Opublikowano 14 sierpnia 20159 l Obsluguje gruche? Chce zobaczyc czy w ogole mi sie tym bedzie dobrze gralo zanim kupie cos z drozszych tytulow
Opublikowano 14 sierpnia 20159 l No wlasnie kosztuje grosze ta gra wiec chyba dokupie do gruchy zeby przetestowac to sterowanie z wii czy mi podejdzie bo nie mialem nigdy stycznosci. GamePad dla mnie wymiata ale samym wii remotem dziwnie mi sir gra
Opublikowano 14 sierpnia 20159 l Pełno takich "za 25 zł" jest na allegro. Same chińskie buble i podróbki
Opublikowano 14 sierpnia 20159 l Animal Crossing City Folk akurat po tyle chodzi i to oryginał. Sam kupiłem za 25 zł z dwa lata temu.
Opublikowano 14 sierpnia 20159 l Podrobki na wii? Na tablicy sporo tego ale za mario galaxy chca ponad 100 jak nowke sie kupi taniej
Opublikowano 14 sierpnia 20159 l Niech mi ktoś pokaże jak wygląda podróbka gry na Wii bo się jeszcze nie spotkałem ;p
Opublikowano 14 sierpnia 20159 l Na olx mozna spoko gierki wychaczyc ale debile sie tam wystawiaja. Wczoraj 20minut negocjowalem z gosciem 4gry na wii paper mario mario kart mario galaxy i donkey kong dogadalismy za 120zl pp czym stwierdzil ze tylko odbior wlasny na jakims za(pipi)u
Opublikowano 14 sierpnia 20159 l Ja wczoraj na olx kupiłem locks quest i auta za 5 zł. Pudełka włoskie, auta po włosku gra ale to i tak śmieć, ale za 5 zł warto było. Jescze matka dzieciaka wysłała pod drzwi mojego budynku gdzie pracuje [emoji14]awel:
Opublikowano 15 sierpnia 20159 l Jakby ktoś zbierał swoją bibliotekę z wii to na alledrogo wrzucili limitki pandora's tower za jakies 220zł w wersji PAL of course/. Szkoda ze nie xeno ale i tak warto jak ktos nie ma sadzac po recenzjach tej niedocenionej gry. Ps. w Poniedzialek kupie tego animala i zobaczymy co to warte, jakby co to daj znac Rayos czy bedziesz chcial w tej cenie co ci pisalem:) Na razie jak wspomnialem nie jestem przekonany do wii remote, pogralem chwile w mario na nim i w porownaniu do gamepada dla mnie ssie:) Edytowane 15 sierpnia 20159 l przez Gość
Opublikowano 15 sierpnia 20159 l A to dobra cena. Sam muszę kupić bo mam parę gier do sprawdzenia na Wii. Nunczak od Wii w zupełności starczy? Nie ma jakiejś innej wersji do Wii U?
Opublikowano 15 sierpnia 20159 l Nie ma tylko z tego co czytalem warto miec remoty z wbudowanym motion plus ale chyba masz z basica wiec luz.
Opublikowano 16 sierpnia 20159 l Jakby ktoś zbierał swoją bibliotekę z wii to na alledrogo wrzucili limitki pandora's tower za jakies 220zł w wersji PAL of course/. Szkoda ze nie xeno ale i tak warto jak ktos nie ma sadzac po recenzjach tej niedocenionej gry. Ps. w Poniedzialek kupie tego animala i zobaczymy co to warte, jakby co to daj znac Rayos czy bedziesz chcial w tej cenie co ci pisalem:) Na razie jak wspomnialem nie jestem przekonany do wii remote, pogralem chwile w mario na nim i w porownaniu do gamepada dla mnie ssie:) Chętnie wezmę
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l Jakikolwiek się nada:). Ja mam kingstone 64 gb 3.0 wystarczy w zupełności 2.0 bo wii u nie obsługuje chyba 3.0 a 2.0 już bardzo tanie. 32 gb 2.0 to wydatek ok 45 zł. Edytowane 20 sierpnia 20159 l przez blantman
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l Mogę częśc gier trzymać w pamięci konsoli a częsc na pendrive czy musi być jakaś jedna centralna lokacja na gierki ?
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l Jakikolwiek się nada:). Ja mam kingstone 64 gb 3.0 wystarczy w zupełności 2.0 bo wii u nie obsługuje chyba 3.0 a 2.0 już bardzo tanie. 32 gb 2.0 to wydatek ok 45 zł. A 64GB zadziała z WiiU?
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l Mogę częśc gier trzymać w pamięci konsoli a częsc na pendrive czy musi być jakaś jedna centralna lokacja na gierki ? Mozesz trzymać część tu i tam.
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l Chyba każdy zadziała ale 2.0 bo 3.0 i tak nie obsługuje więc jak to tylko do konsoli ma być to kasa w błoto; )