Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wii U - temat dla zielonych w.... temacie

Featured Replies

Opublikowano

Bateria o wiekszej pojemnosci kosztuje 30eur, jest to oryginalna bateria od Nintendo, wiec nie jest zle.

Jak to jest z wytrzymaloscia ekranu GamePada - czy warto zakladac folie czy moze jest w miare wytrzymaly i az tak latwo sie nie rysuje ?

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 186,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Te 5-7 gier jest warte wiecej niz cala biblioteka PS4 i Xone razem wzieta.

• PS4 kupujesz z buta bez zastanowienia a przy nadkonsoli Wii U rozeznanie jakby od tego zalezala niepodleglosc burkina faso. Kup sobie konsole uzywana na allegro, tylko koniecznie z wazna gwarancja i p

• Szykuj sie na podroz do kolorowego dziecinstwa     

Opublikowano

Jesli nie obcinasz paznokci i naskorkiem na palcach możesz kruszyc diamenty to tak kup folie. Ekran jest na tyle duży ze ogarnia palce, ikonki nie są małe jak w 3ds i idzie normalnie palcami śmigać.

Opublikowano

To i ja mam pare pytan. Dlacze gamepad tak fatalnie wyswietla czerwony kolor, widac straszna pikseloze i w takim darksiders 2 prawie nie widac cyferek w zdolnosciach postaci  i atrybutach broni. Drugie pytanie, czy Wam tez  ciagle chodzi naped jak jest plytka w konsoli, a nie wlacza sie gry? Jest jakas opcja wysuwania plytki za pomoca gamepada?

Opublikowano

Co do czerwieni to hmm w Zeldzie czy Lego było wsio okey, może coś z tymi Darksidersami nie tak w tej materii?

Co do napędu to jak nie gram, to jest cichutko (w sumie jak gram to też), nic nie słyszę. No chyba, że za daleko od konsoli siedzę i to dlatego? Ja am z 3m do konsoli od "stanowiska grania" jak coś.

Opublikowano

Napęd zawsze chodzi jak się nie gra tak było nawet na Wii tylko jak się wchodzi w opcje czy apki to jest wyłączany, choć nie wszędzie. A czerwień mam spoko i nie widzę pikselozy na gamepadzie.

Opublikowano

Gdzies jest filmik o tym dlaczego gamepad nie ogarnia czerwieni jak znajde to mi to przetlumaczycie. ;)

Opublikowano

Zamowilem sobie Wii U jednak Wii mnie kompletnie ominelo (poza zeldami na emulatorze).

Jak wygladanie granie na gierkach z Wii, wystarczy wsadzic plytke do srodka et voila ? Oraz jak wyglada podlaczanie wiilotow oraz kamerki motion plus (bo zakladam ze bedzie mi potrzebna jesli mysle o graniu w red steel 2). Normalnie podpinamy i wszystko leci z automatu czy trzeba sie bedzie gdzies w opcjach z czyms pierdzielic lub sciagac jakas apke ?

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Wsadzasz płytkę, odpalasz w menu tryb Wii i jedziesz. A co do podłączenia Wiilota (albo wiilote'a z motion plusem - to nie jest kamerka, a jedynie kawałek plastiku doczepiany do wiilote'a) to na konsoli jest przycisk do synchronizacji. Klikasz guzik na konsoli i pod pokrywką na baterie w Wiilocie, po czym konsola synchronizuje się z wiilotem.

A, no i potrzebujesz jeszcze sensor bar do położenia nad/pod telewizorem. Jego nie synchronizujesz, a jedynie podłączasz pod WiiU.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Zamowilem sobie Wii U jednak Wii mnie kompletnie ominelo (poza zeldami na emulatorze).

Jak wygladanie granie na gierkach z Wii, wystarczy wsadzic plytke do srodka et voila ? Oraz jak wyglada podlaczanie wiilotow oraz kamerki motion plus (bo zakladam ze bedzie mi potrzebna jesli mysle o graniu w red steel 2). Normalnie podpinamy i wszystko leci z automatu czy trzeba sie bedzie gdzies w opcjach z czyms pierdzielic lub sciagac jakas apke ?

Za ile kupiłeś, i jaką wersję?

Opublikowano

Czy mozna ogladac starsze odcinki Nintendo Direct lub nowe na zywo z poziomu konsoli ?

Poza YouTube oczywiscie.

Edytowane przez saptis

Opublikowano

W eshopie w zakładce video.

Opublikowano

Dlaczego w eShopie jest tak malo wersji demo gier - usuwaja te szarsze po jakims czasie czy jak to jest ?

Opublikowano

Czy zbirockowane wii u da sie jakoś w domowy sposób odratować? Jeśli nie to ile kosztuje serwis?

Opublikowano

Czy zbirockowane wii u da sie jakoś w domowy sposób odratować? Jeśli nie to ile kosztuje serwis?

Hmm, kupiłeś zbrickowaną ?

Kiedys był Polski serwis nintendo ale teraz wszystkie sprzęty na gwarancje odsyła się do niemiec. Musisz napisać do niemieckiego oddziału Nintendo:

http://www.nintendo.de/Kundenservice/Kontakt/Kontakt/Kontakt-106282.html

Opublikowano

Zauwazylem, ze u mnie w Mii Verse w lewym gornym rogu nie wyswietla sie moj avatar, dziwne - jest tylko jakis domsylny obrazek, a z tego co wiem to powinien tam byc moj Mii.

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Gamepad ma oddzielną ładowarkę? Nie mając ładowarki w jaki sposób można naładować? Bo po wpisaniu w google wyskakuje tylko podstawka ładująca ale tam jest napisane że nie ma ładowarki a samej ładowarki jakoś nie mogę znaleźć.

Opublikowano

Witam czy każda gra obsługuje pada tego typu ?

Wii-U-Pro-Pad.jpg

oraz jaki jest komfort grania na tym padlecie bo strasznie się go obawiam !

Opublikowano

Padlet jest bardzo wygodny.

Opublikowano

We wszystkich na pewno nie (pewnie tylko w tych które całkowicie można ogrywać na padlecie a chyba nie wszystkie takie są). Zakupiłem wcześniejszą wersję tego pada do Wii i cholernie mnie boli że nie każda gra g obsługuje. Mam nadzieję, że na Wii U zdecydowana większość jednak ze zwykłego pada będzie korzystać.

Opublikowano

Kiedy swieci ta niebieska dioda na przycisku Home w Gamepadzie ?

Jeszcze ani razu nie widzialem zeby swiecila, a dostalem juz wiadomosc ze zaproszeniem dodania do znajomych, w opcjach mam wlaczone powiadomienie dioda.

Opublikowano

Witam gdzie polecacie kupic konsole WII U, allegro? sklep internetowy jesli tak to jaki? Mysle o zakupie odrazu bundle-packa z NEW SUPER MARIO BROS U + LUIGI, gdzie byscie polecili zakup?