Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Kupiłem w Sobotę, ale nie miałem czasu grać. Po 30 minutach stwierdzam... Mesjasz. 

269.. (pipi)any empik, ale fak yt. Rzuciłem kasjerowi hajsem w ryj 

21nh5s1.jpg

• Odpowiedzi 33,7 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Moje podsumowanie marca. W tym miechu skromnie i zakupy nastawione bardziej na uzupełnienie biblioteki gier dla mojego PC (#masterrace):

2dBafsH.jpg

1. Mycha Roccat Kone Pure Optical znalazła się tu nie bez przyczyny. Zastąpiła moją wysłużoną Logitech G9.

2. Zaginięcie Ethana Cartera za 3 dyszki z cdp + paczka w ruchu za free, więc pomyślałem, że warto sprawdzić co to za gierka. Wydanie całkiem ok jak za takie pieniądze. :)

3. Wasteland 2 w edycji strażnika, czyli typowa limitka na pc. Bardzo fajne wydanie dorwałem za 80zł.

4. Pillars of Eternity kolejne wypaśne wydanie - edycja awanturnika. Z użyciem kodu rabatowego 40% z kompanii graczy gra wyszła mi za 90zł na muve.pl + darmowa wysyłka. :cebula:  Dobry dil, wydanie świetne.

5. Na koniec główne danie tego miesiąca czyli Bloodborne w limitce. Spoko wydanie, genialny steelbook i cudowna gra. :banderas:

Opublikowano

Ja piyerdole jakim klimatem bije od tych pecetowych pudełeczek. Bez fikuśnych pasków PS4, bez żadnych pyierdolonych napisów na całe pudełko że gra w takim i takim języku, że takie i takie oceny, że taka i taka dodatkowa zawartość - chylę fedorę, naprawdę zgrabnie to wygląda.

Wyższa kultura gamingu :banderas:

Opublikowano

Wyższa kultura gamingu :banderas:

A po wpisaniu kodu steam, zawartość oraz  pudełko na śmietnik  :banderas: .

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Przyleciało mi kilka gierek i po raz kolejny zdałem sobie sprawę z tego, jak chu.jowo być zbieraczem śmieci.

Gry kupuję zazwyczaj w zestawach, bo jednak się nie przelewa, a w ten sposób jest taniej, przez co oczywiście każde zakupy kończą się dublami. Zdjęcia ciemne, bo swoją piwnicę oświetlam zaledwie jedną żarówką dyndającą majestatycznie spod sufitu.

kkz1beTh.jpg

Simsy i Wallace & Gromit wpadły zupełnie przypadkowo, niech leżą. Jedyne europejskie gry w tym zestawie. Kingdom Hearts II z piękną, połyskującą okładką to oczywiście dubel, obok niego siedzi sobie I.Q. Remix+ czyli Kurushi w wersji PS2 - szukałem tej gierki jakiś czas, więc fajnie, że wdepła w zestawie. Dalej widać dwie części Taiko no Tatsujin, jedna to dubel. Potem mamy chińską bajkę z chłopcem co ma mieczyk zamiast ręki, MGS 2 Substance w całkiem ładnym stanie, premierowe MGS 3 z okropną instrukcją, no i kolejne duble - Getaway wraz z Crazy Taxi i DMC3. Z boku natomiast czyha klawe Sengoku Basara 2 wraz z Kaido Battle (jak ktoś lubi jeździć autkiem bokiem, to polecam).

DEgFvPGh.jpg

Tutaj już trochę lepiej, bo tylko trzech tytułów muszę się pozbyć - Mario Golfa, Donkey Konga oraz Pokemon Stadium. Najbardziej cieszę się z Ogre Battle, Banjo Kazooie i Super Smash Bros. GASP i Star Warsy to miły dodatek.

Opublikowano

A po wpisaniu kodu steam, zawartość oraz  pudełko na śmietnik  :banderas: .

Dlatego na pc warto kupować tylko jakieś edycje specjalne z mapkami, instrukcjami, poradnikami, soundtrackami itd. Takie wydania spokojnie postawisz na półce, a poza tym płyta też jeszcze służy do instalacji. Z moim internetem tak jest szybciej, aczkolwiek jakbym miał szybszy to sam download byłby lepszym rozwiązaniem. Ogólnie coraz rzadziej kupuję coś na pc, ale takie jak wyżej wydania gier + do tego rpgi to ja mogę brać. :)

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

@chris85

Dawno nie bylo info o carbootach. Nie bywasz juz czy nic ciekawego sie nie trafia?

A bo zima :) Sezon miał wystartować w sobotę 4 kwietnia. Ale pada od dwóch dni i ma padać dalej, więc nie sądzę żeby się odbył. Wszystkie w mojej okolicy są na trawie i niestety musi być kilka dni sucho. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Ale tam na BloodBornie nie ma zadnych paskow :D

Edit.

ireniqs - masz plusa za N.Cartera. Kozak giera, ktora w dodatku dzieje sie w moich okolicach: Jelenia Gora, Pilchowice. Czekam z wwypiekami na wersje PS4 :)

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

ping, jeśli twój dubel Taiko to "Go Dai Me" to ja chętnie odkupię - Haru-matsuri niedawno samo wpadło, ale Go!Go! nadal mi brakuje. Sąsiedzi się nie skarżą, więc gram dalej ^^

Ostatnio sporo gier w folii nabywam: wszystkie "Tales of", "Killer 7", FF9 były (ew. są) nowe. Szaleństwo.

16749294027_74cb1cc17e.jpg

Do "La Pucelle" był też guide, choć w zdeczko nagryzionym stanie.

Nie ma też jak gry po 10-12PLN:

16930720236_a4546aeee6.jpg

Opublikowano

ping, jeśli twój dubel Taiko to "Go Dai Me" to ja chętnie odkupię - Haru-matsuri niedawno samo wpadło, ale Go!Go! nadal mi brakuje. Sąsiedzi się nie skarżą, więc gram dalej ^^

Ostatnio sporo gier w folii nabywam: wszystkie "Tales of", "Killer 7", FF9 były (ew. są) nowe. Szaleństwo.

16749294027_74cb1cc17e.jpg

Do "La Pucelle" był też guide, choć w zdeczko nagryzionym stanie.

Nie ma też jak gry po 10-12PLN:

16930720236_a4546aeee6.jpg

Gdzie i za ile kupiona Xilia 2 w day1?

Opublikowano

Troche pozno, ale jest goty 2015. Warto bylo dorzucic te 30zł, artbook ładny a steelbook wyglada świetnie. To ja spadam :banderas:

rstrb6.jpg

Opublikowano

f9NU1gK.jpg

Gra wymiata nieziemsko.

A to ceQQ1md.jpgdo Vity i 3DSa więc niech będzie że growy zakup

Opublikowano

Gdzie i za ile kupiona Xilia 2 w day1?

Kupiona na Amazon Marketplace, już mnie dziś ktoś o to pytał - nie ma już tego egzemplarza na AM.

Ogólnie to to nie miała być wersja Day One, przynajmniej z opisu nie wynikało.

Kosztowała 65 zł.

Trzeba przeglądać AM, czasem można niezłe oferty znaleźć i niektórzy wysyłają poza UK za 2Ł.

BTW obecnie amazon.co.uk obniżył cenę Day One do 15Ł, więc i tak nie jest tak źle :)

Opublikowano

f9NU1gK.jpg

Gra wymiata nieziemsko.

A to ceQQ1md.jpgdo Vity i 3DSa więc niech będzie że growy zakup

Napisz coś o słuchawkach bo jestem nimi mocno zainteresowany.

Jak wypadają podczas korzystania z Vity oraz czy korzystałeś już z nich z telefonem ( chodzi mi o to jak sprawdzają się do rozmów).

Opublikowano

<3 OLX

MBi0Zc3.jpg

Szkoda, że Soleil po niemiecku.

Edytowane przez mastafaker

Opublikowano

100 zł  :obama:

Opublikowano

TEN CAŁY ZESTAW ZA 100ZŁ??????????????? (pipi)A LUDZIE NIE PISZMY TU TAKICH RZECZY BO ZACZNA CENY WZRASTAC I NIKT JUZ NIC TANIO NIE KUPI

Opublikowano

Skromnie, ale na miesiąc grania wystarczy.

img_26979rumq.jpg

20150401114702zgu9x.jpg

Opublikowano

TEN CAŁY ZESTAW ZA 100ZŁ??????????????? (pipi)A LUDZIE NIE PISZMY TU TAKICH RZECZY BO ZACZNA CENY WZRASTAC I NIKT JUZ NIC TANIO NIE KUPI

WŁAŚNIE LICYTUJĘ NA ALLEGRO TEN SAM ZESTAW, ŻYCZCIE MI SZCZĘŚCIA.

Ale sprzedawca nie napisał, że Soleil po niemiecku, więc może mi się poszczęści :reggie:

Edytowane przez ping

Opublikowano

Masz racje. Taki ze mnie janusz biznesu  :/  Już poprawiam.

Opublikowano

:cool::lapka:

2r2oj61.jpg

s5ac1s.jpg

2qbg28j.jpg

Nóweczka, jeszcze pachnie tak brzydko  :fsg:

nl1rph.jpg

Edytowane przez MEVEK