Opublikowano 25 marca 201510 l kupiłem abatura jak nim sie smiesznie gra, sadasz te małe motylice wątrobowe metr od bramy, samo sie pushuje oprócz tego, pasożyt świetnie sie zgrywa z wojami na meele i innymi dps-ami no i ten ult na klonowanie postaci jest ultra bekowy 2xtychus lub 2xillidan i pograne
Opublikowano 25 marca 201510 l nom a jak enemy team ma zeratula albo nove i zobacza na ktorej linie siedzisz to faktycznie pograne
Opublikowano 26 marca 201510 l czekam 2 tygodnie az sylvanas stanieje i kupie. na razie za nadwyzke gelda wzialem nazeebo nerf nie nerf dalej jest spoko
Opublikowano 27 marca 201510 l moze pogramy dzisiaj po 22? juz mam dosc tych randomow leaverow pies ich je.bal
Opublikowano 28 marca 201510 l A skąd macie te kody na betę? Niby te 0,30 euro to nie dużo, ale nie chce wprowadzać danych, by kupić coś, jednorazowo, za taką kwotę.
Opublikowano 28 marca 201510 l Dzisiaj fajny meczyk, generalnie po 5 minutach praktycznie przegraliśmy, cały fort rozwalony, a u przeciwników nic. Ale niezły comeback nam się udał i wygrana. Super meczyk Moldar#2815 jak coś
Opublikowano 28 marca 201510 l To gramy dzisiaj wieczorem czy nie? Może jak się zbierze więcej osób to inhouse pogramy
Opublikowano 28 marca 201510 l ja jestem 5-0 tyrande na rankedach i 3-0 tassadarem, hybrid 2nd support op
Opublikowano 28 marca 201510 l Tak o 20 dzisiaj bym się pisał. Fajnie jakbyśmy cały team zebrali , z tym że grali byśmy szybkie mecze bo niestety mam dopiero 20 lvl ;//
Opublikowano 28 marca 201510 l iRuther#2276Mam chyba 12 lvl, ale się nie przerażajcie, bo grać (chyba) potrafię, mogę dzisiaj z Wami zagrać.
Opublikowano 29 marca 201510 l Bo graniu już z 3 tygodnie, wkręciłem się i gierka jest naprawdę spoko. Szkoda tylko, że supporty są takie mało ciekawe i w sumie żaden jakoś mi nie przypadł do gustu... Ostatnio sobie w ciemno kupiłem Tychusa i fun gry z nim jest nieziemski Następny strzał na ślepo, to chyba będzie Petarda albo Zagara. Btw. Bohaterowie z SC2>Reszta
Opublikowano 29 marca 201510 l podono najbardziej requested hero jakiego maja dodac jest Fenix mam nadzieje ze zealot bo sc nie ma ani jednego warriora narazie
Opublikowano 29 marca 201510 l Ziomeczki, posiadam jeszcze 2 klucze do beciwa. Edyta: Już rozdane Edytowane 30 marca 201510 l przez Ferris71
Opublikowano 29 marca 201510 l Kolejny fajny meczyk, generalnie byłem pewien porażki, ale dogryzalismy przeciwnika. Końcówka to olaliśmy kapliczki na smoka, tylko full attack na bazę. Już ledwo ledwo ale wygraliśmy, nam zostało może 20 %. Świetna ta gra
Opublikowano 30 marca 201510 l no wlasnie dragoon imo slabo bo nie ma ranged warriorow a ja chce warriora z sc hero od dmg nie brakuje a dobrych tankow wlasnie malo, ps. choc sie na chatach streamow nabijaja ze dragoon moglby miec jako pasyw ze jak ginie to sie zamienia Edytowane 30 marca 201510 l przez Gattz
Opublikowano 30 marca 201510 l Z tanków to najlepszy jest ETC, bo przynajmniej czuć, że ma dmg, bo taki diablo, to bardziej wnerwia w late game niż żeby był prawdziwym zagrożeniem. Ostatnio pograłem Arthasem, i nie wiem jak oni tworzą te postacie, przecież to coś ma tak mały dmg, a raz na 15 sekund bomba z pasywki, to za mało. Może dlatego większość robi go na talenty full survi
Opublikowano 30 marca 201510 l nie zebym sie czepial ale w tankach nie chodzi o to zeby mieli damage tylko zeby sie wbili pierwsi, zmusili do walki i nie padli w trakcie etc nie jest topowym tankiem obecnie przez dmg tylko przez cc jakie oferuje (stun w dashu, stun aoe w ulcie, knockback w kolegow) plus jego aoe buff z pasywa ps. to zreszta tez widac po nerfach gdzie zawsze uderzaja u warriorow w to samo, przezywalnosc albo cc. czasem daja im w zamian damage jak u arthasa ostatnio. Edytowane 30 marca 201510 l przez Gattz
Opublikowano 30 marca 201510 l Jutrzejsza rotacja http://eu.battle.net/heroes/es/forum/topic/12364006580 Li Li ETC Diablo Tyrande Tychus Gazlowe (lvl 12) Zeratul (lvl 15)
Opublikowano 31 marca 201510 l Metoda, masz jeszcze kodzik jeden? Koledze bym dał i z nim się pomału wkręcał.