Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Te Viceroye tam przypadkiem leza? :kaz:

teraz by sie zgadzało  :rep_down:

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Growe znalezisko w swoim starym pokoju w domu rodzinnym. Ciekawe ile jest wart ten zabytek w stanie co najmniej 4/5.

20150513_180130.jpg 20150513_180117.jpg

Opublikowano

Jest bezcenna ze względu na wspomnienia.

A realnie 15-20zł

Opublikowano

W końću trafiła się fajna klawa ze switchami MX Cherry Black nie wyglądająca jak impreza disco-polo:

2r77ny8.jpg

2rmupuu.jpg

Opublikowano

Wiesia na bogato, will you marry me? :P

Opublikowano

no fajna klawiatura <3

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Paczka z Japonii? ooooo ciekawe co za chińskie graty tam znajdziemy

ESu9nm5.jpg

hmmm, coś białego? co to może być

seTPjOh.jpg

Final Fantasy XIII Limited Edition białe PS3 :obama:

ZwwiUml.jpg

zaraz zaraz, koniec? ale cos tam jeszcze jest?

fdanLTA.jpg

Spicyyyy Oraaaaangeeeee :banderas:

Btsxof2.jpg

Opublikowano

Tego sie nie da opisac slowami. Ja juz nie potrafie uzywac innej klawiatury niz mechaniczna. Dobrze ze robia takie jak Steelseries bo nie widzi mi sie disco polo z chinskimi podrobami MX Cherry za 900zl.

Opublikowano

Są bardziej precyzyjne, szybciej odbijają. Mam jedną taką klawiaturę i muszę przyznać że fajnie się na niej gra. Tylko halasuje jak jakaś stara maszyna do pisania

Opublikowano

no hałas jest srogi, narzekajo dzisiaj chłopaki w CSGO

Opublikowano

sam sex te biale ps3 i pomaranczowy gacek

Opublikowano

Je,bać klawiatury, ten gacek :obama:

Opublikowano

Gratulejszyn Lebtec pikne po prostu (choć  nienawidze FFXIII) Zazdroszczę gacka

Moje tego tygodniowe łowy :

4dbd2f274a28.jpg

Nie mogłem się powstrzymać i stałem się posiadaczem WiiU ,ale będzie piękne granie :banderas:  Bayonneta , Smash zelda Xeno.. i do tego  tyle tytułow na Wii  ech tylko grać.  Do tego ta cena , Szkoda ze zamiast Mario karta mam pikkmina3 ,ale  z tego co pograłem  to też zacna gierka . A knighta za 20 złotych zal nie brać 

Velius toż to nie biurko a moja "szafka"  w  gralni . stoliczek zajęła  ps4 wiec upycham konsole jak mogę:)

Edytowane przez Heviro (Fanboy BDG)