Opublikowano 20 kwietnia 20169 l Autor Arcane Golem znerfiony do poziomu Warsong Commandera jak nie gorzej. Totalnie niegrywalny.
Opublikowano 21 kwietnia 20169 l czasem sobie zagram jedna, dwie partyjki dziennie w pracy/przed snem. W zasadzie nie interesuje sie rtym tytułem w ogóle, ale może mi ktoś powiedzieć, czy ta karcianka to takie typowe Pay 2 Win, czy idzie na dalszych rangach ograć kozaków rzucających dolarami na prawo i lewo w blizzardowe karty? Also, o co chodzi z tym odczarowaniem kart? I czy można grać jednym setem, jedną postacią, czy lepiej grać paroma? Bo ja gram obecnie tylko druidem Edytowane 21 kwietnia 20169 l przez Rayos
Opublikowano 21 kwietnia 20169 l istnieja tanie talie ktore sa grywalne na najwyzszych rangach wiec choc pay2win jak kazda kolekcjonerska karcianka to dosc szybko idzie nawiazac walke odczarowanie kart to jej zniszczenie w zamian za piasek z ktorego mozesz tworzyc inne karty najlepiej grac wpierw jedna grywalna talia i potem kompletowac kolejne (najlepiej inwestowac w neutralne karty ktore wchodza do wielu tali)
Opublikowano 21 kwietnia 20169 l W weekend robie opening 100 pakietow, w tym okolo 50 z classica. Oby rng dostarczylo. LUL
Opublikowano 21 kwietnia 20169 l pakiety mozna kupowac tylko w grze, czy mozna je dostac jakos inaczej?
Opublikowano 21 kwietnia 20169 l glownie przez gre. sklepiki internetowe tez niby sprzedaja ale wychodzi praktycznie po tyle samo i zdaje sie jest limit ile ich mozna przygarnac na konto @smoo mi dzisiaj z paczki z brawla wypadl zloty master of disguise wiec jeszcze lepiej ;P Edytowane 21 kwietnia 20169 l przez Gattz
Opublikowano 21 kwietnia 20169 l Jest stream na zywo, pokazuja nowe karty, co tam sie odpier.dala, do tego smiech trololoBrode'a https://www.twitch.tv/playhearthstone Na premiere dostaniemy 13 pakietow WoG za free (3 na premiere, reszte za 2 questy polegajce na wygraniu gier) Edytowane 21 kwietnia 20169 l przez smoo
Opublikowano 21 kwietnia 20169 l Yogg Saron powinien miec takie audio na wejsciu: No zabawnie to wszystko wyglada, ale tych yolo kart nikt nie bedzie grac w rankedzie. Jest sporo ciekawych kart, na pewno powstana mocne nowe decki. Duzo tauntow na plus. Shaman wstepnie wyglada na top tier. Jedno jest pewne: I tak 3200 dustu pojdzie sie kochac na zlotego Yogg Sarona Edytowane 21 kwietnia 20169 l przez smoo
Opublikowano 21 kwietnia 20169 l Oglądałem i muszą powiedzieć, że dodatek zapowiada się mega! Mam Golda na nowe pakiety, ale chyba zaryzykuję i kupię z 40 classica w poszukiwaniu paru legend i kart, które mają być znerfione
Opublikowano 22 kwietnia 20169 l przypomne tylko ze pierwszy pakiet z old god da nam cthun i 2 beckoner of evil (pisza ze for free wiec pewnie dodatkowo do pozostalych 5 kart) trzeba wymyslac juz deck na tym
Opublikowano 22 kwietnia 20169 l Mi ostatnio wpadł Bloodhoof, a wczoraj złoty VanCleef, gdzie i tak tą klasą nie grywam.
Opublikowano 22 kwietnia 20169 l przypomne tylko ze pierwszy pakiet z old god da nam cthun i 2 beckoner of evil (pisza ze for free wiec pewnie dodatkowo do pozostalych 5 kart) trzeba wymyslac juz deck na tym + 10 pakietów za free z questów
Opublikowano 25 kwietnia 20168 l nowy patch z nerfami i kilkoma ciekawymi zmianami. najbardziej na plus powrót do paczek z areny z najnowszego dodatku + możliwość drugiej losowej. wreszcie mobilizacja do grania aren. poprawili też lekko mad scientista - zabicie go battlecryiem nie wyzwala secretu:)
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l Jak tak oglądam streamy jak ludzie grają kartami z nowego dodatku, to mam wrażenie, że na chwile obecną gra polega na tym, kto szybciej zbuffuje sobie c'thuna i potem będzie korzystał z dodatkowych efektów kart... Ciekawe jak to się rozwinie.
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l IMO RNG-fiesta sie poglebila. Evolve Shaman jest tak RNG zalezny ze to nawet juz nie jest smieszne.
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l Znajomy otworzył 3 nowe pakiety i już miał 4 złote karty i legendę Yogg Sarona, a ja za dwanaście same śmieci praktycznie.
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l Podsumowanie openingów: Otworzyłem łącznie 157 pakietów, w tym 63 z nowego dodatku. Wszystko z aren/kupione za golda. Razem wypadło z tego 7 legend (o złotych FeelsBadMan), epicków nie liczyłem, ale średnio raz na 3 pakiety był epic. Średnia wartość dust/pakiet w tej próbce wyniosła 88,25 - czyli poniżej przeciętnej. Powodem jest stosunkowo mała ilość kart złotych - liczyłem na więcej. Z nerfów wpadło 3520 dusta. Jeśli chodzi o dodatek - dziś zagrałem około 20 gier, prawie wszytskie kontrolne, ludzie bawią sie nowymi kartami (trafiło się kilku smutnych pajacy aggroshamanem, oh well i tak zaorani) zrobiłem reno/elise mage (coś ala fatigue). Jakże pięknie się tym gra Możliwość playsów szeroka, pięknie kontruje c'thun decki (ogólnie reno decki ostro kontrują c'thuna). W drugiej kolejności chcę przetestować rattle huntera, kumpel tym grał i jest mega fun. Daj Boziu żeby ta meta trwała dłużej niż 2 tygodnie, na razie mam fun jak za czasów pierwszych gier w HS. A w banku czeka ~9k dustu i korci mnie carft kilku złotych kart. Na pierwszy ogień pójdzie złoty swagnaros, wypadałoby go w końcu mieć. Potem czeka mnie ciężki wybór między Yoggiem, Elise a Gromashem. Do tego obowiązkowo grywalne generatory kart - bling bling .
Opublikowano 29 kwietnia 20168 l Otwarłem 25 paczek za Golda. W tym 0 legend i 3 epiki Blizzard zachęcił mnie do kupna kolejnych pakietów za realny hajs. A taki blackfireice majac wszystkie karty otworzył 5 pakietów za q i miał w każdej epika.. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane 29 kwietnia 20168 l przez milypan
Opublikowano 29 kwietnia 20168 l W sumie 104 paczki otworzyłem,91 za golda,resztę z questów premierowych.6 legend,sporo epików i dusta.Czekam z craftem,aż meta się ustabilizuje,bo teraz ciężko stwierdzić jaki deck/klasa będzie tier 1.Póki co bawię się z Yogg Saronem i musze powiedzieć,że dawno tak się nie chichrałem podczas grania w HS A z legend wypadł Yogg,Halazeal czy jakos tak,Ragnaros The Lightlord,ten durny Nat Pagle nowy,Deathwing i Malkorok
Opublikowano 29 kwietnia 20168 l Otwarłem 25 paczek za Golda. W tym 0 legend i 3 epiki Blizzard zachęcił mnie do kupna kolejnych pakietów za realny hajs. A taki blackfireice majac wszystkie karty otworzył 5 pakietów za q i miał w każdej epika.. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Tu nie tyle chodzi o fakt kupienia pakietow za kase, tylko o "czysty przypadek", ze wszyscy popularni streamerzy maja zawsze ponadprzecietne pakiety. Marketing dzisiaj przybiera najrozniejsze formy, a jak wiadomo ten ukryty jest najskuteczniejszy. Po 2 dniach mozna juz smialo powiedziec, ze shaman zgodnie z przypuszczeniami jest przegiety. Niebawem rozpeta sie shitstorm o nerfa dla Dr 4 i evolve. Slusznie z reszta. Na oslode - pojawiaja sie juz pierwsze troldeny z nowego dodatku, warto czasem obadac bo Yogg i reszta ferajny dostarcza momentow Edytowane 29 kwietnia 20168 l przez smoo
Opublikowano 29 kwietnia 20168 l Gdybyście chcieli kupić pakiety za realną walutę, to nie wydawajcie kasy przez sklepik bliza. Można dostać 74 pakiety w cene 28 euro. Gra jest niby F2P, ale jak ktoś wie, że będzie w nią grać przez wiele godzin, to czasem można zainwestować trochę plnów.Co do samego dodatku - MEGA! Jestem więcej niż zadowolony ;] Pełno nowych decków, wiele nowych kart jest bardzo użytecznych. Także GJ blizz.