Opublikowano niedziela o 08:542 dni 66:64 z Izraelem, piękna sprawa. Ale Olek Balcerowski mnie osłabia, jest tak drewniany, że mógłby cosplayować pierwszą część Gothica
Opublikowano niedziela o 19:131 dzień Zastanawiam się czy kosz czy ręczna nosi zaszczytne miano sportu, w którym gwizdanie przewinień jest najbardziej randomowe. Typ wpierdala się pod kosz wpadając całym impetem w obrońcę, który nic nie robi stojąc z uniesionymi rękami i jeb, faul w obronie Chyba po cudzie ze Słowenią kadra wróciła do swojego nominalnego poziomu, wczoraj walka na żyletki z rzymianami, dzisiaj póki co problem ze zdominowaniem Islandii. Dobrze, że na razie z fartem.
Opublikowano niedziela o 19:261 dzień 10 godzin temu, kazetwu napisał(a):66:64 z Izraelem, piękna sprawa. Ale Olek Balcerowski mnie osłabia, jest tak drewniany, że mógłby cosplayować pierwszą część GothicaByłem na meczu wczoraj, ten center to jakiś dramat, w pojedynkę zepsuł kibicom widowisko w 2 połowie, ale koniec końców super się to oglądało przez dramatyczną końcówkę, którą trochę cudem wygralismy Jordanem.Super oprawa meczu na poziomie NBA, no i strzeliłem sobie fotę z Trybańskim, typ rzeczywiście ogromny, szkoda, że go tam lepiej nie wykorzystali w tym NBA :).13 minut temu, Tokar napisał(a):Zastanawiam się czy kosz czy ręczna nosi zaszczytne miano sportu, w którym gwizdanie przewinień jest najbardziej randomowe. Typ wpierdala się pod kosz wpadając całym impetem w obrońcę, który nic nie robi stojąc z uniesionymi rękami i jeb, faul w obronie Chyba po cudzie ze Słowenią kadra wróciła do swojego nominalnego poziomu, wczoraj walka na żyletki z rzymianami, dzisiaj póki co problem ze zdominowaniem Islandii. Dobrze, że na razie z fartem.Nie znam się mocno na koszu, a już na pewno nie ogarniam zasad tych fauli technicznych itp. Dla kibica z trybun to w ogóle już dramat.Dzisiaj rzymianie ubili Francuzów z kolei i to wysoko.
Opublikowano niedziela o 20:561 dzień W meczu z kelnerami ratuje nas sędziowanie po gospodarsku. Z wkurwioną Francją może być tak nie za wesoło.
Opublikowano niedziela o 21:041 dzień Widzę, że w telewizji te Vary koszykarskie to jeszcze gorszej niezrozumiałe. nie przypominam sobie, żeby kiedyś tak dużo gwizdali.
Opublikowano niedziela o 21:581 dzień 84:75 z Islandią i jedziemy dalej. Plan minimum, czyli wyjście z grupy, zrealizowany. Niesmak jednak jest, bo raz, że sędziowie nas trochę podciągnęli, a dwa: prowadziliśmy już +16, żeby później przegrywać -3. Zrzućmy to jednak na zmęczenie po wczorajszym meczu, bo nawet Loydowi zdarzało się dzisiaj stracić piłkę, a Ponitka nie trafiał wolnych. Dobrze, że jutro wolne heheZ Francją gramy we wtorek i nadal nie spodziewam się naszej wygranej, ale jednak ich dzisiejsza porażka z Izraelem trochę podpompowała balonik, nie powiem, że nie
Opublikowano wczoraj o 04:42 1 dzień Strasznie słabo wyglądały te dwa naciągane faule bo gdyby nie te dziwne decyzje to mogło być różnie.