Opublikowano 14 kwietnia 20178 l Dobra nvm, myslalem ze chodzi Ci o gre gdzie sa dwa rozne regiony z trofeami, jak maja wspolne to w sumie nie wiem, mozna zerknac na save czy nie ma tam jakis wskazowek.
Opublikowano 2 maja 20177 l LocoRoco Remastered na PS4 wyjdzie u nas już 9 maja (cyfra), w Japonii - 22 czerwca (cyfra i pudełko).
Opublikowano 3 maja 20177 l Gra ma wspierać natywnie 4K, ale w sumie, to chyba nie problem, jak można na androidzie spokojnie emulować wersję z PSP. W sumie... ekhm, złożyłem preorder... Liczę na dobry remaster, lepszy niż Parappa The Gwałtnik.
Opublikowano 4 maja 20177 l Wczoraj ukończyłem Laser Disco Defenders jako 6 osoba na świecie, a dzisiaj #1 na świecie w endless mode :D
Opublikowano 8 maja 20177 l Chciałem ostatnio zagrać sobie w Driveclub. Tak się złożyło, że jakiś czas temu gra wleciała z dysku. Znalazłem ją w Bibliotece, ale nie mogę ściągnąć, jest tylko cena dla plusowiczów 63pln. Super, tylko, że już to kiedyś miałem i grałem. Znalazłem też zakładkę, w której znajdują się wszystkie dodatki i przy każdym z nich jest napisane "zainstalowano", a ta strzałeczka do ściągania nie podświetla się. Oczywiście wszystko z DC zostało kiedyś usunięte. Co prawda nie pamiętam już czy ta wersja to była dla plusowiczów, czy też może kiedyś ją kupiłem. Pytanie dlaczego nie mogę ponownie pobrać tej gry?
Opublikowano 8 maja 20177 l Przywrócenie licencji w ustawieniach konsoli powinno pomóc. http://manuals.playstation.net/document/pl/ps4/settings/license.html Edytowane 8 maja 20177 l przez kes
Opublikowano 8 maja 20177 l A jak nie pomoże to pisz do Sony. Ja ostatnio też nie mogłem odpalić (kłódka na grze, nic nie pomagało). Poszedł mail do Sony i naprawili. E: w właśnie przed chwilą pomogli z kodem na motyw PS4 za platynę w Horizon.
Opublikowano 9 maja 20177 l River City Melee: Battle Royal Special Kupować nie gadać! A tak całkiem serio to mam nadzieję, że się sprzeda... może zrobią remake Goal3.
Opublikowano 14 maja 20177 l Wrócę do tematu Driveclub'a. Przywrócenie licencji nic nie dało. Napisałem do Sony. Okazało się, że kiedyś kupiłem DC. Jakiś czas później gra pojawiła się w plusie i tak się złożyło, że "klepnąłem" tę wersję. Z jakiegoś powodu system "napisał" plusową nad kupioną wersję. Nie wiadomo tylko dlaczego zablokował mi do niej dostęp. Sony nie wyjaśniło, ale przynajmniej szybki naprawili :) 4theplayers ;)
Opublikowano 26 maja 20177 l Chyba mamy pozycje na czerwiec :) Z jednej strony fajnie, a z drugiej Life Is Strange już zakupiłem :(https://twitter.com/PlayStationTR/status/868070463079055360
Opublikowano 7 czerwca 20177 l Kilka nowych gier w promocji cyfrowe rabaty min. Hyper Light Drifter - 33 zł i OlliOlli 2 za 16,5 zł serdecznie polecam.
Opublikowano 28 lipca 20177 l Nie wiem czy to odpowiednie miejsce, jeśli nie to proszę o przeniesienie posta. Czy będzie ktoś może zamawiał dzisiaj: https://limitedrungames.com/products/limited-run-70-oceanhorn-ps4?utm_source=Limited+Run+Games+Newsletter&utm_campaign=af33a18bf7-EMAIL_CAMPAIGN_2017_07_24&utm_medium=email&utm_term=0_5a5b46cbe7-af33a18bf7-198089717&mc_cid=af33a18bf7&mc_eid=14d5e063e6 Niestety nie mogę wtedy być przy komputerze i chętnie dorzuciłbym się "na drugiego" do czyjegoś zamówienia :).
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l Witam Wszystkich. Ściągnąłem kilka dni temu z PS Store Metro 2033 Redux na PS4. Po jej włączeniu (gram zaledwie 2 minuty) konsola całkowicie się wyłącza. Po ponownym uruchomieniu następuje sprawdzenie pamięci masowej. Ponowne zainstalowanie gry, przywrócenie ustawień fabrycznych konsoli nic nie daje. Napisałem do supportu PlayStation i odpowiedzieli, że muszę się skontaktować bezpośrednio z wydawcą, bo to błąd gry i oni nie pomogą. Czy możliwe, że muszę napisać aż do Deep Silver? Z góry dziękuję za podpowiedź.
Opublikowano 31 sierpnia 20177 l Na ebayu czy amazonie jest box, a w polsce jak w lesie. Pewnie kwestia czasu aż się pojawią pudła u nas.
Opublikowano 11 września 20177 l Koledzy, jak kupie teraz konto Liva to łapie się na Until dałna i ynfejmusa?
Opublikowano 18 września 20177 l Dead Nation™: Apocalypse Edition jest obecnie za 63 zł w sklepie, bardzo drogo jak za taką starość. Ta gra czasami bywa przeceniona ?
Opublikowano 18 września 20177 l Czasami tak, bo sam kupiłem za chyba 18 PLN, ale to było w grudniu 2015.
Opublikowano 18 września 20177 l Polecam stronke https://psprices.com/, można sprawdzić co i kiedy było przecenione w danym regionie na PSN.
Opublikowano 18 września 20177 l Czasami tak, bo sam kupiłem za chyba 18 PLN, ale to było w grudniu 2015. Dzięki będę zerkać. :) Za stronę też dziękuje ;)