Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Ano pewnie trochę się znajdzie. Że warto to wiem. Wrogiem nr 1 w tym momencie jest brak czasu żeby to wszystko ogarnąć. Może kiedyś.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Ma5tvkh.jpg?1

no to jeszcze 5GB patcha i nakoorwiam  :shotgun:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Sam segz, ojenusiu jak to leży w dłoniach :banderas: Teraz moge jak człowiek brac się z B2 :fsg:
l3RK3EL.jpg?1

EpkaUqn.jpg?1uL9dOwB.jpg?1bPxqa4i.jpg?1

Opublikowano

Bansai jak ja zazdroszczę pierwszego ogrywania Lost Odyssey. Lost Odyssey to najlepszy jRPG tamtej generacji. Genialny szpil .

Opublikowano

Post pod postem ale przyszedł mesjasz ;D

13532775_1203692949670577_13184610704647

Do tego na steamie 79408159.jpg515372843.jpgtentacle.jpg

Na xbox one cyfrowo

SSX2012VIDEOGAME.jpg i header.jpg

No to zapasy na lato zrobione . W pierwszej kolejności oczywiście dzisiaj Smuggler i do tego Tokyo Mirage Session

Opublikowano

6WGs5aL.jpg

Wleciał Doomik i nowy fantastyczny glukometr łączący się z telefonem BLpQuAg.png

Opublikowano

Przejęte zanim trafiły na Pchli Targ. Mam już drugi Sezon Walking Dead więc będzie się czym delektować wieczorami. 

20160624_174340.jpg

Opublikowano

Bansai jak ja zazdroszczę pierwszego ogrywania Lost Odyssey. Lost Odyssey to najlepszy jRPG tamtej generacji. Genialny szpil .

Pierwszego :yao:

Zapomniales chyba do kogo piszesz :cool:

Opublikowano

No witam :lapka:

k3KGE22.jpg

i rodzinka w komplecie (co jak co ale brzydkie te konsole robią jak ch.uj xD )

eA10Ww7.jpg

Opublikowano

tak jak pan jezus powiedział BLpQuAg.png

też miałem tę naklejkę na 360 xD

Edytowane przez ragus

Opublikowano

naklejka jeszcze z czasów gimbazy :yao:

Opublikowano

bluber :obama:

Zagramy w coś, WIERZĘ. 

W sumie kusi mnie aby znowu zakupić remaster gearsów, bo w multi bym popykał. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ale zgapili ode mnie, hehe. Swoją drogą tyle zielonego dobra na ostatnich stronach :obama:

Może teraz Nintendo, niech ktoś kupi Gacka albo Wii.

Opublikowano

widze tam małego peniska, którry sie odbija  :ohboy:

Opublikowano

Kupowałbym tego Odina. Zazdraszczam.

Opublikowano

No witam :lapka:

k3KGE22.jpg

i rodzinka w komplecie (co jak co ale brzydkie te konsole robią jak ch.uj xD )

eA10Ww7.jpg

najbardziej mi sie ta deska podłogowa podoba

Opublikowano

QoeaBw6.jpg

Ze zdjęcia nie wynika ale niestety 101 troszkę porysowany tu i tam. Dla porównania mój stary gba sp. Za tą cenę nie będę jednak marudzić :)

Edytowane przez czapa

Opublikowano

QoeaBw6.jpg

Ze zdjęcia nie wynika ale niestety 101 troszkę porysowany tu i tam. Dla porównania mój stary gba sp. Za tą cenę nie będę jednak marudzić :)

Cały czas sie czaję na ags 101 ale powoli tracę nadzieje :/ to samo tyczy sie gba micro w bdb stanie

Jedyna nadzieja ze nowa kieszokonsolka nintendo będzie obsługiwać gry z gba lub będzie trzeba kupić psp i cisnąć na emu

Opublikowano

Cały czas sie czaję na ags 101 ale powoli tracę nadzieje :/ to samo tyczy sie gba micro w bdb stanie

W obu przypadkach cokolwiek w bardzo dobrym stanie < 300zł można w tym momencie brać, bo już taniej nie będzie - chyba, że jakaś nieświadoma mamuśka wystawi na OLX.