Opublikowano 24 sierpnia24 sie Te screeny to z emulatorów robią. Wątpię że dochodzą do takich momentów jak w oryginale. W ich Psx fanie zostawili podpisy a screeny były inne, przykład z tekkenem 3: podpisano „bijące się laski” czy coś w ten deseń a tam lei z yoshimitsu. Dali nowe screeny nie patrząc na podpis.
Opublikowano 24 sierpnia24 sie Z PC jedyny emulator to chyba Dosbox co nie zmienia faktu, że grę trzeba odpalić i coś w niej jednak zrobić.
Opublikowano 24 sierpnia24 sie Nawet na dosboxie musieliby w te gre grac takze watpie. No ale dla mnie odpada przez axelio na szefowaniu projektowi. Dajcie znac chuopaki jak wam dojdzie.
Opublikowano 24 sierpnia24 sie W psx fanie tak, tu niewiadomo. Trzabedzie sprawdzić stopkę redakcyjną
Opublikowano 24 sierpnia24 sie Moglem namieszac bo myslalem, ze on dziala w calym tym wydawnictwie i jeszcze filmik wyzej jest z jego kanalu. Sooooryyy.
Opublikowano 4 września4 wrz Jakość cd action i ludzie za to płacą tak sie konczy zatrudnianie stazystow za minimalne stawki
Opublikowano 4 września4 wrz Kolega czytał te ich książki i też była masa merytorycznych błędów. Niestety ale CD-Action do wora a wór do jeziora.
Opublikowano 4 września4 wrz 4 minuty temu, Mejm napisał(a):To AI czy stazysci? Nie wiem komu wierzyc.Why not both? Kilka lat temu płacili 150zł za stronę tekstu, po co się męczyć. Mam nadzieję, że Perez płaci chłopakom trochę lepiej.
Opublikowano 4 września4 wrz Nie miałem do czynienia z tym wydawnictwem o Wiedźminie, bo mam tego tematu po dziurki w nosie, ale podejrzewam, że czasami stażyści czy debiutanci po prostu mają styl, jakby pisało to AI. To jeszcze nie znaczy, że rzeczywiście z tego narzędzia korzystali, ale skoro jakość tekstów jest taka, że nie widać różnicy, to po co mi takie wydawnictwo?
Opublikowano 4 września4 wrz Dwa bledy to jak na standary cda bardzo duzo. W pe to tylko kolejna sroda.
Opublikowano piątek o 12:545 dni W Retro też walą błędy z datami chyba co numer. Tyle miesięcy a czasu na korektę im brakuje.
Opublikowano piątek o 14:105 dni Przegląd prasy retro - lato 2025. Na regale w kiosku Ruchu znaleźliśmy min: Secret Service, PC Extreme, SNES Extreme, Retro Gamer i inne pisma
Opublikowano poniedziałek o 12:512 dni Do mnie egzemplarz już jedzie!Żartuje, nawet nie nadali jeszcze. A u Ciebie @MichAelis ?Co do tematu, jutro nowy CD-a, i będzie to mój ostatni numer. Już nie mam miejsca, a i tak tego nie czytam.
Opublikowano poniedziałek o 18:372 dni To może lepiej daj na schronisko zamiast kupować gazetę której nie czytasz 😃 za 35zł
Opublikowano poniedziałek o 19:472 dni Jako kwartalnik kupiłem 3 numery i podziękowałem. Szkoda pieniędzy. Wyplują za chwilę też Retro, ale pewnie też odpuszczę.
Opublikowano poniedziałek o 20:002 dni Ja już zapomniałem o tym SS, oczywiście 0 info w apce. Ciekawe czy już spierdolili z kasą Edytowane poniedziałek o 20:012 dni przez czapa
Opublikowano wtorek o 02:462 dni W apce jak w apce, bo to się robi samo po wygenerowaniu etykiety, ale jak zwykle słowa nie dotrzymują, a gdzie jakieś info na fanpejczu?
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. W dniu 13.08.2025 o 16:33, grzybiarz napisał(a):Na pewno mój numer trafi do mnie 9.09 - robię screena/posta. Niby już wszystko gotowe ale jednak nie.Pamietam jak czekałem na top secrety i też mieli akurat urlop. I zamiast to co nie zdążyli spakować - wysłać w paczkomacie osobiście - to wysłali mi po 2 tygodniach już po urlopie.A nie kurwa jeszcze nie wysłali.Kupiłem od razu po ogłoszeniu i niby wysyłają w kolejności + Pegaz nie podpisał jeszcze wszystkiego. A miał dwa tygodnie na to. Piszą że do końca września chcą się z tym uporać.Czyli nowy termin październik 2025 zapewne.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. U mnie też cisza, a kupiłem dosłownie pare min po starcie. Wczoraj posta wrzucili, że pakują zgodnie z zamówieniami. Taki chuj, nie wierze. Niby do końca września chcą sie wyrobić xd
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 1 godzinę temu, Badus napisał(a):Może roześlą naklejkę w kolorach tęczy.Lata temu nie dali literki na grzbiecie. Myślisz, że to naprawili, pomimo obietnicy?