Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Właśnie ja byłem mega zadowolony, z turtle Beach 400, bardzo długo 3mala bateria, bass mega dobry itp. Podobno ludziom pękały i mało co kto je polecał. Ale były bezprzewodowe pod optyka plus USB, pełne sterowanie czat /gra. Cena około 299zl

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 102,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pojawiła się aktualizacja apki do słuchawek która dodaje min. możliwość przesyłania pressetów do słuchawek bez konieczności podpinania ich do konsoli za pomocą kabla, teraz da się to zrobić bezprzewod

• A szkoda strzępić ryja ... xD

• Ja mam. Wprawdzie jeszcze dobrze nie przetestowałem headseta. Wczoraj przy partyjce z użytkownikiem messer88 pierwszy raz użyłem i wg niego dobrze słychać, a wcale się nie wydzierałem.

Opublikowano

Właśnie ja byłem mega zadowolony, z turtle Beach 400, bardzo długo 3mala bateria, bass mega dobry itp. Podobno ludziom pękały i mało co kto je polecał. Ale były bezprzewodowe pod optyka plus USB, pełne sterowanie czat /gra. Cena około 299zl

Przewertowalem ostatnie strony i kilku z was chwali te "Turtle". Cena wzgledem jakosci bardzo dobra (tak wnioskuje po waszych postach). Planuje przeznaczyc 400 PLN na sluchawki do PS4 i bardzo zalezy mi na jakosci dzwieku bo jestem chyba audiofilem, mikrofon mam w nosie, nie mam kolegow do grania. Zalezy mi na super jakosci, dzwiek 7.1 i oczywiscie bass.

Jezeli nie ma zadnej sztuki spelniajacej moje wymagania mozecie cos polecic do 600zl, a co mi tam

Opublikowano

Przewertowalem ostatnie strony i kilku z was chwali te "Turtle". Cena wzgledem jakosci bardzo dobra (tak wnioskuje po waszych postach). Planuje przeznaczyc 400 PLN na sluchawki do PS4 i bardzo zalezy mi na jakosci dzwieku bo jestem chyba audiofilem, mikrofon mam w nosie, nie mam kolegow do grania. Zalezy mi na super jakosci, dzwiek 7.1 i oczywiscie bass.

Jezeli nie ma zadnej sztuki spelniajacej moje wymagania mozecie cos polecic do 600zl, a co mi tam

To nie lepiej kupic jakies sluchawki,skoro twierdzisz ze jestes audiofilem. 

Do 400zl:

AKG K240 Studio
Pioneer SE-A1000
Philips SHP9500

Do  600zl 

AKG M220 PRO
AKG K550

Opublikowano

Po paru testach, werdykt nie mógł być inny. Kingstony HyperX Cloud. Polecam sprawdzić i stestować. Dla mnie ideał, już dawno nie byłem tak zadowolony z dźwięku, jakości odcięcia od świata zewnętrznego i jakości samego mikrofonu. O samej wygodzie nie wspominam. Miazga jednym słowem. Jeśli miałby kupować kiedyś kolejne to chyba tylko HyperX.

DFE575A1-19F5-4D27-9712-CB719EA0E7F0.jpg

Edytowane przez KoBik

Opublikowano

Jak są podłączone? Z Xbox One też działają?

Opublikowano

A czemu miałby nie działać? Normalnie po jacku łączysz z padem i elo

Opublikowano

A czemu miałby nie działać? Normalnie po jacku łączysz z padem i elo

słuchawki do pada jak zwierze? 

Opublikowano

A widzisz żeby te słuchawki byly bezprzewodowe?

Opublikowano

No nie widzę ziomuś. Ale nie jestem za podłączaniem słuchawek do pada bo obciąża i tak już chujową baterię w tym padzie.

A ma to HyperX w ogólne osobno regulację głośność  chata i gry?

Opublikowano

A bo ja myślałem, że mówisz o XO. Tam baterie trzymają z słuchawkami spokojnie 20-25h

Opublikowano

Te cloudy to przebrandowane Takstary. Bardzo dobre słuchawki w za(pipi)istej cenie.  One mają w sobie, a przynajmniej starsza wersja miały karte dźwiękową usb, którą wpinało się w konsole, a do niej jacka od słuchawek.

Oczywiście jak komuś zależy na bezprzewodowych to niestety imo nie ma nic lepszego do Steelseries H wireless.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Wpinam w tv lub amplituner. Jesli wpinam w pada to dzwiek jest huyowszy wiec nie polecam. Sluchawki tylko po kablu, zadne bezprzewodowki mnie nie interesuja.

Tak jak pisze Starh branding Takstarow ale imo rewelka w tych cenach.

Opublikowano

Wpinam w tv lub amplituner. Jesli wpinam w pada to dzwiek jest huyowszy wiec nie polecam. Sluchawki tylko po kablu, zadne bezprzewodowki mnie nie interesuja.

Tak jak pisze Starh branding Takstarow ale imo rewelka w tych cenach.

Ale jak wpinasz do amplitunera albo do TV to działa mikrofon z konsolą? Czy są to słuchawki dla ludzi antyspolecznych :D?

I co z tą osobną regulacja chata i gry są osobne suwaki na kablu?

Opublikowano

Czat jeszcze ogarne bo chorobska mnie roz(pipi)alo i nawet nie sprawdzilem ale konsola chciala zebym do niej gadal wiec chyba dziala. Jest pilocik w kablu do off/on i suwak glosnosci.

Komfort Mustangu to cos pieknego 4h ciaglego grania i nie chce sie ich sciagac z glowy :)

Opublikowano

Mialem Senki jakies studyjne kiedys ale srednio bylem zadowolony. W tych czuje sie idealnie. Nie jestem tez jakims super ekspertem czy audiofilem ale troche tych sluchawek juz sie przewinelo. I czesto mniej znana marka wypada lepiej niz przehajpowana.

Edytowane przez KoBik

Opublikowano

Uzywam drugi rok Turtle Beach PX4. Niesamowity headset. Dziala wysmienicie 5.1 Dolby Digital, bezprzewodowe, 15 godzin baterii i wszystko reszta na plus. Teraz mozna wyrwac za 599 zl. 2 lata temu placilem okolo 700 stow. 

Opublikowano

Po podlaczeniu pod pada do PS4 graja za cicho :/ Na X1 jest dobrze. Wynika to pewnie ze pad do X1 jest lepszym zrodlem dzwieku.

A PS4 jest konsola bazowa.

Opublikowano

Nie masz czasem ściszonego dźwięku słuchawek systemowo?