Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Premiera Xbox One, preordery i ogólna szajba

Featured Replies

Opublikowano

Czy jeśli się kupi grę za 199 zł mogą podnieść cenę? Bo transakcja jest generalnie zawarta? Pewnie wezmę z odbiorem osobistym w salonie Sferis i jeśli będą cyrki z ceną to nie odbiorę.

Edytowane przez Kris77

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 221,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra mam xbox one od wczoraj i jestem zachwycony chociaż osoby odpowiedzialne za dashboard w xone powinny dostać po ryju za ograniczenia względem x360   Konsola rzeczywiście jest dużo bardziej masy

• Chyba będę kolejną z osób, które pochwalą Kinecta. Myślałem że wychwytuje tylko podstawowe komendy, ale kiedy jest w trybie nasłuchu to możemy biegać po całym dashu bez problemu. Skalibrowałem go odpo

• Dołączam do rodziny...   Spostrzeżenia po 1,5 dnia obcowania z konsolką:   Paczka duża. Masakra już się wystraszyłem, że to faktycznie kloc...   JEST! Jednak nie takie duże:   Zapakowane m

Opublikowano

"Oferta przedsprzedażowa - cena oraz data premiery może ulec zmianie"

Edit: Mam nadzieję, że nie zalecą w huja i nie podwyższą ceny.

Na swojej stronie mają za 239zł.

Edytowane przez REZOK

Opublikowano

Ja jednak kupiłem standardową edycję FH3 w wersji cyfrowej, a zamówienie na Ultimate Edition w Empiku anulowałem. Stwierdziłem, że nie potrzebuję dodatkowych samochodów, a 4 dni bez wcześniejszego dostępu do gry jestem w stanie przeżyć. Cenę cyfrowej edycji obniżyłem znacząco dzięki tańszemu dostępowi do kart przedpłaconych (karty prezentowe od pracodawcy i takie tam ;) ). Poza tym chętnie sprawdzę pecetową wersję gry dostępną w ramach programu Xbox Play Anywhere - może się to przydać na wypadek braku dostępu do konsoli.

A póki co robię już preload FH3 na moją konsolę :D

Edytowane przez Vexilium

Opublikowano

"Oferta przedsprzedażowa - cena oraz data premiery może ulec zmianie"

Edit: Mam nadzieję, że nie zalecą w huja i nie podwyższą ceny.

Na swojej stronie mają za 239zł.

Raczej nie powinni zmienić juz ceny, chyba jakaś umowa kupno-sprzedaż obowiązuje na tym Allegro.

Dziś dostałem od nich e-fakturę na FH3...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Raczej, słowo klucz. Tez mam fakture na mailu, produkt sprzedażowy nazywa się : ZAL Gra

XBOX ONE FORZA
HORIZON 3

Skrót od zaliczki daje trochę do myślenia i robi miejsce na ewentualna dopłatę.
Ale spoko pozyjemy zobaczymy.
Opublikowano

Co do FH3 od sferis, kusząca oferta, chyba sam zamówię, Z ciekawości zadzwoniłem do nich i koleś mi powiedział, że na 99% nie będzie zmiany ceny, że jest już taka od dłuższego czasu i nie przewidują. Niby 100% pewności nie dają ale raczej zmiany nie będzie.

Opublikowano

No z Allegro to raczej dziwne by było jakby odwołali sprzedaż po tej cenie. Z miejsca mają kilkadziesiąt negatywów. Jak by mieli rozliczyć różnicę? Pisać sobie mogą że może się zmienić cena ale regulamin Allegro chyba nie dopuszcza takich ofert. A jeśli tak to nawet można by to zgłosić do serwisu! Ha!

Opublikowano

Wiem, że jest lepsza. Z tym, że różnie może być z wysyłką z karen, dużo osób narzeka, że nawet tydzień-dwa po premierze dostają. Sferis wysyła jutro...

Opublikowano

Ten sam zestaw zamówiłem, szkoda tylko, ze FH3 tez w wersji cyfrowej jest, ale wysylka juz jutro albo w czwartek, to moze w piatek dojdzie :)

Opublikowano

Z babka mailowalem i mowila, ze cyfra, inaczej by nie mogli wysylac 21-22.09.

Na karen, sferis i muve maja pudelka.

Moze to u mnie babka sie (pipi)nela i fh3 faktycznie w pudle jest, co bym wolal.

Opublikowano

Z babka mailowalem i mowila, ze cyfra, inaczej by nie mogli wysylac 21-22.09.

Na karen, sferis i muve maja pudelka.

Moze to u mnie babka sie (pipi)nela i fh3 faktycznie w pudle jest, co bym wolal.

Ten zestaw tak prawidłowo to XO S + FIFA17 ze wczesnym dostępem w ramach EA Access. Forza Horizon 3 to już dodatek w geście sklepu, Sferis np sprzedają ją z rabatem za 100zł.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Skąd bierzecie gearsy w wawie?