Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

Featured Replies

Opublikowano

Śmiesznie tanie są te PS4. Do Listopada pewnie jeszcze tańsze oferty będzie można znaleźć. Ja jednak poczekam do końca roku, aż wyjdzie Shadow of Mordor i Lords of The Fallen.

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 875,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Mefi - raczej darmowy kredy dla sklepów w Polsce.    rozmawiałem z koleżanką, która studiowała romanistykę w Krakowie. Podczas wymiany studenckiej Erazmus w Hiszpanii poznała koleżankę, która studio

• a to przepraszam, faktycznie sześćdziesiątka YLOD to nie choroba wieku dziecięcego o czym sam się przekonałem podczas użytkowania mojej 40tki. a gadanie o tym, że "kupię za rok" jest bez sensu w tema

• Serio mam gdzies czy bedziecie czekali w sztucznych kolejkach i czy ktos zablokowal wam dostep do ps4. Ja mam preorder jeden, mialem jeszcze w me ale anulowalem, co nie zmienia faktu ze jakby zlozenie

Opublikowano

Konsola tanieje, gry tanieją... Nadchodząca konkurencja Microsoftu czy normalna kolej rzeczy?

Opublikowano

Microsoft to jest konkurencja dla Nintendo a nie dla Sony. 

Sprzęt sony tanieje ponieważ koszty produkcji idą w dół. A co do gier to nie wiem czy te tak tanieją, to że Last of US i Metro wyjdą w tak niskich cenach to oczywiście rewelacja. Ale za takiego Uncharted 4 przyjdzie nam pewnie już zapłacić jak za wodę podczas suszy. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Powiedzcie mi jaka jest róźnica między Datacode 4A a 4B oprócz innej daty produkcji.

Podobno w bundlu z Watch Dogs jest 4B.

Kupował ktoś bundla z TLoU? Jaki miał DC?

Opublikowano

w temacie TLOU ktoś podawał zdjęcie bundla TLOU i to okazało sie 4A

tak jak Ci pisałem 4B ma poprawiony gumy na analogach, mniej sie grzeje i ciszej chodzi (ktoś z 4A pisał mi, że na Infamous głośno mu konsola pracuje, ja u siebie tego nie zauważyłem)

http://www.psxextreme.info/topic/102445-ps4-komentarze-i-inne-rozmowy/page-86   tu zasiegałem języka

jeśli pomogłem daj plusa, bo za dużo bluzgałem w CW i chce wyjśc na zielone :P

Opublikowano

Ok pomogłeś już wcześniej dam :). Pytam tutaj bo może ktoś jeszcze kupował. Wezmę chyba jednak z Watch Dogs a TLoU dokupię. 

Opublikowano

na chwile obecną bundle WD to najlepsza opcja imo, spokojniejsza głowa

albo czekać na bundle Destiny jeśli nie masz ciśnienia na kupno konsoli i lubisz biały kolor

może też coś poprawią

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Witam,

Zamierzam kupić PS4, Dowiedziałem się, że pod koniec maja oficjalnie zgłoszono w Japonii "nowszy model" CUH-11xxA. Wiem, że zmian nie ma wiele i to glownie kosmetyka (choc slyszalem ze zmieniono kartę WiFi, która sprawia problemy wielu użytkownikom - zagluszanie sygnalu dla innych urządzeń). Z drugiej strony nowszy model ma posiadac rowniesz zaaktualizowaną wersję DS4, a obawiam się problemów z niskiej jakości materiałem do analagów i stwierdzilem, że warto poszukać nowszej wersji. Myślałem,że w zestawie z TLoU będzie juz nowsza wersja ale z tego co wiem, to nadal CUH-10xxA. Czy wie ktoś może w jakim polskim sklepie (o ile już jest na rynku) mozna dostać wersję CUH-11xxA?

Pozdrawiam

Opublikowano

Jakies info o Planet Side 2 na ps4? Na innym portalu pisze ze premiera październik. Ponoc tez bedzie mozna grac bez plusa. Ma ktos jakies info o tym ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie wiedziałem gdzie zapytać wiec pisze tu - ktoś potrafi znaleźć grafike/tapetę Sony PS4 motyw z postaciami z gier, min. z Infamous, NBA, postacie płyną wszystkie w łodzi i ktoś trzyma flage w ręku? :

a może ma ktoś na dysku :)

widziałem to jakieś 1.5msc temu

edit: dzięki dokładnie to! :)

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

kvY6nfy.jpg

Lara jak namiętnie wiosłowała, chyba jeszcze nie wiedziała :)

Opublikowano

Tu masz ten obraz w rozdziałce 16744x9600 :D

Wrzucam jako link, żeby forum się nie wykrzaczyło ;)

Opublikowano

W euro RTV ps4 biała z gra destiny 1699zl :D

Opublikowano

faktycznie dobra cena, co dziwne jest też wersja czarna w cenie 1849zł, 150zł różnicy za sam kolor? wtf :P

ciekawe czy już 4C

sony-playstation-4-bialy-gra-destiny,763

sony-playstation-4-gra-destiny,763984303

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

W dodatku w opisie napisane, że kupując w przedsprzedaży możemy dobrać PS Plus za 1 zł na 90 dni. Kurde, gdyby czarna była w cenie białej to bym kupił, bo miała mimo, że ładna to mi do niczego nie pasuje. Ciekawe jak z tymi symbolami modelu.

Opublikowano

no ja specjalnie czekam na białą, zamówiłem wczesniej preorder z konsolą po droższej cenie(+150zł)

ale wczoraj go wycofałem, złozyłem nowy z niższą ceną i dobrałem Pada ;)

takżę tylko czekać na 9 września.

Opublikowano

No i poprawili błąd na stronie. Czarna też za 1699 złotych. To chyba ten moment, kiedy pora wyłożyć kasę bo inaczej przez jesień nie będzie w co i na czym grać. Ciekawe czy to już modele 4C. Czy po kupieniu bundla i odsprzedaży gry można mieć jakieś problemy w razie ewentualnej naprawy gwarancyjnej?

Opublikowano

sprzedawaj gre, w razie problemu kupisz jeszcze raz samą gre :)

to faktycznie dobry moment na kupno konsoli, najlepiej zadzwonić do sklepu jak beda mieli na stanie

tylko muszą wyjąć konsole z pudełka

Opublikowano

Ciekawe czy Biała PS4 sprzedawana będzie razem z białym Vertical Stand. Bo ten dostępny w czerni jest oddzielnie.