Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

Featured Replies

Opublikowano

Jest wiadomo kiedy do polszy nadciagnie nastepny rzut ps4 ?
Bo nie wiem kiedy atakowac katowickie saturny/media markty.media experty..

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 874,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Mefi - raczej darmowy kredy dla sklepów w Polsce.    rozmawiałem z koleżanką, która studiowała romanistykę w Krakowie. Podczas wymiany studenckiej Erazmus w Hiszpanii poznała koleżankę, która studio

• a to przepraszam, faktycznie sześćdziesiątka YLOD to nie choroba wieku dziecięcego o czym sam się przekonałem podczas użytkowania mojej 40tki. a gadanie o tym, że "kupię za rok" jest bez sensu w tema

• Serio mam gdzies czy bedziecie czekali w sztucznych kolejkach i czy ktos zablokowal wam dostep do ps4. Ja mam preorder jeden, mialem jeszcze w me ale anulowalem, co nie zmienia faktu ze jakby zlozenie

Opublikowano

Serwis dostanie konsole jutro - 30 grudnia. Do sklepów mają wjechać za tydzień - 6 stycznia. Tak nieoficjalnie słyszałem. Gdzieniegdzie można je kupić cały czas. Ale po cenach rzędu 2000 zł za golasa.

Opublikowano

Od czasu premierowej zadymy i braków sprzętu w kolejnych dniach minął ponad miesiąc, więc chciałem zapytać, jak to teraz w praktyce wygląda: można kupić tę PS4 za 1700 - 1750 zł w polskich sklepach z elektroniką, czy nie można?

Opublikowano

Tydzien temu widzialem bundle na wroclawskich bielanach: PS4 + KZ + ...OUYA (lol) = 2299zł - 3 sztuki

Opublikowano

Wroclaw to w ogole zabawne miasto. Bylem tam na ksw ostatnio i podjechalismy do centrum handlowego cos zjesc, chyba to byla magnolia czy jakos tak. Koles wybiegajacy z saturna z 4 (!) kartonami ps4 przewalil dzieciaka a pedzil jakby zayebal te kartony. W srodku w sklepie widzialem jeszcze dwoch kolesi ktorzy wyrwali po jednej sztuce. Tez biegali po sklepie z obledem w oczach. A sprzedawca bawil sie samochodem zdalnie sterowanym, prawie bym go zdeptal :/

Ale dobrego kebsa zjadlem w tamtym centrum!

Edit:

@kermit: sevi kebab

Edytowane przez schabek

Opublikowano

Dołączam sie do pytania, czy wie ktoś kiedy maja być kolejne dostawy ps4 do sklepów media markt ? kolega pisze że 6 stycznia, ma ktoś może jakieś oficjalne potwierdzenie, bo nie umiem nigdzie znaleść tej informacji :/

Opublikowano

Pojeździj, albo podzwoń i popytaj. W Euro np. dostawy mają bardzo nieregularne i konsola pojawia się nagle i równie nagle zresztą znika, bo popyt dalej jest ogromny.

Wronerro, jeżeli polujesz na PS4 po cenie premierowej, to najszybciej w lutym/marcu możesz oczekiwać takiej ceny. Wszystkie duże sieci będą ją sprzedawać po 1899 zł (w dużych miastach na 100%), a bundle packi będą chodzić jeszcze drożej.

Opublikowano

Pojeździj, albo podzwoń i popytaj. W Euro np. dostawy mają bardzo nieregularne i konsola pojawia się nagle i równie nagle zresztą znika, bo popyt dalej jest ogromny.

Wronerro, jeżeli polujesz na PS4 po cenie premierowej, to najszybciej w lutym/marcu możesz oczekiwać takiej ceny. Wszystkie duże sieci będą ją sprzedawać po 1899 zł (w dużych miastach na 100%), a bundle packi będą chodzić jeszcze drożej.

Co zabawne konsol to rozumiem, że nie ma, ale dopiero w 3 sklepie a drugim MM zakupiłem dodatkowego pada, w poprzednich wszystkie akcesoria do ps4 były wyprzedane. Mówimy tu o trójmieście i dzisiejszym dniu. O ile na Matarni nic nie było, to w MM Oliwa była cała ściana DS4 i nic po za tym. Tak więc pewnie dopiero sytuacja z konsolami ustabilizuje się w Styczniu, lub na początku Lutego, choć w Lutym i Marcu kolejne wielkie premiery więc możemy liczyć na powtórkę z rozrywki.

Opublikowano

No właśnie pytam się i odpowiedzi są bardzo różne. Mieszkam w Chorzowie wiec pierw dzwoniłem  do Media Markt w moim mieście i telefonicznie powiedzieli m iże będzie dopiero pod koniec lutego na początku marca, w Katowicach mówili że będzie w lutym, a dziś jak byłem osobiście w MM Chorzów to powiedzieli że w połowie stycznia, więc ja już się gubię. Wolałbym jakąś oficjalna wiadomość a takiej nie mogę się doszukać :/

Opublikowano

to troche drogo, wole poczekac te 2 tygodnie na normalną cene

Opublikowano

Chyba 2 miesiace.

Tak jak ktos wczesniej mowil, watpie zeby cena premierowa pojawila sie wczesniej jak koncem lutego/poczatkiem marca.
Pewnie najblizszy rzut takze bedzie w wiekszych cenach, no ale nic. Pojade i sam zobacze.

Opublikowano

chyba pierwszy raz od niepamiętnych czasów Preorderzy zrobili takiego deala.

Opublikowano

ważne, ze kupiłem konsole z Killzonem średnio 4-6 stow taniej.

Nawet Ci, którzy 1 dnia czekali pod sklepami i wyrwali za 1890, 1999 z 2 grami zaoszczędzili sporo kasy, a sama konsola wyszla im 1500-1600 zl, jeżeli wystawili od razu gry na sprzedasz.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Witam. 

Obecnie w sieci sklepów Euro można nabyć śmiało PS4...ALE... jedynie w opcji z TV Sony W805 tudzież W905 od 42 cali w górę :)

Zniżki na tym nie ma ani złotówki (100% cena TV + droższe niż na premierę PS4+KZSF), więc dosyć słaba opcja. Dostali konsole i zrobili z tym taki średnio śmieszy deal...

Opublikowano

Jest również zestaw z KZ oraz 2 padem za 2599 tylko dostępny w niektórych sklepach.

Opublikowano

liczę, że tego 6 stycznia po przyjściu do sklepu media markt będe mógł kupić ps4... mam nadzieje że osoba która pisała o dostępności konsol tego dnia nie bedzie sie mylił

Opublikowano

liczę, że tego 6 stycznia po przyjściu do sklepu media markt będe mógł kupić ps4... mam nadzieje że osoba która pisała o dostępności konsol tego dnia nie bedzie sie mylił

Musisz przestać wierzyć ludziom :P

Opublikowano

Ja ci mogę obiecać że w Marcu będzie można dostać fajny bundle z infamous i konsol w mm będzie sporo. Jak chcesz możesz mnie trzymać za słowo :)

Opublikowano

Musisz przestać wierzyć ludziom :P

może bardziej jest to nadzieja niż wiara :D

Ja ci mogę obiecać że w Marcu będzie można dostać fajny bundle z infamous i konsol w mm będzie sporo. Jak chcesz możesz mnie trzymać za słowo :)

Kurcze... :/ w marcu, na pewno była by to lepsza okazja, pewno szło by już wyrwać konsole w normalnej cenie, no i w jakimś ciekawszym bundle packu niż teraz ale nie wiem czy dam rade dotrzymać... raczej nie :]

Opublikowano

mówię jako osoba która już ma ps4 nie warto :) Kup 3ds'a albo wii u :) w marcu będzie to bardziej opłacalny zakup. Teraz jak koledzy napisali opłacało się (powiedzmy) za 2k z 2 grami etc a teraz ceny są z kosmosu a produkt nie wart swojej ceny :)