzy.

"ponoc na e3/TGS/xga cos ma byc"

To jest naj(pipi)owsze. Kiedyś nie było neta, prasa pisała recenzje gier konsolowych na całych dwóch stronach magazynu o PC, nie było zapowiedzi więc szedłeś sobie normalnie na ryneczek w niedziele i pytałeś ruska co tam ma nowego. "A no mam tekkena 3, bardzo dobra grafika, będzie pan zadowolony, tylko kabel rgb trzeba mieć bo to ntsc". I beż żadnych zapowiedzi, screenów, czekania, teaserów i analizowania zbliżeń na każda teksturę x1000 dostawałeś grę roku którą sam odkrywałeś jak dziewicę. Mazzeo i koledzy nie znajo.

A dziś masz twitta zapowiadającego screen zapowiadający zapowiedź planszy tytułowej zwiastujący odliczanie do teasera trailera który wyjdzie za pół roku, a zanim gra wyjdzie będziesz już miał każdy moment pokazany na screenach i filmikach oficjalnych czy "let's play pierwsze pół godziny rozgrywki". A potem wielki płacz że gra zawiodła i zero emocji dostarcza. A skąd ma dostarczać, jak już ją się całą w kawałkach widziało przez 3 lata poprzedzające premierę. Ale nawet już to nie starcza. Teraz nawet jak producent pokazał nic, to jest brandzlowanie że "za rok na targach na pewno dostarczą, wierzę". Przez to jestem znudzony danym tytułem na kilka miesięcy przed jego premierą.

Dlatego cenię PS+ - wchodzę raz na miesiąc patrze co mi wpadło i bez wnikania co to za gra mogę ją na spokojnie ograć, nie wiedząc nawet o czym jest i w (pipi)e mając czy działa w 3fpsach więcej czy mniej niż na konkurencyjnej platformie. Trochę jak za starych czasów.

Dałbym plusa, ale się skończyły. Też nienawidzę tej ery hajpu, mniejsza o zwiastuny i gameplaye, ale najgorsze są te tweety podkręcające atmosferę i "a ponoć x pracują nad y. insajder widział".

Strone wczesniej.

Widac jak malo czytania ze zrozumieniem ogarnia Yeti xD

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Irrational Games praktycznie kończy działalność:

Irrational Games To Shift Focus, All But 15 Staff Members Leaving

Last year was a big one for Irrational Games, thanks to the release of BioShock Infinite. As the studio prepares to release the final DLC for that game, Burial at Sea - Part Two, another story will come to an end. Irrational Games as we know it will cease to exist.

“I am winding down Irrational Games as you know it,” studio head Ken Levine writes. “I’ll be starting a smaller, more entrepreneurial endeavor at Take-Two.  That is going to mean parting ways with all but about fifteen members of the Irrational team. There’s no great way to lay people off, and our first concern is to make sure that the people who are leaving have as much support as we can give them during this transition.”

Irrational says the staff who are leaving will have financial support, some time to access the studio and preparer their portfolios, and the chance to interview with other Take-Two studios. A recruiting day is planned so outside developers and publishers can interview staff.

Levine’s new team will stay with Take-Two. Its focus will be narrative-driven and repayable games. These games will be exclusively designed for digital delivery.

http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2014/02/18/irrational-games-to-shift-focus-all-but-15-staff-members-leaving.aspx?utm_content=bufferf51e3&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer

A co będzie z Bioshockiem w takim razie? 2k Marrin?

Opublikowano

Strone wczesniej.

Nie wiem o co ci chodzi, ale nie czytałem tych postów.

Opublikowano

Strone wczesniej.

Teraz wrzucanie tweetow jest fe bo kiedys tak nie bylo, ogolnie krecenie hajpu to wstyd

Opublikowano

Strone wczesniej.

Teraz wrzucanie tweetow jest fe bo kiedys tak nie bylo, ogolnie krecenie hajpu to wstyd

A ha, dzięki za streszczenie, czyli trochę siara. :/

Opublikowano

Bylo o thief?

PS4 - 1080p

Xbox One - 900p

Było ale to już się nudne robi. Wszyscy się pogodzili z sytuacją.

Yeti pompuje balonik, zobaczymy co z tego będzie.

Opublikowano

Wspominałem o tym. Beka.

Opublikowano

Nudne czy nie to Microsoft ziebal swoja wizje na nowa generacje. Wazne jednak zeby grami gorowal a bedzie dobrze. 

Opublikowano

Bylo o thief?

PS4 - 1080p

Xbox One - 900p

Niewielka różnica, wprawdzie zawsze jakaś, ale moim zdaniem w tym przypadku nie ma powodu aby posiadacze xone zgrzytali zębami. Taki BF4 na PS4 chodzi w 900p, a single naprawdę jest śliczny i nie widzę jakieś przepaści między nim a KZ: SF.

Opublikowano

Nudne czy nie to Microsoft ziebal swoja wizje na nowa generacje. Wazne jednak zeby grami gorowal a bedzie dobrze.

Nigdy exami nie wygrywali i watpie ze to sie zmieni. Halo i gow na zmiane.
Opublikowano

4 część kapiszonów, 7 gran turismo, nowe materiały z dc = gify w 320x240. Ale na xboxa tylko krasnale i girsy. 

Opublikowano

4 część kapiszonów, 7 gran turismo, nowe materiały z dc = gify w 320x240. Ale na xboxa tylko krasnale i girsy. 

Nowe IP od SSM i GG plus TLG, jakoś ci się to pominęło, ale poprawie cię.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.