Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Premiera Xbox One, preordery i ogólna szajba

Featured Replies

Opublikowano

No tak ale chodzi mi o to czy ktoś bardziej obeznany orientuje sie np czy można sie gdzies spodziewać cen tańszych niż sugerowany detal. Nie pbralem nigdy konsoli launch wiec nie orientuje sie za bardzo.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 221,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra mam xbox one od wczoraj i jestem zachwycony chociaż osoby odpowiedzialne za dashboard w xone powinny dostać po ryju za ograniczenia względem x360   Konsola rzeczywiście jest dużo bardziej masy

• Chyba będę kolejną z osób, które pochwalą Kinecta. Myślałem że wychwytuje tylko podstawowe komendy, ale kiedy jest w trybie nasłuchu to możemy biegać po całym dashu bez problemu. Skalibrowałem go odpo

• Dołączam do rodziny...   Spostrzeżenia po 1,5 dnia obcowania z konsolką:   Paczka duża. Masakra już się wystraszyłem, że to faktycznie kloc...   JEST! Jednak nie takie duże:   Zapakowane m

Opublikowano

Może jakaś sieciówka urwie z kilka dyszek w dniu premiery, ale w tej chwili to zgadywanie. Na razie wszyscy równo dają sugerowane 1699, 1999.

Opublikowano

Już nie przesadzajcie. Konsola za 1700 zł w tym dwie gry o wartości co najmniej 300-350 zł.

Opublikowano

Ciekawe kiedy i gdzie pojawią się standy do pogrania...

Opublikowano

BTW wszystkie premierowy exy MS w wersaji GOTY sa do nabycia za 169 PLN

to jest zaje.bisty prezencik za nie bycie w GOD TIER narodów ;).

Opublikowano

BTW wszystkie premierowy exy MS w wersaji GOTY sa do nabycia za 169 PLN

Z tym GOTY jednak uwaga, bo Forza ma tylko jedną paczkę samochodów, która jest normalnie płatna, Dead Rising 3 nie ma ostatniego, jedynego dobrego DLC, a z Ryse to cholera wie, co mają na myśli, patrząc po okładce. ;)

Opublikowano

Mnie ciekawi czy będzie dostępna na premiere bundle z Call of Duty w wersji kolorystycznej zmienionej. Czy będzie tylko standard.

Edytowane przez qbes

Opublikowano

Ktoś gdzieś widział jakieś raty 0% na xbox one ?

Opublikowano

Popatrz po sklepach i zauważysz, że wszystkie sklepy oferujące tego Xboxa, oferują również raty. Dlatego pytam, czy ktoś widział 0%, czy raczej nie liczyć przed premierą na to.

Opublikowano

w saturnie masz raty 0% ale musisz wziac karte kredytowa santandera - wbijaja ci cene konsoli jako limit karty i splacasz co miesiac 1/10 kwoty + chyba 3zł czegostam

Opublikowano

w saturnie masz raty 0% ale musisz wziac karte kredytowa santandera - wbijaja ci cene konsoli jako limit karty i splacasz co miesiac 1/10 kwoty + chyba 3zł czegostam

Jak sobie dasz kartę wcisnąć to tak. Ja brałem co prawda pralkę, ale powiedziałem że karta mnie nie interesuje i wychodzę, to mam 10x0% w normalnych ratach.

Opublikowano

Pojawił się ojczysty język w konsoli i lokalizacja. 

Trochę opcji zniknęło :) Nie ma też komend głosowych. 

Opublikowano

Jak sobie dasz kartę wcisnąć to tak. Ja brałem co prawda pralkę, ale powiedziałem że karta mnie nie interesuje i wychodzę, to mam 10x0% w normalnych ratach.

Te karty są dla jeleni. Mi tez chcieli wcisnac.

Dzieki za info. Dobrze zrobilem decydujac sie na opcje bez Kinecta. Wydaje mi sie, ze ten sprzet pojdzie w zapomnienie na nowej generacji jak Move. Moda na ruchowe granie minęła już.

Opublikowano

Ale preview program czy soft dla wszystkich?

Opublikowano

Kurna może mi ktoś wytłumaczyć jak zrobić żebym mógł mieć język polski w dashu oraz ceny w PLN w sklepie? Mam konto założone jeszcze na 360 i przy próbie migracji dostaje info że nie można wykonać z powodu błędu. Ponoć po updacie konsoli miał być polski a mam tylko angielski i uk do wybóru. Jak to zrobić?

Opublikowano

Poczekać aż dadzą dla wszystkich do wyboru w opcjach polski region, a nie tylko dla Preview.

Opublikowano

Przecież dawno temu potwierdzili, że komend nie będzie w tym momencie. Nie wiem o jakie testy Ci chodzi. Voice Studio?