Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hearthstone

Featured Replies

Opublikowano

póki co jedyny + że wracają do dawno zapomnianych mechów.

gorzej, że w standardzie za dużo ich nie ma...

zobaczymy co tym razem wymyślą. obecna meta jest jedną z ciekawszych i oby to się nie zmieniło.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 289 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wyjaśnijmy coś sobie, w Hearthstonie niby sa karty, ale nie te o których myślisz..................

• no wiec kolejno 1. odblokuj kazda klase (graja z practice ai albo kolega) (dostaniesz za to 100g) 2. dobij lvl 10 kazda klasa (grajac z ai albo jak czujesz sie pewnie to w play mode) (dostaniesz za

Opublikowano

motyw przewodni mi sie podoba, co do ilości mechów to teraz patrze w karty, to jest sporo kart za 2-5 many, jest golem zbożowy, koszmarny amalgamat, parabot, nakręcany automatron, myśle że na bank będą robić nieparzyste/parzyste decki na mechach.

Opublikowano

Portret mech jaraxxus dostępny TYLKO w preorderze XDDDD 350zl xddddddd

no kupić muszę :(

Opublikowano

Mi z wyliczen wychodzi 300zł, dokladnie 295zł po kursie dolara. No i podobno 16 lipca ma byc prime day na amazonie i mozliwe ze coinsy beda taniej i mozna bedzie wtedy pokombinowac jeszcze taniej.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Grasz na regionie Us?

Opublikowano

Na EU naturalnie. Wchodzisz na strone blizzard us, logujesz sie, kupujesz paczki w dolarach lub pre-ordery, zaznaczasz na jaki region przypisac do HS, dajesz Europe i tyle. Zawsze tak kupowalem bo jest z 20% taniej. Te ostatnie "10 paczek get in here" wychodzily po 29zł.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

636676199449876689.png

czaicie? wystarczy wrzucić te karte i 29 randomowych do decku i mamy "jakiś deck"

Opublikowano

taka ciekawostka: trwa teraz european speedrunner assembly i jedna z gier ktora bedzie tam runnowana to hearthstone. dokladniej league of explorers heroic.

niby ma byc w nocy o trzeciej wiec pozostaje zobaczyc vod

Opublikowano
W dniu 12.07.2018 o 17:16, Velius napisał:

Na EU naturalnie. Wchodzisz na strone blizzard us, logujesz sie, kupujesz paczki w dolarach lub pre-ordery, zaznaczasz na jaki region przypisac do HS, dajesz Europe i tyle. Zawsze tak kupowalem bo jest z 20% taniej. Te ostatnie "10 paczek get in here" wychodzily po 29zł.

Jestem chyba ulungiem, bo nie potrafię tego zrobić ;/

Opublikowano
5 godzin temu, Gattz napisał:

taka ciekawostka: trwa teraz european speedrunner assembly i jedna z gier ktora bedzie tam runnowana to hearthstone. dokladniej league of explorers heroic.

niby ma byc w nocy o trzeciej wiec pozostaje zobaczyc vod

speedrun w grze w której czas przejścia zależy głównie od RNG? chyba głównie żeby ludzi ściągnąć.

Opublikowano
W dniu 27.07.2018 o 17:21, Starh napisał:

Jestem chyba ulungiem, bo nie potrafię tego zrobić ;/

Wchodzisz na strone blizzarda, klikasz sklep. Potem edytujesz link w przegladarce i zmieniasz eu zaraz przed "store" na us i enter. Pyk ceny w dolarach. Wybierasz co Cie interesuje, dajesz kup. Nastepnie wyskakuje wybierz region w ktorym grasz, dajesz Europa, placisz revolutem w dolcach i wtedy wychodzi mniej.

Ja czekam az dolar bedzie korzystny i biore boomsday  po kursie mam nadzieje 3.6

Opublikowano

Ja prdl jakie mocne karty dają w tym dodatku, takie otk decki można rzeźbić, że już mnie dupa boli, rogal druid i mag wyglądają mega op

Opublikowano

mag? jedyne co mu dali póki co to festiwal top deckowego rng. te miniony za (1) będzie ciężko w constructed wykorzystać raczej.

druid przegięty. rogal dostał kolejne otk. jedyna nadzieja w wzmocnieniu aggro tak jak tą legendarką do zoolocka co ciągnie 3 karty.

niby blizz się zarzekał, że nie będzie otk (tak było argumentowany nerf na warsong commanderke), a cały czas mamy bullshity w postaci np. shudderwocka czy exodia/quest maga .

co za przyjemność z grania w taki sposób? zbierzesz combo -> wygrałeś, nie zbierzesz -> przegrałeś...

jeszcze żeby dali więcej takich kart jak dirty rat czy gnomka i ta nowa karta u locka... 

może reszta kart coś zmieni, ale póki co to wygląda to słabo.

Opublikowano

636686137342619756.png

big spell mage na zywiołakach?

albo malygos + 2 facelessy ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

no raz, że musisz założyć, że nie wyciągniesz maly przed tym spellem. dwa, że jak rzucisz to musisz jakoś dociągnąć maly i facelessa. trzy, j.w., musisz dotrwać.

nadal quest/exodia wydaje się dużo pewniejszy.

Opublikowano

fajny ten dodatek, czekam. Aczkolwiek już szykuje maść na piekący odbyt.

Opublikowano

Odpuściłem HS na kilka miesięcy i widzę, że wiele się dzieje, pewnie nei będę miał do czego wracać jak mi się Gwint w końcu znudzi.

Opublikowano

takiego pakietu jeszcze nie miałem w HS :DDDD

Dj4zFkUW4AA8aTA.jpg:large

Opublikowano

Pieknie. Ja mialem pelne gacie jak z darmowej paczki za tavern brawl dostalem cairne i alexstrasza.

Opublikowano

ok 43 paczki, z legend wypadła dr.merrigan, dr boom i goblin dla huntera co daje bomby

Opublikowano

przede mną 62 paczki z czego 46 z nowego dodatku.

na start od blizza dr boom :D

Opublikowano

Dr Boom od blizza a za pre ordery zlota Electra i zlota Moriggan (to pewnie dustne)

I jeszcze paczki czekaja do otwierania

Znowu mi polecialo wszystko do Paladyna, którym w ogole nie gram, po 2x epici i xxx Rare. No i slabo ze szczesciem, puste paczki, 2 legendary jakies wpadly, stargazer luna i zerek clone factory. Oprocz tego jakis rare robot dla warriora 6 razy z rzedu mi wypadl, co za syf :dafuq:

Potem otworze reszte paczek, poczekam na szczesliwszy dzien.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

poza dr boomem od blizza, którego na pewno przetestuję to: Subject 9 (dust),  Floop (wydaje się spore wzmocnienie do maly druida). 

chyba słabszy drop tym razem - 2 z 46.

na plus z pozostałych paczek Tess. czyli 2 z 62. poprzednio było 4 z 65. na plus to legenda free grywalna, bo poprzednio był ten smok do huntera.