Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

Featured Replies

Opublikowano

Jako, że od dzisiaj używam Pro to pytanko: tryb Boost zawsze macie włączony? W jakichś grach powoduje problemy?

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 874,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Mefi - raczej darmowy kredy dla sklepów w Polsce.    rozmawiałem z koleżanką, która studiowała romanistykę w Krakowie. Podczas wymiany studenckiej Erazmus w Hiszpanii poznała koleżankę, która studio

• a to przepraszam, faktycznie sześćdziesiątka YLOD to nie choroba wieku dziecięcego o czym sam się przekonałem podczas użytkowania mojej 40tki. a gadanie o tym, że "kupię za rok" jest bez sensu w tema

• Serio mam gdzies czy bedziecie czekali w sztucznych kolejkach i czy ktos zablokowal wam dostep do ps4. Ja mam preorder jeden, mialem jeszcze w me ale anulowalem, co nie zmienia faktu ze jakby zlozenie

Opublikowano

Ja mam całkowicie wyłączony bo to ma pomagać tylko w starych grach, które zostały wydane przed Ps4 Pro.

Opublikowano
9 minut temu, Square napisał:

Jako, że od dzisiaj używam Pro to pytanko: tryb Boost zawsze macie włączony? W jakichś grach powoduje problemy?

Wyłączyłem po tym jak mi crashował Dying Light, w innych grach tego nie uświadczyłem.

Opublikowano

Ok to zostawiałam wyłączone. A Supersampling włączyć jak korzystam z Full HD, tak?

Opublikowano

Tak supersampling zostaw włączony jak korzystasz z TV FHD.

Opublikowano

w sumie to dlaczego Square kupiłeś tego

prosiaka skoro masz fullHD?

Opublikowano
12 minut temu, Square napisał:

Dla BL3. Zapewne sprzedam jak wyjdzie PS5.

Polecam Kratosa w 60 klateczkach...walka jest jeszcze przyjemniejsza :)

Opublikowano

Ja mam boost i samplowanie włączone, nie miałem do tej pory artefaktów, gier starszych raczej mało ogrywam jbco.

• 2 lata później...
Opublikowano

Może napiszę tutaj, bo nie chce zakładać nowego tematu.

Mam prośbę, ponieważ nie jestem w tematyce playstation (używam Xboxa), ale chciałbym kupić PS4 Pro do ex'ów, czy możecie mi dać jakieś wskazówki przed zakupem ? Chodzi mi o to, czy jakiś model jest lepszy, gorszy, mniej awaryjny, na co zwrócić uwagę przy zakupie ? Mam ciekawą oferte i model 7216B, ale kompletnie nic mi to nie mówi :(

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Model 7216B to jeden z ostatnich modeli poprawiony. Sam go mam. Rozeznaj się czy ma paragony i kiedy był kupiony. Za ile masz ofertę?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ma ktoś do sprzedania PS4 PRO ostatnią rewizję. Bez gier , wystarczy z jednym padem w pełni sprawną.

Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

No mam. Tak wystawiam ją na sprzedaż od dwóch lat :reggie: kiedyś się uda, wierzę.

Opublikowano

@Square podeślij mi na priv cenę oraz jakieś zdjęcia konsoli :)

Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka

• 1 miesiąc temu...
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie wiem, gdzie się o to zapytać. Jeśli napisałem w złym dziale to przepraszam.

Za ile mogę sprzedać nowe, nigdy nie otwierane PS4 Pro? Patrzyłem na Olx, Allegro, Ceneo, ale nowych konsol od ręki praktycznie nie ma, a ceny to wolna amerykanka, rozstrzał jest duży.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 20.10.2023 o 15:48, yaper napisał:

Nie wiem, gdzie się o to zapytać. Jeśli napisałem w złym dziale to przepraszam.

Za ile mogę sprzedać nowe, nigdy nie otwierane PS4 Pro? Patrzyłem na Olx, Allegro, Ceneo, ale nowych konsol od ręki praktycznie nie ma, a ceny to wolna amerykanka, rozstrzał jest duży.

Zależy, czy dawno kupione, ergo czy gwarancja już minęła. W ten Black Friday za 1300 zł latały nówki Slim 1TB bodajże. Czasy są takie, że można krzyknąć dużo i może nawet ktoś chętny się znajdzie. Mniej niż tysiaka na pewno bym nie wymagał.

Zresztą na olx jakąkolwiek byś podał cenę, to zainteresowani sami się zgłoszą z propozycją "negocjacji" xD.

Opublikowano
49 minut temu, kotlet_schabowy napisał:

Zresztą na olx jakąkolwiek byś podał cenę, to zainteresowani sami się zgłoszą z propozycją "negocjacji" xD.

JAKA CENA OSTATECZNA????

:daddy: