Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

j7WuByB.jpg

CDSnESs.jpg

Trochę się wkurzyłem, bo część na DS musiała być gdzieś ostro zalana: mimo oryginalnej folii, kartonowy rękaw ma odbarwienia, podobnie na okładce po wewnętrznej, białej stronie. Nawet instrukcja w środku ma na rogu niewielką plamę :| Kosztowała tyle, że teraz nawet nie ma sensu za bardzo zwracać (biorąc pod uwagę, że kart wygląda i działa OK), bo połowę ceny zejdzie mi na przesyłkę.. Za to część na GBA, przez Japończyka oceniona na stan 3.5/5 jest w stanie bliskim perfekcji :)

Opublikowano

O sku,rwyyyyyyyysyn :obama::fsg:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

PSX & DC not dead! Pana Dilera pamiętam z szaraka, wciągał jak cholera. Wersja DC skusiła mnie okładką. W Galerians nie grałem, a Croc bo naszła mnie ochota na kilka platformówek z tamtego okresu. PSOne ląduje za chwilę pod telewizorem, będzie grane!

QZH2UJD.jpg

tzJB3OZ.jpg

A4G2mmC.jpg

ZOIaVfF.jpg

DUF8bzZ.jpg

W jednej fotce ukryłem mały żarcik, kto zgadnie o co chodzi dostanie kilka plusików.

Opublikowano

GTA V na PC, sprzedałem wersję na PS3 obiecując sobie, że jak będzie wersja dla taboretów to biorę w dzień premiery. No to biorę, a co, niech im się statystyki ze sprzedaży na PC zgadzają.

Zdjęcie poniżej.

D8J2mNV.png

Opublikowano

GTA V na PC, sprzedałem wersję na PS3 obiecując sobie, że jak będzie wersja dla taboretów to biorę w dzień premiery. No to biorę, a co, niech im się statystyki ze sprzedaży na PC zgadzają.

Zdjęcie poniżej.

D8J2mNV.png

I pewnie na takiego jednego Ciebie, 250 ludzi ściągnie z zatoki. :/

Opublikowano

PSX & DC not dead! Pana Dilera pamiętam z szaraka, wciągał jak cholera.

Freud bylby z siebie dumny xD

Opublikowano

Zdjęcie poniżej.

D8J2mNV.png

I pewnie na takiego jednego Ciebie, 250 ludzi ściągnie z zatoki. :/

59 GB :blink:

Opublikowano

kupiłem na ps3, kupiłem na ps4, na ściągnę z zatoki, ile można płacić za jedną licencję, za jedną grę

Opublikowano

Je,bać piratów :cool:

w4mh5qk.jpg

SVOEDV7.jpg

hW5OVMT.jpg

D8ZQRda.jpg

j1nuZKo.jpg

Wydanie jest moim zdaniem kozackie. W kopercie z pieczęcią jest mapa i kod na hajs do multi.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Wow! Piękne wydanie! To jakiś collectors czy zwykła sklepówka?

Opublikowano

Zwykła z Empiku za 169.

Opublikowano

7 plyt [*] ale wydanie bardzo ladne 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Z takimi grafikami to i 9 bym przyjął.

Opublikowano

Faktycznie ładne, mogłem brać w sklepie to się na klucz połaszczyłem :frog:

Opublikowano

Łojej jaka cena! Jak dawno temu rzucałem PC to nowości nie przekraczały 100zł. Sprawdzę po ile chodzi cyfrowa wersja.

Opublikowano

Rockstar zawsze lubi dowalic cene.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

A pamiętacie jak Konami wydało na kompy MGS2 na DVD? Ale były lamenty i płacze. I kombinowanie jak to zgrać na CD. A wtedy napęd DVD wcale nie był jakimś luksusem.

Opublikowano

To samo jak HL 2 wymagał steama. Cebulaki i tyle. 

Opublikowano

No i H-L2 w edycji cd to bylo 5 sztuk.

Opublikowano

Jak na kompa to wpisdu drogo. Rockstar ceni się tak samo jak Blizzard niestety.

Opublikowano

To są mylne wnioski ponieważ pomijacie pewną istotną kwestię, gry na PC są tanie właściwie tylko w PL - to nie Rockstar i Blizzard się jakoś szczególnie cenią, bo ich gry kosztują wszędzie tyle samo co wszystkie inne gry na PC, a gry na PC kosztują tylko od 25 do 33% mniej niż te same gry na konsole.

Gra na konsole kosztuje wyjściowo 60$, a na PC 40-50$.

Natomiast u nas gra na konsolę kosztuje teraz ~230 zł, a gra na PC 100-120 zł.