Opublikowano 11 kwietnia 20169 l TDU to jedna z najlepszych ścigałek w jakie grałem, jeśli nawet nie najlepsza. Fajne były misje z podwożeniem modelek. Czas w końcu dorwać gdzieś część 2. No mi dwójka podeszła do gustu, więc po usłyszeniu, że jedynka jeszcze lepsza, prędko zakupiłem. Ale nie ma co, grafika nieźle się postarzała ;f I minus za ciche radio.
Opublikowano 11 kwietnia 20169 l W oczekiwaniu na dark souls 3...Najlepsze GTA na Wii U oraz najlepsze GTA na X1, pora wrócić do Los Santos po zwiedzeniu na ps3 A lego city sztosik mocny, pogralem wczoraj trochę i pokłady beki i gagow powalają, szkoda tylko że loadingi irytują Edytowane 11 kwietnia 20169 l przez Rayos
Opublikowano 11 kwietnia 20169 l Co to za theme z Soulsów? Dostępny na pss czy tylko dla preorderów cyfrowej wersji?
Opublikowano 11 kwietnia 20169 l zestaw preordera z pss to oprocz gry, dynamic theme oraz soundtrack. niestety wszystko zablokowane do polnocy ;/ Edytowane 11 kwietnia 20169 l przez Qvstra
Opublikowano 11 kwietnia 20169 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Na razie przesłuchałem goty ścieżkę dźwiękową dodaną na osobnej płycie, wieczorem obejrzę recapy pierwszej i drugiej części dostępne z menu gry a potem lecimy z Yakuza 3, 4, 5
Opublikowano 11 kwietnia 20169 l gra na teneryfe, gra do nerdzenia w jaskini i gra do radosnego co opa z forumkiem . Pozdrawiam ekipe ! Edytowane 11 kwietnia 20169 l przez blantman
Opublikowano 11 kwietnia 20169 l Marcinie... Czujesz...? Słyszysz...? Powstań. Do wyższych celów zostałeś stworzony. Będziemy bili kolorowe żelki. Kapcioszki już założone, czas zatopić się w te wspaniałe światy. To będzie mój pierwszy raz. Pozdrawiam rodzinę SONY. #4theplayers
Opublikowano 11 kwietnia 20169 l Mój ojciec ma takie same, też macie 59 lat? Są wygodne, nie narzekam.
Opublikowano 12 kwietnia 20169 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No witam Dziękuję Suteq, dziękuję Ragus, cukierku. :rose:
Opublikowano 12 kwietnia 20169 l Łap plusika za yerbę, ale czemu nie w tykwie? Wii U jużprzez tyle rąk przeleciało forumkowych, że bałbym się tego już dotknąć Edytowane 12 kwietnia 20169 l przez Rayos
Opublikowano 12 kwietnia 20169 l Tykwa w domu. W pracy nie mam takich komfortów. Stan konsoli jest bardzo dobry, jak na taką cenę. Zresztą każda moja konsola N jest używana i nie przeszkadza mi to. Ta na pewno następnego użytkownika już mieć nie będzie, bo nie mam w zwyczaju sprzedawać konsol.
Opublikowano 12 kwietnia 20169 l -Dzień dobry, czy aby na pewno sprzedajecie Edycję Awanturnika ze wszystkimi bonusami? -Tak, Edycja Awanturnika zawiera blablabla. Zachciało mi się PC gamingu... Zwrócę to i wkrótce kupię, limitkę lub zwykłą za cenę <100zł. Ale koniec końców na razie to jest formalnie zakupione, więc wrzucam. Edytowane 12 kwietnia 20169 l przez gkihdghdhj
Opublikowano 12 kwietnia 20169 l Suteq juz się nagrał? xDNo przeciez pisalem co chce ograc i plan zostal wykonany. Tak samo przeciez bylo z 2DS tylko ten jeszcze krocej u mnie byl.
Opublikowano 12 kwietnia 20169 l Suteq juz się nagrał? xDNo przeciez pisalem co chce ograc i plan zostal wykonany. Tak samo przeciez bylo z 2DS tylko ten jeszcze krocej u mnie byl. chciałeś grać w 3D Worlda, SMM i inne, DŁUGIE tytuły. Jak tyś to ograł w tydzień?
Opublikowano 12 kwietnia 20169 l W jaki gurwa tydzien? Konsole dostalem dzien przed swietami przeciez.