Opublikowano 19 października 201410 l http://i.imgur.com/dNOw3wH.jpg Szacun!!! Takie zakupy to ja rozumiem
Opublikowano 20 października 201410 l Nieco w rozsypce, ponieważ w różnych terminach były nabyte.Reedycjami póki co bieżąca generacja stoi. Ten stan powoli zmierza na drugi plan, ale w połowie września wiadomo jak to było. Niby odgrzane kotlety, ale smakują wybornie. TLoU:R przeszedłem już i jestem zachwycony. Fantastyczna gra i pięknie się prezentuje (60 k/s i fHD, to powinien być standard), choć to port z poprzedniej generacji. W Metro Reduxaktualnie gram. Bardzo dobrze wygląda, jest klimatyczna i sprzedaje siarczysty policzek pozostałym odświeżonym pozycjom. Dwie gry za 140zł (nowa), a usprawnienia nie kończą się tylko na płynniejszej animacji oraz podbitej rozdzielczości. Diabła Trzeciego jeszcze nie zainstalowałem, ale to przecież klasa sama w sobie.Tę grę niedawno kupiłem. Po początkowym jęku niezadowolenia przyznam, że z każdą godziną jest coraz lepiej w każdym segmencie - od grafiki, do grywalności. Polecam.Ten SC jakoś ominął moją kolekcję. To dziwne, ponieważ serię sobie cenię, a zwiastuny niezwykle zachęcały do wydania nań okrągłej sumy. O reedycji cicho, a że w łikend przypadkiem wpadła mi w oko i to za 44zł, grzechem byłoby nie kupić.
Opublikowano 20 października 201410 l Ja tam sie nie dziwie, ze nie robia reedycji slabej gry, ktora na dodatek sie nie sprzedala.
Opublikowano 20 października 201410 l Nawet kolekcjonerska wersja jest bardzo tania, jakoś mi umknęła ta część. Musze nadrobić
Opublikowano 20 października 201410 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 24 lata temu pewien chłopiec dostał tajemnicze pudełko, po otwarciu którego jego świat zmienił się na zawsze. Był tak podekscytowany, że nie mógł zasnąć wieczorem, a z samego rana pierwsze kroki kierował do owego pudełka... Długie niezapomniane godziny spędzone z ową niespodzianką uczyniły z niego konsolowca na całe życie... Jak w każdej bajce przyszedł czas, rozstania z ukochaną zabawką. Były inne, ale żadna nie mogła się z nią mierzyć. Dziś po wielu latach, setkach godzin poszukiwań wspomniane pudełko powróciło... a trzymający je facet patrzy na nie takimi samymi oczami jak 24 lata temu. Jestem megazajarany, choćby biorąc pod uwagę stan w jakim udało mi się dopaść NES'a. Bez wątpienia najważniejszy element kolekcji.
Opublikowano 20 października 201410 l Nie dość, że konsola to jeszcze karton wygląda jakby dopiero co ze sklepu przyniesione.
Opublikowano 20 października 201410 l Wypas. Ja wciąż mam dwie gry na niego, pady i pistolero... Szkoda, że sprzętowi coś (pipi)yło i glitchował we wszystkich grach. Oprócz Atari 2600 to był najbardziej oblegana konsola z braćmi za bajtla.
Opublikowano 20 października 201410 l Nawet nie chce wiedziec skad i za ile ;_; ja chcę. może być w spoilerze.
Opublikowano 20 października 201410 l Coś pięknego, gratuluje i sam szukam już jakiś czas, ale alppbo bez pudełka, albo cena z kosmosu. Musze dopaść i dopadne
Opublikowano 20 października 201410 l 24 lata temu pewien chłopiec dostał tajemnicze pudełko, po otwarciu którego jego świat zmienił się na zawsze. Był tak podekscytowany, że nie mógł zasnąć wieczorem, a z samego rana pierwsze kroki kierował do owego pudełka... Długie niezapomniane godziny spędzone z ową niespodzianką uczyniły z niego konsolowca na całe życie... Jak w każdej bajce przyszedł czas, rozstania z ukochaną zabawką. Były inne, ale żadna nie mogła się z nią mierzyć. Dziś po wielu latach, setkach godzin poszukiwań wspomniane pudełko powróciło... a trzymający je facet patrzy na nie takimi samymi oczami jak 24 lata temu. http://i59.tinypic.com/sxkkzr.jpg Jestem megazajarany, choćby biorąc pod uwagę stan w jakim udało mi się dopaść NES'a. Bez wątpienia najważniejszy element kolekcji. Nie widzę innej opcji
Opublikowano 20 października 201410 l http://i.imgur.com/YZEpFru.jpg tylko potem nie sprzedawaj tej wersji u nas na forum 540zł z przesyłką gdzie za tyle :o
Opublikowano 20 października 201410 l Allegro ;-) EDIT - ostatnie miejsce, gdzie spodziewałem się znaleźć. Edytowane 20 października 201410 l przez Dark_Pharmacist
Opublikowano 20 października 201410 l ladnie, ladnie....witaj w #nes klubie widac ze nowa i tylko otworzona do sprawdzenia zawartosci
Opublikowano 21 października 201410 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wolne w robocie i od wczesnych godzin rannych podróż w czasie . Nie sądziłem że na współczesnym tv będzie to tak dobrze wyglądać.
Opublikowano 21 października 201410 l Dwa fajne wydania Luminous Arc II i Etrian Odyssey III (z art bookami). W arcie LA II duzo tyłków i cycków jak to przewaznie bywa. A ponizej dowod na to ze cos ze mna nie tak, kilka soundtrackow z gier. Ale co poradzic ze uwielbiam taka muzyke, a sciaganie plikow na dysk twardy to nie to samo co miec pudelko na półce z serii które sie uwielbia. Jedyny mankament takich OST to przekladanie plyt jezeli sa to wydania mult-cd. Nie moze czlowiek w spokoju posiedziec w fotelu i posluchac. Ale i tak nie zaluje. Edytowane 21 października 201410 l przez Velius
Opublikowano 21 października 201410 l http://i59.tinypic.com/ric2dk.jpg Wolne w robocie i od wczesnych godzin rannych podróż w czasie . Nie sądziłem że na współczesnym tv będzie to tak dobrze wyglądać. Full HD pełną gębą, nie to co współczesne szroty.
Opublikowano 21 października 201410 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Byłbym skończonym hipokrytą, gdybym zamęczał forumek o finansowe wspieranie nietuzinkowych gier w pierwszym, najważniejszym dla wydawcy okresie sprzedaży... a sam bym ich sobie nie sprawił. Nie mam na nie aż takiego ciśnienia, więc poczekają sobie na premierę BloodBorne wraz z ps4, lub MGS V. No i 4 stówy w ultimie z darmowa wysyłką i dlc, to w sumie niezły deal. Niech gierki te staną się kamieniem węgielnym pod odrodzenie tego wspaniałego gatunku, Amen. Edytowane 21 października 201410 l przez nobodylikeyou
Opublikowano 21 października 201410 l Propsuję,trzeba wspierać takie produkcje by devi i wydawcy widzieli,że ludzie chcą też grać w ciut trudniejsze i mniej oklepane tytuły.