Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Ale ten Tony Hawk 5 jest chociaż podobno zbliżony do THPS 2? Brakuje mi takich gier na tej generacji, a myślę o kupnie tylko boli mnie właśnie opinia tej gry, gdzie tak tanio idzie dorwać tę grę?

W jakim sensie zbliżony?

Piątka wraca do korzeni. Nie ma "otwartego świata", nie da się zejść z deski. Ogólnie na każdym levelu mamy do zrobienia klasyczne zadania: SKATE, COMBO, znalezienie kasety VHS czy płyty DVD, lub rozwalenie czegoś itp. Na to nie ma czasu (klasyczne 2 minuty), robimy to jak chcemy. Ale każdy level zawiera też misje. Tutaj mamy już 2 minuty czasu i konkretne zadanie. Zrobienie high score, jakiś specjalnych trików itp. Dużo tych misji jest na każdy level.

Jest też opcja tworzenia własnych leveli tak jak było w THPS2. Jest opcja "kastomizacji" skejtera: nowe deski, wygląd, strój itp.

Po taniości dorwałem na allegro. Jakiś sklep wystawiał po 49 zł kilka sztuk, inny w jakiejś dziwacznej cenie 47,56 zł. Ale w tych cenach gry zeszły bardzo szybko :)

Jeżeli wróciło do korzeni z klasycznym 2-ch minut do zrobienia i bez otwartego świata to się jednak skuszę na tego THPS jak teraz bardzo tanio kosztuje.

• Odpowiedzi 33,5 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Mam pytanie. Kto zaprojektował to logo POLSKIE NAPISY i kto pomyślał, że umieszczenie tego czegoś na okładce jest dobrym pomysłem.

No jakbys sprzedawal gre w kraju gdzie znaczna wiekszosc graczy nie potrafi dobrze angielskiego, to sam bys informacje o polskich napisach/edycji walnal na pol okladki.

Opublikowano

Czuł, że będzie zaraz zjedzony. 

Opublikowano

Mam pytanie. Kto zaprojektował to logo POLSKIE NAPISY i kto pomyślał, że umieszczenie tego czegoś na okładce jest dobrym pomysłem.

Portugalczycy mają/mieli takie same okręgi z ichnią flagą, więc to pewnie wymysł centrali Sony. Lepsze to, niż usk, ale gorsze, niż znaczek PL na grach ubisoftu, który jest niemal niewidoczny.

Edytowane przez marcinwks

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

sroda spontan akcja - Janusz Gamingu na fb mi pisze, ze na olx koles z Poznania ma do sprzedazy dwie gierki w atrakcyjnej cenie na vite, szybka zajawka do kolesia, jeszcze troche utargowalem ale koles nie chce wystawic na allegro, a ja jestem wrazliwy na wysylke czegos po przedplacie przez olx, szybkie PW do Ravena bo tez z Poznania z danymi kolesia i juz pol godziny pozniej Kruku osobiscie odbiera gierki na rynku, wczoraj wysyla, a dzis juz sa u mnie

a tu fotka zdobyczy - za dwie gierki zaplacilem lacznie 110zl, z czego soul sacrifice poleci raczej do zyda za jakis czas bo juz odbilem sie od niej jak ogrywalem w plusie, a marvel to vitowy bialy kruk - gierka dostepna juz tylko z rynku wtornego, wywalili ja z ps store, na zagranicznym ebayu jak sie pojawia to z wysylka do kupienia z reguly w granicach minimalnie 200zl, do tego kapitalny port dobrej bijatyki

ogolnie dobra akcja i dobra cena co zadowolony pan gaben i spancer potwierdza, pozdro JG, pozdro Raven, ino forumek

oC5Y7w0.jpg

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

jak widzę te POLSKIE NAPISY to szkliwo mi pęka

Mnie też, ale co zrobisz.

kupię z ebaya albo z allegro od polskiego sprzedwacy ze smakiem estetycznym

Opublikowano

sroda spontan akcja - Janusz Gamingu na fb mi pisze, ze na olx koles z Poznania ma do sprzedazy dwie gierki w atrakcyjnej cenie na vite, szybka zajawka do kolesia, jeszcze troche utargowalem ale koles nie chce wystawic na allegro, a ja jestem wrazliwy na wysylke czegos po przedplacie przez olx, szybkie PW do Ravena bo tez z Poznania z danymi kolesia i juz pol godziny pozniej Kruku osobiscie odbiera gierki na rynku, wczoraj wysyla, a dzis juz sa u mnie

a tu fotka zdobyczy - za dwie gierki zaplacilem lacznie 110zl, z czego soul sacrifice poleci raczej do zyda za jakis czas bo juz odbilem sie od niej jak ogrywalem w plusie, a marvel to vitowy bialy kruk - gierka dostepna juz tylko z rynku wtornego, wywalili ja z ps store, na zagranicznym ebayu jak sie pojawia to z wysylka do kupienia z reguly w granicach minimalnie 200zl, do tego kapitalny port dobrej bijatyki

ogolnie dobra akcja i dobra cena co zadowolony pan gaben i spancer potwierdza, pozdro JG, pozdro Raven, ino forumek

oC5Y7w0.jpg

Od tego gościa kupiłem Dragons Crown za 70 zł. Wtedy komplet 3 gier był za 180 PLN. Gdybym wiedzial, że takie kruki to bym wszystkie wziął ;)

Opublikowano

soul sacrifice to zaden kruk :P wszedzie ta gre kupisz

dragons crown za 70zl zacna cena, tanio sprzedal choc gierke latwo w sumie zalatwic bo zawsze na allegro sie przewija

jedynie ten marvel vs capcom to powoli bialy kruk, na allegro jest z 2-3 razy w roku, a na ebayu ceny jak pisalem - przewaznie 150-170zl najtaniej za sama gre plus jakis chory koszt przesylki

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Prawdopodobnie ostatnie takie growe zakupy w tym roku:

skHxvb5.jpg

TAKIE wydania to ja rozumiem. :fsg:

JjhLRV2.jpg?1

F9AEcYJ.jpg?1
xEzUBT4.jpg?1

Wszyscy brali ostatnio Divinity, wziąłem i ja (najbardziej cieszy OST na płytce zmarłego niedawno Kirilla [*]). Dodatkowo spóźniona paczka z Anglii z SG0. :banderas: No i dwa sztosy, jeden od Polaków, drugi od mistrza Uedy.

To był dobry zakupowy przełom miesiąca listopada-grudnia. :obama:

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

Cymesik.

Opublikowano

c1ab81ea256a0f3396469d013f2777b9.jpg

Będzie skakane.

Gdzie i za ile kupiłeś ?

DK: Konsole i Gry. 95 zł.

Banan: Stokrotka, około 0,60 zł.

Opublikowano

c1ab81ea256a0f3396469d013f2777b9.jpg

Będzie skakane.

Gdzie i za ile kupiłeś ?

DK: Konsole i Gry. 95 zł.

Banan: Stokrotka, około 0,60 zł.

Dzieki ci piękny kawalerze.
Opublikowano

Ghosts?

Nie, dziękuję.

Opublikowano

Więcej kupuję do kolekcji niż do grania.

Opublikowano

Więcej kupuję do kolekcji niż do grania.

Kolekcjoner cod'ów.

:/:):D

Opublikowano

Nie komentuj głupio tylko pokaż co Ty tam zakupiłeś.