Opublikowano 25 września 201311 l Pytanie związane z epsilonem. Czy jak znalazłem wszystkie 10 znajdziek i dostałem dostęp do treści traktu na stronie internetowej, to to już jest wszystko związane z tym kultem? A jaką misje przed nią miałeś? Chyba 5 mil na pustyni. Po prostu wydawało mi się, że będzie możliwość rozprawienia się z chrisem, a wszystko wskazuje na to, że to właśnie brak czegokolwiek w zamian (oprócz traktu) jest żartem. Jak odwoziłeś kasę to trzeb było ich wszystkich zabić. Dostałbyś 2 miliony z kawałkiem. A tak to masz lipę bo jak zabijesz to też możesz zbierać części. Edytowane 25 września 201311 l przez Il Brutto
Opublikowano 25 września 201311 l Mial ktos random ecountera z ta laska co chce podwozki do znaku vinewood do swojego chlopaka(chce mu zrobic niespodzianke)?Jak ja podrzucilem to jej chlopak zaczyna burzyc wiec w samoobronie goscia zabilem..laska sie przestraszyla i uciekla..wtf? Jako Trevor podrzuciłem ją do... altruistów Co prawda miała po drodze wątpliwości czy to właściwa trasa, ale nie oponowała Edytowane 25 września 201311 l przez ksips1
Opublikowano 25 września 201311 l dwa pytanka: mozna gdzies kupic doatkowy garaz na furki? czy to jedna z nieruchomosci czy trzeba cos odblokowac questem? jest jakas misja dostarczania samochodow?
Opublikowano 25 września 201311 l Można kupić garaż w Vinewood, na Groove Street i chyba gdzieś w Sandy Shores. Tak jak zwykłe nieruchomości. Misja jest jedna, 5 pojazdów dla epsilonistów. Powie mi ktoś gdzie stoją dziwki które mogę puknąć? Najlepiej dokładna miejscówka na mapie. Edytowane 25 września 201311 l przez Il Brutto
Opublikowano 25 września 201311 l Szukaj przy drodze, ja raz wziąłem pierwszą lepszą, pojechałem w ciche miejsce i full opcja.
Opublikowano 25 września 201311 l Mial ktos random ecountera z ta laska co chce podwozki do znaku vinewood do swojego chlopaka(chce mu zrobic niespodzianke)?Jak ja podrzucilem to jej chlopak zaczyna burzyc wiec w samoobronie goscia zabilem..laska sie przestraszyla i uciekla..wtf? wjechałeś do LS w momencie gry kiedy Trevor i Michael są ścigani przez Martina Madrazo - od razu sadzą się na ciebie jego goonsi w jeepach i laska ucieka
Opublikowano 25 września 201311 l Ja nie moge odpalic misji, gdzie mam uzyc batyskafu oraz heli (oba oczywiscie posiadam). Zrobilem Michael'em wszytskie licencje do latania oraz Franklinem do strzelania. Czegos zapomnialem?
Opublikowano 25 września 201311 l Mial ktos random ecountera z ta laska co chce podwozki do znaku vinewood do swojego chlopaka(chce mu zrobic niespodzianke)?Jak ja podrzucilem to jej chlopak zaczyna burzyc wiec w samoobronie goscia zabilem..laska sie przestraszyla i uciekla..wtf? wjechałeś do LS w momencie gry kiedy Trevor i Michael są ścigani przez Martina Madrazo - od razu sadzą się na ciebie jego goonsi w jeepach i laska ucieka To nie ma nic do rzeczy. Zawsze chłop zaczyna się burzyć, kasujemy go i laska albo ucieka, albo stoi i się patrzy na nas. Edytowane 25 września 201311 l przez Rozi
Opublikowano 26 września 201311 l co to jest ten Epsilon są dla tego jakieś misje ? gdzieś mi to umknęło, a wszystko przez to że dyskusja jest w 4 tematach:/
Opublikowano 26 września 201311 l Parodia Scjentologów, są misje chyba musisz na ich stronie dać dotację 500$ żeby aktywować
Opublikowano 26 września 201311 l wejdz w internet, wpisz epsilon w wyszukiwarke, tam zrob ankiete i czekaj az pojawi sie na mapie ich logo
Opublikowano 26 września 201311 l Jest jakiś helikopter który podnosi pojazdy tak jak w tej misji z łodzią?
Opublikowano 26 września 201311 l Są poza Epsilonami inne hasła do wyszukiwarki aktywujące dodatkowe misje ? Btw . Fajnie by było , gdyby rockstar w ten sposób dodawał kolejne dlc . Otrzymujesz niepowtarzalny kod lub hasło do wpisanie w telefonie danego bohatera i aktywują się misje, miejscowki itp.
Opublikowano 26 września 201311 l Co sie przydaje do triatlonu procz kondycji? Sila tez? Bo za cholere nie umiem wygrac tego 3. gdzie najpierw sie przez prawie 10min plynie....
Opublikowano 26 września 201311 l Ja miałem Michaelem 100 kondycji i bez problemu się udało tylko trzeba płynąć jak najkrótszą trasą i napieprzać X/A.
Opublikowano 26 września 201311 l ja mam 100 kondycji franklinem ale 2 podejscia i dupa... tylko kciuk mnie juz napieprza ;/ jest za to cos do odblokowania? jakas kasa trofik czy cos? Edytowane 26 września 201311 l przez rapen
Opublikowano 26 września 201311 l Jak będą cię wymijali rowerami w tym triathlonie to się nie martw bo to komputer oszukuje system, na końcu i tak specjalnie zwalniają, żebyś dogonił. Wystarczy spokojnie wciskać X, nie musisz napierdalać.
Opublikowano 26 września 201311 l OK, sprobuje ponownie pozniej, niech kciuk odpocznie. Franklinem wygrałem za pierwszym podejściem choć chyba 30 min to trwało