Opublikowano 19 września 20159 l Nie mam nic na swoje usprawiedliwienie poza tym, ze nie odpalalem ps4 od kilku miesiecy
Opublikowano 19 września 20159 l Jestes rozgrzeszony. Zeby nie bylo offtopu to takie cus sobie sprawilem spod znaku #TylkoXbox
Opublikowano 19 września 20159 l Crackdown za 37 funtow. Rare za 10 funtow. Pad za 10 funtow. Logo Xboxa za 40 funtow.
Opublikowano 19 września 20159 l T3pa pro w ustawieniu GT (maja dwie konfiguracje) gdzie kupiles? x-kom, kiere tez od nich wzialem
Opublikowano 19 września 20159 l Od dawna nic, to dzisiaj na bogato: <zdjęcie niebieskiego Xboxa> To jest jakiś nowy bundle?
Opublikowano 19 września 20159 l Crackdown za 37 funtow. Rare za 10 funtow. Pad za 10 funtow. Logo Xboxa za 40 funtow.
Opublikowano 20 września 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Odkupiłem od brata konsolę do gier. Kupił niesprawną i oczywiście tylko dysk twardy nie działał. Pady też coś tam nie mrygały, ale braciszek odratował oba i przeprowadził niezbędne modyfikacje: - wywalił wylewający się rezystor - wstawił cichy pecetowy wiatraczek - polutował hardmoda - wymienił dysk na 80 GB (już miałem), wrzucił XBMC 40 zł
Opublikowano 20 września 20159 l Od dawna nic, to dzisiaj na bogato: <zdjęcie niebieskiego Xboxa> To jest jakiś nowy bundle? To jest limitowana edycja konsoli. Wydaje dźwięk odpalanego Forda?
Opublikowano 20 września 20159 l Crackdown za 37 funtow. Rare za 10 funtow. Pad za 10 funtow. Logo Xboxa za 40 funtow. Już takie drogie są? Za parę lat będą warte sporo kasy.
Opublikowano 20 września 20159 l Ciekawe jaka by byla reakcja jakbym dal cene z kosztem przesylki z USA
Opublikowano 20 września 20159 l No ok ale co tam wyjątkowego jest w tych przypinkach? Są ze złota czy co?