Opublikowano 24 czerwca 20168 l Ano pewnie trochę się znajdzie. Że warto to wiem. Wrogiem nr 1 w tym momencie jest brak czasu żeby to wszystko ogarnąć. Może kiedyś.
Opublikowano 24 czerwca 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sam segz, ojenusiu jak to leży w dłoniach Teraz moge jak człowiek brac się z B2
Opublikowano 24 czerwca 20168 l Bansai jak ja zazdroszczę pierwszego ogrywania Lost Odyssey. Lost Odyssey to najlepszy jRPG tamtej generacji. Genialny szpil .
Opublikowano 24 czerwca 20168 l Post pod postem ale przyszedł mesjasz ;D Do tego na steamie Na xbox one cyfrowo i No to zapasy na lato zrobione . W pierwszej kolejności oczywiście dzisiaj Smuggler i do tego Tokyo Mirage Session
Opublikowano 24 czerwca 20168 l Przejęte zanim trafiły na Pchli Targ. Mam już drugi Sezon Walking Dead więc będzie się czym delektować wieczorami.
Opublikowano 24 czerwca 20168 l Bansai jak ja zazdroszczę pierwszego ogrywania Lost Odyssey. Lost Odyssey to najlepszy jRPG tamtej generacji. Genialny szpil . Pierwszego Zapomniales chyba do kogo piszesz
Opublikowano 24 czerwca 20168 l No witam i rodzinka w komplecie (co jak co ale brzydkie te konsole robią jak ch.uj xD )
Opublikowano 24 czerwca 20168 l tak jak pan jezus powiedział też miałem tę naklejkę na 360 xD Edytowane 24 czerwca 20168 l przez ragus
Opublikowano 24 czerwca 20168 l bluber Zagramy w coś, WIERZĘ. W sumie kusi mnie aby znowu zakupić remaster gearsów, bo w multi bym popykał. Edytowane 24 czerwca 20168 l przez suteq
Opublikowano 24 czerwca 20168 l Ale zgapili ode mnie, hehe. Swoją drogą tyle zielonego dobra na ostatnich stronach Może teraz Nintendo, niech ktoś kupi Gacka albo Wii.
Opublikowano 24 czerwca 20168 l Ja ostatnio rzadziej, ale konkretniej, tym razem: chyba nic sie nie odbija
Opublikowano 24 czerwca 20168 l widze tam małego peniska, którry sie odbija to zasun zaslonki bo pewnie w monitorze ci sie odbija :*
Opublikowano 24 czerwca 20168 l Ale żeś pocisnął Bartez Mam nadzieję że Jezuska prawilnie zawiesisz nad TV.
Opublikowano 24 czerwca 20168 l No witam i rodzinka w komplecie (co jak co ale brzydkie te konsole robią jak ch.uj xD ) najbardziej mi sie ta deska podłogowa podoba
Opublikowano 24 czerwca 20168 l Ze zdjęcia nie wynika ale niestety 101 troszkę porysowany tu i tam. Dla porównania mój stary gba sp. Za tą cenę nie będę jednak marudzić Edytowane 24 czerwca 20168 l przez czapa
Opublikowano 25 czerwca 20168 l Ze zdjęcia nie wynika ale niestety 101 troszkę porysowany tu i tam. Dla porównania mój stary gba sp. Za tą cenę nie będę jednak marudzić Cały czas sie czaję na ags 101 ale powoli tracę nadzieje to samo tyczy sie gba micro w bdb stanie Jedyna nadzieja ze nowa kieszokonsolka nintendo będzie obsługiwać gry z gba lub będzie trzeba kupić psp i cisnąć na emu
Opublikowano 25 czerwca 20168 l Cały czas sie czaję na ags 101 ale powoli tracę nadzieje to samo tyczy sie gba micro w bdb stanie W obu przypadkach cokolwiek w bardzo dobrym stanie < 300zł można w tym momencie brać, bo już taniej nie będzie - chyba, że jakaś nieświadoma mamuśka wystawi na OLX.