Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wymiana kodów Steam/Origin, kart itepe

Featured Replies

Opublikowano

Tropico reloaded, czyli tropico1, paradise island i tropico 2 pirate cove. Kupiłem paczkę a potem stwierdziłem że jednak chcę też tropico 3 i 4...

wymienię za coś steamowego, byle nie z bundli bo zbieram je regularnie.

nvm, wrzuciłem na steamgifts, w sigu link.

Edytowane przez scuff

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 171,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Powinieneś dostać rangę sęp. Bo co widzę że ktoś wrzuca grę to i zaraz twój post jest.

• Nikt się nie zgłaszał, na wishlistach znajomych nic nie widziałem, więc wrzucam luzem pozostałości z bundli. Mam nadzieję, że przygarną to forumowicze, nie boty. Wszystko Steam. Enjoy.   Amn

• Mam trochę nadmiarowych gier na Steam do wykorzystania. Sprawdziłem wishlisty znajomych i akurat poniższych nikt jakoś specjalnie nie pragnie , dlatego wrzucam tutaj listę. Zróbmy tak, że jeśli k

Opublikowano

no a ja teraz zaluje ze nie kupilem bundla za te 4 dolce bo mam red alerta 3 a teraz dodatek dorzucili ale szkoda mi kasy zeby drugi raz kupic bundla

Opublikowano

przecież dodatek jest dla wszystkich, którzy kupili bundle przed dodaniem gier

Opublikowano

a sie wyswietla obok bundla z batfieldem czyli ze trzeba bylo dac 4 dolce a nie jednego :)

Opublikowano

Nie, dałem 1 dolca i normalnie dostałem dodatkowe 2 gry. Wystarczy wejść w link, który dostaliśmy na email i na dole będą 2 dodatkowe pozycje. 

Oczywiście o ile kupiliśmy bundla PRZED dodaniem tych 2 gier. 

Teraz jak się kupuje bundla to trzeba dać powyżej średniej aby dostać te 2 gierki. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

no i dupa nie ma nic na mejlu moze kiedys przyjdzie a zal kurde kupic na allegro i dac zarobic im

Opublikowano

Nic Ci na maila nie przyjdzie. Wchodzisz po prostu w tego samego linka, którego dostałeś po zakupie. Tego samego, z którego brałeś poprzednie klucze. Jeśli kupiłeś bundla przed dodaniem bonusów, to na pewno znajdziesz tam teraz Uprising i Populous.

Opublikowano

Mam wolne kody na Origina: Dead Space, Burnout Paradise, Crysis 2, Medal of Honor, Mirror's Edge i Red Alert 3 - Uprising.

Opublikowano

Ja bym chętnie na Sims 3 coś przygarnął. Miałem z Origina, ale wpisałem u siebie, a przecież moja zintegrowana karta sobie z grą nie poradzi. A siora tak bardzo chciała mieć kiedyś te Simsy, zapomniałem o niej:/

Opublikowano

wysłałem ci na pm

Opublikowano

Miałby ktoś zbędne Simsory? Mogę oddać Half-Life: Episode Two na Steam w formie Steam-Gift. Zależałoby mi na nich trochę, bo koleżanka chciała :>

Opublikowano

To znaczy że ludzie dostali dwa zestawy kluczy. 1+3. Najpierw był jeden key dodający podstawkę + 2 DLC do konta. Po kilku dniach zmienili i teraz są 3 klucze. Po jednym na każdą "rzecz".

Opublikowano

Panowiem ma trochę  zniżek na steam  jak ktoś chce  to oddam wszystkie  za jakąś kartę  tło  

między innymi  posiadam

Serious Sam 3: BFE -90%
Opublikowano

Na zamianke mam zbedny szajs z HB:

Steam:

- Crysis 2

- Medal of Honor

- Mirror's Edge

Origin:

- wszystko oprócz Dead Space 3

Najchetniej karciochy jakieś.

Opublikowano

dobra mam na zamiane steam Magicka i crusarders king 2 a w sumie to i za darmo oddam  :) tylko dajcie mi dobry argument że akurat wam :)

Opublikowano

dobra mam na zamiane steam Magicka i crusarders king 2 a w sumie to i za darmo oddam  :) tylko dajcie mi dobry argument że akurat wam :)

Przygarnę magickę   moge dać kody zniżkowe na  gry ze steam  np SSam 3 :-90% itp itd .

Patrz PW

Opublikowano

Oddam War of Roses: Kingmaker z bundle'a za darmo, kto pierwszy i tak dalej

Edytowane przez mate5