Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Na Allegro znalazłem, używany ale w miętowym stanie.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Miesiąc się kończy, więc jest co wrzucić.

Wiedźmin 3 na ostatnią platformę (na pc i xbone już miałem) i 3 smakołyki spoza naszych granic:

63vHqkc.jpg?1

Tylko niebieski, tylko sony, granie na trójnogu :banderas:

lpXBTPL.jpg

A tutaj zestaw żeby się odchamić :D

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Miesiąc się kończy, więc jest co wrzucić.

Wiedźmin 3 na ostatnią platformę (na pc i xbone już miałem) i 3 smakołyki spoza naszych granic:

63vHqkc.jpg?1

Daj znać czy dobry ten Caladius. Też się zastanawiałem nad nim ostatnio.

Opublikowano

Caladrius jest OK. Żaden przełom w gatunku ale solidny. Dużo postaci i każda z nich ma po 3 różne magiczne ataki. Scoring jest bardzo prosty i w skrócie to zabij wszystko co się rusza najlepiej chainując magią i zbierz medale (w dużym skrócie).

To port z Ps3 który jest portem z Xboxa360 który jest portem z arcade także prostackie modele 3d przeciwników ale co z tego to solidny vertical shmup i w dodatku chyba jedyny japoński na PS4. Grałem na Xboxie360 swego czasu PS4 ma szybsze loadingi podobno.

Opublikowano

:fsg::banderas: :obama:

ipcPioG.jpgi2Sfm4I.jpg?1

Edytowane przez XM.

Opublikowano

FRN tylko w selecie wyszedł?

Opublikowano

Tak, dziś premiera.

Opublikowano

<fota>

Też mi dzisiaj Fast Racing przyszedł. Tę paskudną pomarańczową ramkę mogliby sobie darować, no ale i tak dobrze że gra wyszła w ogóle w pudełku.

No i jak zwykle u Nintendo, tona papierów w pudełku, ale na instrukcje już miejsca nie starczyło bo szkoda drzew..

Edytowane przez _Shaman_

Opublikowano

Re to już chyba na lodowkach i pralkach wydali. xd

Opublikowano

Mam i ja.

psvhYlO.jpg

:banderas::xboss:

Zaqu będziesz wypłacał odszkodowania za plusiki? xD

Opublikowano

148ogtd.jpg

Niespodziewanie przyszło i dwa posty, no sorry. Wracam ma gejowska stronę tenczy

Opublikowano

bardzo ładnie 

Opublikowano

ty przystojny skurczybyku, piękny zestaw jak nastpęnym razem bedziesz obracał jakąs mezatke to zeby przypadkiem nie wzieła tego zestawu dla synka

Opublikowano

Będzie jakiś bundle xboxa s z gowem 4, czy tylko z tą fifą?

Jednak oprócz czerwonej konsoli będzie zwykła biała z Gearsami :)

Opublikowano

Tyle dobra na ostatnich kilku stronach, a ja z takim raczkiem... :( Aż mi wstyd, no ale chciałem nadrobić bo klimat podobno niezły. :rayos:

ugtpclD.jpg

Po ukończeniu pójdzie do żyda oczywiście i ważne, że za nieduże piniondze kupione. :lapka:

Opublikowano

hLpfF2N.jpg

:wub:

Mario z KiG (fajnie, że wysyłają tak, aby na premierę już było), a Splatoon od forumowicza funditto (plusik dla niego ;) )

Opublikowano

2 SZTOSY :obama: 

Opublikowano

Dałbym plusa za Far Cry'a, ale te tłumaczenia, że rak...To przynajmniej nowa gra, a Resident Evil 4 na szrota trzynaście plusów... dokąd zmierzamy panowie?!

Opublikowano

Ostatnie kilka stron :fsg:  Będzie czeba kupić FRN do kolekcji.

Opublikowano

11ils2r.jpg

:lapka: no musiałem kupić tego re

Nie chce umniejszac tej zaje.bistej grze, ale ogladalem streama i w tej "dopasionej" wersji z ps4 wyglada mega plastikowo i pieCowo, czyt. sterylnie. Odrzucilo mnie w pierwszym momencie.

Opublikowano

Bo capcom tylko ostrzejsze tekstury wrzucił bez upgrejdowania geometrii obiektów.

Opublikowano

6sdy5f.jpg

Fifunia z cebuli gram.pl xd Project Sylpheed też z cebuli empikowej, nówka była po 14zł i dwa crashery na bąka :banderas: