Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dawne (i dzisiejsze) pisma o grach poza PE (PSX Fan, P+, OPSM, i inne)

Featured Replies

Opublikowano

Te screeny to z emulatorów robią. Wątpię że dochodzą do takich momentów jak w oryginale. W ich Psx fanie zostawili podpisy a screeny były inne, przykład z tekkenem 3: podpisano „bijące się laski” czy coś w ten deseń a tam lei z yoshimitsu. Dali nowe screeny nie patrząc na podpis.

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 393,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Porządkami tego nie nazwę, bo zaraz większość z powrotem wyląduje w szafie, ale wspomnienia z dzieciństwa obudziły się we mnie dość mocno. Część pism sobie zachowam, ale Secret Service czy Bajtki musz

• Marzy mi się zrobienie konkurencji dla PSX Extreme:   Tak wziąć te posty i wkleić w "pismo", zrobić 100 stron, przecież to byłby hit (dla forumowiczy na pewno). A dział "właśnie ukończ

• Odwiedzając rodziców postanowiłem posegregować moje stare magazyny: wiele Playów, trochę CD-Action, jeden egzemplarz Neo i Neo+... oczywiście szmatławca najwięcej. Gdzieś poginęły mi Mangazyny i Game

Opublikowano

Z PC jedyny emulator to chyba Dosbox co nie zmienia faktu, że grę trzeba odpalić i coś w niej jednak zrobić.

Opublikowano

Nawet na dosboxie musieliby w te gre grac takze watpie. No ale dla mnie odpada przez axelio na szefowaniu projektowi. Dajcie znac chuopaki jak wam dojdzie.

Opublikowano

Moglem namieszac bo myslalem, ze on dziala w calym tym wydawnictwie i jeszcze filmik wyzej jest z jego kanalu. Sooooryyy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jakość cd actionbanderas i ludzie za to płacąpawel tak sie konczy zatrudnianie stazystow za minimalne stawki

Przechwytywanie.JPG

Opublikowano

Kolega czytał te ich książki i też była masa merytorycznych błędów. Niestety ale CD-Action do wora a wór do jeziora.

Opublikowano

To AI czy stazysci? Nie wiem komu wierzyc.

Opublikowano
4 minuty temu, Mejm napisał(a):

To AI czy stazysci? Nie wiem komu wierzyc.

Why not both? Kilka lat temu płacili 150zł za stronę tekstu, po co się męczyć. Mam nadzieję, że Perez płaci chłopakom trochę lepiej.

Opublikowano

Nie miałem do czynienia z tym wydawnictwem o Wiedźminie, bo mam tego tematu po dziurki w nosie, ale podejrzewam, że czasami stażyści czy debiutanci po prostu mają styl, jakby pisało to AI. To jeszcze nie znaczy, że rzeczywiście z tego narzędzia korzystali, ale skoro jakość tekstów jest taka, że nie widać różnicy, to po co mi takie wydawnictwo?

Opublikowano

Dwa bledy to jak na standary cda bardzo duzo. W pe to tylko kolejna sroda.

Opublikowano

W Retro też walą błędy z datami chyba co numer. Tyle miesięcy a czasu na korektę im brakuje.

Opublikowano

Przegląd prasy retro - lato 2025. Na regale w kiosku Ruchu znaleźliśmy min: Secret Service, PC Extreme, SNES Extreme, Retro Gamer i inne pisma

Opublikowano

Do mnie egzemplarz już jedzie!

Żartuje, nawet nie nadali jeszcze. A u Ciebie @MichAelis ?

Co do tematu, jutro nowy CD-a, i będzie to mój ostatni numer. Już nie mam miejsca, a i tak tego nie czytam.

Opublikowano

To może lepiej daj na schronisko zamiast kupować gazetę której nie czytasz 😃 za 35zł

Opublikowano

Jako kwartalnik kupiłem 3 numery i podziękowałem. Szkoda pieniędzy. Wyplują za chwilę też Retro, ale pewnie też odpuszczę.

Opublikowano

Ja już zapomniałem o tym SS, oczywiście 0 info w apce. Ciekawe czy już spierdolili z kasą

Edytowane przez czapa

Opublikowano

W apce jak w apce, bo to się robi samo po wygenerowaniu etykiety, ale jak zwykle słowa nie dotrzymują, a gdzie jakieś info na fanpejczu?