Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

Featured Replies

Opublikowano

Posiada ktoś czerwonego, bądź niebieskiego pada i jest nim zawiedziony ? Z chęcią wymienię się za czarnego ;)

miałem kupować owego, ale zdecydowałem, ze skoro mam 2 czarne to jednego będę malował plastidip'em na czerwono :) świetna sprawa.

a co z nim nie tak, czemu sie zawiodłeś ?

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 873,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Mefi - raczej darmowy kredy dla sklepów w Polsce.    rozmawiałem z koleżanką, która studiowała romanistykę w Krakowie. Podczas wymiany studenckiej Erazmus w Hiszpanii poznała koleżankę, która studio

• a to przepraszam, faktycznie sześćdziesiątka YLOD to nie choroba wieku dziecięcego o czym sam się przekonałem podczas użytkowania mojej 40tki. a gadanie o tym, że "kupię za rok" jest bez sensu w tema

• Serio mam gdzies czy bedziecie czekali w sztucznych kolejkach i czy ktos zablokowal wam dostep do ps4. Ja mam preorder jeden, mialem jeszcze w me ale anulowalem, co nie zmienia faktu ze jakby zlozenie

Opublikowano

Nie tyle co zawiodłem, te kolorowe są IMO super. Ja z góry chciałem mieć czerwonego albo niebieskiego pada, ale w edycji gracza wyboru nie było :)

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

WIecie może dlaczego w żadnym sklepie poza Media nie ma wystawionych gier i akceesoriów PS4 chodzi mi o  RTV EURO AGD  , Emipki i inne takie?    straszna bieda .....

Dziś kupiłem w RTV EURO AGD, czerwonego DualShock'a 4 więc nie wiem skąd przekonanie że tylko MM ma jakieś akcesoria, wcześniej kupiłem też u nich podstawkę vertical stand. Za jakiś czas dokupię kamerę bo też leży na półce.  Same konsole sprzedały się w ciągu 10 minut z tego co wiem, już nie mieli na stanie. 

Wystarczy wejść do działu konsole na ich stronie i do akcesoria następnie wybrać rezerwuj w sklepie. Podać kod pocztowy i wyskoczy komunikat o dostępności, jeśli nie będzie to można zamówić.  

Co do samego czerwonego DS4 to nie jestem zawiedziony, pad jak pad, taki sam materiał jak dla mnie. Na duży plus jest to że w końcu widzę czarny przycisk OPTIONS. Bo łapie się na tym że wciąż wciskam touch pada w poszukiwaniu OPTIONS. 

k6wj.jpg

Opublikowano

Było? Jeśli tak to sorry, ale popłakałem się ze śmiechu :]

Edytowane przez Pryxfus

Opublikowano

Śmieszne to jest, a ja na legalu na drugi dzień o 14:00 odebrałem swoją konsolę z Killzonem:D Wyszedłem zadowolony wsiadłem spokojnie i pojechałem do domu:D

Opublikowano

Jak wrocilem do domu przed 14 to nawet nie wiedzialem ze konsola juz przyjechala i czeka na mnie podczas gdy na swiecie trwaly walki. Like a boss.

Forumowi koledzy, jak wysylacie zaproszenia na psn to dodajcie w wiadomosci ze jestescie z forumka bo obych nie przyjmuje :*

Opublikowano
  • Autor

Było? Jeśli tak to sorry, ale popłakałem się ze śmiechu :]

Ok po takich filmikach niech ktos mi teraz powie ze preorderowcy to frajerzy;)

Opublikowano

kto chętny na partyjkę w fife ? jak coś zapraszać - Wazza R

Edytowane przez PS4fan

Opublikowano

Forumowi koledzy, jak wysylacie zaproszenia na psn to dodajcie w wiadomosci ze jestescie z forumka bo obych nie przyjmuje :*

Dokładnie, no i jeszcze dopiszcie nick z forumka inaczej to sorry ale nie przyjmuję;)

Opublikowano

Mnie brakuje możliwości stworzenia odgórnego klanu z poziomu menu konsoli. Taki klan byłby "narzucany" w każdej grze multiplayer. Tak jest na Steamie.

Opublikowano

Yeti atakujesz 6.12 po PS4 ? Masz jakieś odstawione ? Coś pewnego ?  Dobry prezent ci się szykuje po poduszkę :)

Opublikowano

Dziś jadę do MM zaklepać jedną (podobno przyjmują zapisy), a czy mi się uda, wiesz, 29.11 byłem pewnie, że kupię, a okazało się, że moja PS4 pojechała do innego sklepu.

Opublikowano

Właśnie obejrzałem tę filmiki z niemieckiego launchu. To są gracze? Zachowali się jak jacyś kibole ;)

Opublikowano

Siema,

ktoś ma jakieś informacje dotyczące piątkowej dostawy we Wrocławiu? Byłem w galerii Dominikańskiej w MM, dowiedziałem się, że nie ma możliwości rezerwacji a dostawa będzie w piątek w godzinach rannych, a jak nie będzie dostawy to w przyszły piątek. (Serio?! Wspaniałe rozeznanie w temacie:D)

Opublikowano

W skrzynce znalazłem nową gazetkę media expert. PS4 + KZ za 1999zł. Sęk w tym, że nie napisali od kiedy gazetka jest aktualna. Jest jedynie mowa o jakiejś nocnej wyprzedaży 5 grudnia. Na stronie www żadnych informacji. Coś ktoś wie?

Opublikowano

@Up

Byłem w media expert (Krakowska-WRO), podstawa ma być po 10 (nie ma pewności, że 10 będzie, może być 11 lub 12).

Zaoferowali mi preorder za 100zł i mam cierpliwie czekać i dzwonić.

Opublikowano

no i dzisiaj też nie będę miał nba 2k14 czekam już od 29 listopada i dupa zimna żebym widział to bym kupił w mm ale na przyszłość będę wiedział :D

Opublikowano

Ja tak samo. Nie rozumiem jaki sklepy maja problem z tym nba. Gra kupiona i oplacona w srode w zeszlym tygodniu, w czwartek miala byc wysylka. Dzisiaj dostalem info ze wyslali dopiero czyli gra bedzie na jutro. Podczas gdy inne sklepy wysylaly najpozniej w piatek.

Zamawialem z robsona

Opublikowano

Kupiłem w www.sklepe.pl i dostałem wczoraj. W piątek wysłana (NBA). Ta gra to istny orgazm dla oczu.