Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Myślałem, że kody wrzucają O_o To ile dałeś?

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

195 z darmowa wysylka do paczkomatu, po uwzglednieniu kuponu -20zl z allegro :P

Kod tez jest, w boxie z gra na 1 postac z 2 sezonu :D jakby gra nie byla w boxie to bym nie wzial.

Opublikowano

Ten czarny pasek "Tylko na Xbox One" mogliby sobie odpuścić.

Opublikowano

knfro06xtd82.jpg

Kupony z allegro mnie niszczą finansowo :/ Sunset Overdrive z empika dzisiaj odebrany (ponad tydzień po premierze...), ale cena była spoko (212zł), a po prostu musiałem mieć tę grę w boxie, DAT OKŁADKA.

Tylko Xbox.

kupony z allegro? myślałem że on jest tylko jednorazowy, ale po twoim poscie zerknąłem na aplikację mobilną i dostałem kolejny -30zł ;o a jak napisałeś że do pada dodają pudełko KI a nie sam kod to już wiem na co go wykorzystam :)

btw Garden Warfare jest w EA Access, nie wiem czy wiesz?

Opublikowano

@Figaro: masz Famicoma? Czy tak tylko do kolekcji:)

Chciałbym, ale boleśnie drogi. Więc teraz próbuję na własną rękę dowiedzieć się, czy faktycznie niektóre pegasusy odtwarzają gry famicomu. Zobaczymy co wyjdzie z tego :)

Opublikowano

kupony z allegro? myślałem że on jest tylko jednorazowy, ale po twoim poscie zerknąłem na aplikację mobilną i dostałem kolejny -30zł ;o a jak napisałeś że do pada dodają pudełko KI a nie sam kod to już wiem na co go wykorzystam :)

Ten kupon na 30 zł jest na buty i ciuch ONLY :P

Opublikowano

Chciałbym, ale boleśnie drogi. Więc teraz próbuję na własną rękę dowiedzieć się, czy faktycznie niektóre pegasusy odtwarzają gry famicomu. Zobaczymy co wyjdzie z tego :)

moj pegasus odpalil FF1 na famicom

Opublikowano

A czemu mialby nie odpalic, przeciez to klony famicoma. Ja na swoim odpalalem pirackie giereczki, gry na fami oraz przy pomocy przejsciowki gry na NESa (naszego i amerykanskiego). Jedyne co moze bolec, to w czesci giereczek gorsza jakosc obrazu/dzwieku. Nie wiem jak jest z tymi bardziej zaawansowanymi grami na fami, co maja na carcie dodatkowe chipy itp. Sadze, ze z nimi moze byc problem. Istnieje szansa, ze ping wie cos wiecej na ten temat.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi. Niestety, te nowsze pegazy rzadziej odtwarzają gry z Famicomu. Mam jeden, ale nie mam do niego na chwilę obecną dostępu.

moj pegasus odpalil FF1 na famicom

Dalej go masz? Czy jest na sprzedaż?

Opublikowano

moja pierwsza konsola, prezent na urodziny 23 lata temu co do dzis dziala, ostatnie co bym sprzedal

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

A czemu mialby nie odpalic, przeciez to klony famicoma. Ja na swoim odpalalem pirackie giereczki, gry na fami oraz przy pomocy przejsciowki gry na NESa (naszego i amerykanskiego). Jedyne co moze bolec, to w czesci giereczek gorsza jakosc obrazu/dzwieku. Nie wiem jak jest z tymi bardziej zaawansowanymi grami na fami, co maja na carcie dodatkowe chipy itp. Sadze, ze z nimi moze byc problem. Istnieje szansa, ze ping wie cos wiecej na ten temat.

Niestety większość obecnie produkowanych klonów to byle gó.wna - zrobiłem kiedyś testy funstation, na około 50 przetestowanych cartów Famicomowych ruszyły ze dwa, z czego jeden z przekłamaniami w grafice. Stary dobry pegazus z porządnymi bebechami odpali prawie wszystko, wprawdzie gry działają wyraźnie wolniej (50hz vs. 60hz) ale jest to dobra opcja tymczasowa jak ktoś nie może ogarnąć famicoma. A co do samego Famiego, najlepiej brać nieco droższą wersję AV, bo jakość obrazu po kablu antenowym nie powala, no i wszystko będzie w czerni i bieli, chyba że telewizor obsługuje sygnał NTSC po antenie (mój nowy kineskopowiec obsługuje NTSC ale tylko po scarcie, więc konsole z US/JP na wejściu antenowym odpadają). Chyba że ktoś ma smykałkę do lutowania, to zawsze starego Famicoma może zmodować wyprowadzając kabelki chinch.

Nie powie, że zna tylko, że ma :P

Rzuciłem okiem na artykuł, miałem wrażenie, że większość została przepisana słowo w słowo z innych tego typu rankingów. No i jak zobaczyłem, że autor pisze w kontekście gier na Segę Saturn o kartridżach to mi wici opadły :). Do tego rozbicie tekstu na 17 stron...

Takie teksty powinny pisać osoby, które w tym siedzą, a nie przepisują newsy z portalu na portal. Większość stuffu, o którym było pisane to rzeczy niedostępne dla zwykłego śmiertelnika, devowe carty/płyty nie powinny trafić do takiego rankingu.

A wracając do tematu, zrobiłem sobie mały prezent:

NX50LCk.jpg

Opublikowano

Bayonetta to must-have dla kazdego posiadacza Wii U !

Co to za wydanie ? - widze, ze ma jakies wyciecie obok logo drugiej czesci.

Opublikowano

To fałd skórny mojej grubej ręki, standardowe special edition z jedynką na pokładzie :).

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Ej, serio ktos wiedzial, ze to reka?

Opublikowano

Przecież ku.rwa palec z paznokciem widać

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

:facepalmz:

Opublikowano

rycze xddddddddd

Opublikowano

Szkoda, ze poprzednia strona tematu sie skonczyla. Siedze i smieje sie do monitora... Strach zdjecie z kawalkiem nogi wstawiac - co sie bedzie wtedy dzialo...

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Trochę dobrego z różnych dziedzin elektronicznej rozrywki w tym 2 niespodziewane nabytki, ale takie okazje się często nie trafiają:

sffr40.jpg

EDYTA: Poprzednia strona - EPIC XDXDXDXDXD

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Hahaha wycięcie obok loga hahaha

Niektore pudelka z grami sa dodatkowo zapakowane w fajne tekturowe opakowania jak np. GTA Vice City na PC i maja takie wciecie na pudelku:

$_57.JPG

Edytowane przez saptis