Opublikowano 7 lipca 20159 l Pokemony to pirat. Zelde tez bym w razie czego sprawdzil jesli od tego samego sprzedawcy.
Opublikowano 7 lipca 20159 l Konkurencja powyżej mocna, ale dorzuce coś w klimatach 20ty PlayStation Anniversary Limited Edition A NA DRUGIE
Opublikowano 7 lipca 20159 l Konkurencja powyżej mocna, ale dorzuce coś w klimatach 20ty PlayStation Anniversary Limited Edition Wyglada wysmienicie, powiedz mi gdzie to kupiles ? Moze bedzie tez z xboxa to chetnie kupie na prawe ucho
Opublikowano 7 lipca 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ten kolczyk xd. dawno nie wrzucałem żadnych zakupów, bo jakoś zapominałem ale tym razem: gierka z dzieciństwa, pamiętam że giercowałem w to ostro, ale coś mam przeczucie że chyba dzisiaj nie będzie mi się za specjalnie podobać bo sportówki to raczej nie mój konik :potter:. była okazja to aż żal żeby nie wziąść :potter: no i główny gość programu czyli moje pierwsze stacjonarne nintendo z (podobno) bardzo prawilną gierką, ale będzie zaraz grane :
Opublikowano 7 lipca 20159 l Pokemony to pirat. Zelde tez bym w razie czego sprawdzil jesli od tego samego sprzedawcy. Że się tak z ciekawości zapytam: z czego wnioskujesz? Może się czegoś nauczę.
Opublikowano 7 lipca 20159 l Pokemony to pirat. Zelde tez bym w razie czego sprawdzil jesli od tego samego sprzedawcy. Że się tak z ciekawości zapytam: z czego wnioskujesz? Może się czegoś nauczę. Pudełka z USA są czarne i chudsze. Europejskie są biało-przezroczyste. Na tych pokemonach nadrukowana jest amerykańska klasyfikacja wiekowa ESRB, zamiast PEGI, którą widać na okładce po lewej.
Opublikowano 7 lipca 20159 l To jest nadzieja, ze Zelda oryginalna. A w tych piratach save normalnie dziala?
Opublikowano 7 lipca 20159 l no i główny gość programu czyli moje pierwsze stacjonarne nintendo z (podobno) bardzo prawilną gierką, ale będzie zaraz grane : Polecam kupić kabelek S-Video (polecam prywaciarza z UK: http://consolegoods.co.uk/), konkretnie N64 S-Video & AV cable - PAL version) - oczywiście jeżeli masz CRT z takim wejściem. Niestety żeby mieć RGB w PALkach trzeba się namodzić (patrz http://etim.net.au/n64rgb/). Niestety obraz po RCA to szajs (a na LCD to już w ogóle :[). Sam planuje zakup SM64, ale jak się naczytałem o poziomie konwersji NTSC -> PAL to mi się odechciało szukać wersji EU.. A bawienie się w kolejne N64 i modowanie pod RGB to Edytowane 8 lipca 20159 l przez chmurqab
Opublikowano 7 lipca 20159 l To jest nadzieja, ze Zelda oryginalna. A w tych piratach save normalnie dziala? Miałem kiedyś Castlevanię OOE - save działał, ale po jakimś czasie gra w ogóle się nie włączała, a w Chrono Triggerze skasował się zapis przed ostatnim bossem Edytowane 7 lipca 20159 l przez ragus
Opublikowano 7 lipca 20159 l Zelda wygląda na oryginalną. W środku na odwrocie okładki jakieś informacje o Club Nintendo i takie tam podobne. W Poksach tego nie ma.
Opublikowano 7 lipca 20159 l Instrukcja do Zeldy jest kolorowa? Dobrze by było, gdybyś zrobił dobre zdjecie carta z przodu i z tyłu.
Opublikowano 7 lipca 20159 l Tak jest kolorowa. Okładka gry jest po francusku. Możliwe, że dlatego niska cena. Pewnie koleś nawet nie wiedział, że Poksy są piratami (bo skąd niby???). Sam nawet nie wiedziałem i nie pomyślałem o tym.
Opublikowano 7 lipca 20159 l Piratow jest masa, jedni wciskaja z premedytacja, inni sie zwyczajnie nie znaja.
Opublikowano 8 lipca 20159 l Jako, że swoją konsolkę już mam a dziewczyna gra na niej prawie więcej niż ja zapadła decyzja i dostała swoją. Wybrałem bundle z xeno bo muszę wreszcie ograć tą gierkę. Do tego fajny cover plate jest ( mam nadzieje ze nie rysuje sie tak jak oryginalny). Pokemon alpha zeby mozna bylo sie wymieniac na poki z ruby i teraz tylko jeszcze pozostaje nam kupic jakies tytuly do grania we dwojke, jakies sugestie? No i w planie w najblizszym czasie bylo jeszcze Wii U ale na razie będzie 2gi 3ds. Swoją drogą mniejsza wersją dla mnie o wiele lepsza niż Xl'ka ale to chyba kwestia przyzwyczajenia, rąk itp.