Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Jeszcze raz dzięki pingu za radę :lapka: potrzebowałem tego od tak bardzo dawna, dwie dyszki plus dwa pozłacane hdmi to jak za darmo :fsg:

49ac0d1216b4fb0fe900895e6f0845b3.jpg

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

jlsRBL0.jpg

i bonusowo biblioteczka giereczek na WiiU :) Martwa konsola tak?

zKQKnNp.jpg

Opublikowano

Piękna kolekcja! Ale czemu same amerykany, mieszkasz w USA?

Opublikowano

zeratul mu wysyła

Opublikowano

WiiU kupiłem jak byłem w Stanach, więc mogę grać tylko w gry NTSC-U. Część gier kupiłem od razu, inne wysyła mi Zeratul :)

Opublikowano

witam ojca tematu :) dobra kolekcja ;)

Opublikowano

Kolejny zakup pół raka  :D

Gierka poszła do żyda ale kolekcjonerka jest ciekawa chociaz zegarek moze słuzyc jako kastet taki ciezki  :lol:

ipnt55.jpg

Ale wielki kutas dla UBI Polska za brak steelbooka w PL wersji :/

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Jeszcze raz dzięki pingu za radę :lapka: potrzebowałem tego od tak bardzo dawna, dwie dyszki plus dwa pozłacane hdmi to jak za darmo :fsg:

49ac0d1216b4fb0fe900895e6f0845b3.jpg

Mogę prosić o nazwę albo link? Od dawna o tym myślę :)
Opublikowano

O to, to, proszę również link, też tego potrzebuję, bo mam tylko jedno hdmi w TV.

Napisz jeszcze Rayos jak to się sprawdza.

Dobra, link mi niepotrzebny, na dx.com jest za ~ 25 zl, wyszukiwać jako hdmi switch.

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

Mialem to przy swoim naughty dogu, dziala bardzo fajnie - puszcza sygnal urzadzenia, ktore wlaczyles jako pierwsze.

Czyli nawet nie trzeba zmieniac kanalu :)

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Hej, skoro już znaleźliscie to nie jestem potrzebny[emoji14]nówka kosztuje jakieś 20, 25 zł i sprawdza się super, malutkie pudełeczko, jedyny problem to to, że nie zawsze automatycznie puści sygnał konsoli która wlaczasz, ale to jest raczej spowodowane tym, że u mnie one są bardziej w trybie czuwania niż całkiem wyłączone. Ale starczy zrobić pstryk guziczkiem i jest git, wygoda w porównaniu do przepinania kabli over 9000

Opublikowano

zeratul mu wysyła

to jest ten typ co mial mario w avku i robil przekrety na pchlim?

Opublikowano

Obawiając się tych chińskich hdmi switchów kupiłem coś takiego: http://www.c4i.com.pl/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=2830&virtuemart_category_id=503Przyszedł wyglądem trochę inny, jednak całkiem ładnie prezentował się pod tv, solidnie zbudowany. I to na tyle :) Przy podłączeniu xone,ps4,wiiu,ps3,360 kompletnie głupiał i albo tracił sygnał po chwili albo nie wyświetlał kompletnie nic. Walczyłem z nim na wszystkie sposoby i po prostu go odesłałem. Mając po dziurki w nosie problemów z hdcp i brakującymi złączami hdmi kupiłem na amazonie Kinivo: http://www.amazon.co.uk/Kinivo-K500-Premium-Wireless-Adapter/dp/B00YNM4HNW Kosztował jakieś 200zł ale działa idealnie, 5 złączy, automatycznie przełącza, zero problemów.

Opublikowano

Hej, skoro już znaleźliscie to nie jestem potrzebny[emoji14]nówka kosztuje jakieś 20, 25 zł i sprawdza się super, malutkie pudełeczko, jedyny problem to to, że nie zawsze automatycznie puści sygnał konsoli która wlaczasz, ale to jest raczej spowodowane tym, że u mnie one są bardziej w trybie czuwania niż całkiem wyłączone. Ale starczy zrobić pstryk guziczkiem i jest git, wygoda w porównaniu do przepinania kabli over 9000

Tak, to wina konsol w standby - switchowanie działa tylko przy włączaniu konsol. Jeśli wyłączysz aktywne źródło, a w tle działa inna konsola, to nie przełączy się na tą inną.

Opublikowano

zeratul mu wysyła

Tak jest

Opublikowano

No vel Albert_wesker

Opublikowano

zeratul mu wysyła

Tak jest

Wymień mi te przekręty lol

Opublikowano

hHJfFan.png

xMvXQen.png

9yrmTIb.png

Pomijam drame z zółtym kwadratem i twój ban na PT i jeszcze niedawny motyw jak chciałeś komuś wcisnąć w na wymiane poserwisowaną konsole

Opublikowano

I tym wesolym akcentem konczymy dygresje.

Nie bez powodu uzytkownik nie ma dostepu do PT.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dobry czwartek, może nawet tłusty bym powiedział. Wpadło kilka pysznych gierek i sześć kilo konsolowej makulatury. Będzie co robić w Święta.

33myeqr.jpg

64041w.jpg

28u7h9t.jpg

Opublikowano

Za każdym razem jak patrzę na okładkę Mafii to mi dyga. :banderas:

Opublikowano

Mój post z wyjaśnieniami został skasowany, a ten z pomówieniami i kłamstwami został. Brawo!