Opublikowano 20 kwietnia 201411 l No i tak dla pewności - gry z Wii działają normalnie? Np. Metroid Other M, Mariany itp. Rozumiem, że na padlecie można normalnie grać.
Opublikowano 20 kwietnia 201411 l Myślałem, że jak do Wii można było normalnego pada kupić to i na padlecie da się grać. No to dalej - w zestawie WiiU 32 Gb jest sensor bar - to jest ten sam, który jest potrzebny do Wiilota?
Opublikowano 20 kwietnia 201411 l Na padlecie da się grać w tym sensie, że padlet robi za TV. Ale nadal grasz kontrolerami z Wii. Drugie pytanie: tak
Opublikowano 20 kwietnia 201411 l Pro tip. Jak potrzebujesz wiilota nie kupuj podrobek. Ja kupilem uzywane wii za 200zl i pogonilem konsole za 150
Opublikowano 20 kwietnia 201411 l W co warto zagrać z wii? Chciałem super mario galaxy ale grafika boli jednak :-( sa jakies gierki ktore graficzne sie nie zestarzaly?
Opublikowano 20 kwietnia 201411 l Metroid Prime zobacz, u mnie na 42' nie wygląda aż tak tragicznie (Marian faktycznie słabiej). Osobiście jeszcze polecam Resident Evil Archive Zero (no i jedynke jak bys chciał sobie odświezyć).
Opublikowano 20 kwietnia 201411 l SMG to najładniejsza gra na Wii, także ciężko będzie dogodzić. Przeszkadza ci pewnie rozdzielczość, no ale tego niestety nie da się przeskoczyć.
Opublikowano 20 kwietnia 201411 l Zeby grać w gry z wii, muszę kupic wiilota oraz nunchuk ? Czy Classic / pro controller bedzie działał z wii u czy trzeba kupic wii u pro controller ?
Opublikowano 20 kwietnia 201411 l Czy tylko mnie intryguje, ze don kupuje wii u? nie wiem czemu, pomijając jego charakter w CW, to na grach się zna
Opublikowano 20 kwietnia 201411 l Zeby grać w gry z wii, muszę kupic wiilota oraz nunchuk ? Czy Classic / pro controller bedzie działał z wii u czy trzeba kupic wii u pro controller ? Najlepiej mieć wiilot i nunchuk. Ja tam w pro controllery się nie bawiłem. Classic działa normalnie na Wii U. Nie ma problemów. No i najlepiej dopłacić, ale kupić oryginał. Na allegro pełno jest "okazji", zestawów, ale z podróbkami. Osobiście to nie cierpię podróbek. Edytowane 20 kwietnia 201411 l przez ireniqs
Opublikowano 20 kwietnia 201411 l Czy tylko mnie intryguje, ze don kupuje wii u? Tylko z powodu premiery WiiU nie nabyłem Wii. Jak się dowiedziałem, że WiiU jest kompatybilne wstecznie, to postanowiłem trochę odczekać żeby ceny wersji 32 Gb zeszły do poziomu, który przegryzę i pojawi się kilka gier dedykowanych. Dla mnie biblioteka to gry Wii + WiiU, z samego WiiU z tego co już wyszło, to interesuje mnie 5 do 7 pozycji + kilka z Wii + te co mają wyjść chociażby w tym roku. Teoretycznie to powinienem się wstrzymać do E3 z zakupem (tym bardziej, że z trudem nadrabiam backlog na X360/PS3), ale jak od półtora roku co tydzień sprawdzam oferty w sieci na Wii/WiiU, to już mnie trochę męczy, więc wreszcie kupię i będę miał święty spokój
Opublikowano 20 kwietnia 201411 l Obawiam się, że jak zaczniesz grać tylko w gry od Nintendo to się zamulisz i znienawidzisz tę firmę. Serio. Przegryzaj sobie te Mariany i Zeldy standardowymi grami. Ja po 4 miesiącach comba 3DS i WiiU marzyłem o Halo albo Uncharted
Opublikowano 20 kwietnia 201411 l Obawiam się, że jak zaczniesz grać tylko w gry od Nintendo to się zamulisz i znienawidzisz tę firmę. Serio. Przegryzaj sobie te Mariany i Zeldy standardowymi grami. Ja po 4 miesiącach comba 3DS i WiiU marzyłem o Halo albo Uncharted Tak będę robił, pisałem wyżej, że mam niezły backlog na X360/PS3 Zresztą gry Niny są na tyle drogie, że nie będę ich kupował w pakietach po 2-3 miesięcznie jak na PS3/X360
Opublikowano 20 kwietnia 201411 l Czy na WII U mozna grac na padlecie nie widząc co dzieje sie na głównym ekranie TV? W jakiej odległości moge grac nampadlecie od głównego urządzenia?
Opublikowano 20 kwietnia 201411 l Oczywiście i to jest genialne. Masz padzika z telewizorkiem i możesz grać w klopie. Nie mam pewności czy to działa w każdej grze. Zasięg nie jest jakiś super, ale starcza. U mnie na 55 metrach w drugim pokoju gubi zasięg, natomiast w kuchni i klopie jest idealnie.
Opublikowano 22 kwietnia 201411 l Ten pierwszy apdejt długo się ściąga? Mam łącze 7 i idzie jak krew z nosa