Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Ale ten Tony Hawk 5 jest chociaż podobno zbliżony do THPS 2? Brakuje mi takich gier na tej generacji, a myślę o kupnie tylko boli mnie właśnie opinia tej gry, gdzie tak tanio idzie dorwać tę grę?

W jakim sensie zbliżony?

Piątka wraca do korzeni. Nie ma "otwartego świata", nie da się zejść z deski. Ogólnie na każdym levelu mamy do zrobienia klasyczne zadania: SKATE, COMBO, znalezienie kasety VHS czy płyty DVD, lub rozwalenie czegoś itp. Na to nie ma czasu (klasyczne 2 minuty), robimy to jak chcemy. Ale każdy level zawiera też misje. Tutaj mamy już 2 minuty czasu i konkretne zadanie. Zrobienie high score, jakiś specjalnych trików itp. Dużo tych misji jest na każdy level.

Jest też opcja tworzenia własnych leveli tak jak było w THPS2. Jest opcja "kastomizacji" skejtera: nowe deski, wygląd, strój itp.

Po taniości dorwałem na allegro. Jakiś sklep wystawiał po 49 zł kilka sztuk, inny w jakiejś dziwacznej cenie 47,56 zł. Ale w tych cenach gry zeszły bardzo szybko :)

Jeżeli wróciło do korzeni z klasycznym 2-ch minut do zrobienia i bez otwartego świata to się jednak skuszę na tego THPS jak teraz bardzo tanio kosztuje.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Mam pytanie. Kto zaprojektował to logo POLSKIE NAPISY i kto pomyślał, że umieszczenie tego czegoś na okładce jest dobrym pomysłem.

No jakbys sprzedawal gre w kraju gdzie znaczna wiekszosc graczy nie potrafi dobrze angielskiego, to sam bys informacje o polskich napisach/edycji walnal na pol okladki.

Opublikowano

Czuł, że będzie zaraz zjedzony. 

Opublikowano

Mam pytanie. Kto zaprojektował to logo POLSKIE NAPISY i kto pomyślał, że umieszczenie tego czegoś na okładce jest dobrym pomysłem.

Portugalczycy mają/mieli takie same okręgi z ichnią flagą, więc to pewnie wymysł centrali Sony. Lepsze to, niż usk, ale gorsze, niż znaczek PL na grach ubisoftu, który jest niemal niewidoczny.

Edytowane przez marcinwks

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

sroda spontan akcja - Janusz Gamingu na fb mi pisze, ze na olx koles z Poznania ma do sprzedazy dwie gierki w atrakcyjnej cenie na vite, szybka zajawka do kolesia, jeszcze troche utargowalem ale koles nie chce wystawic na allegro, a ja jestem wrazliwy na wysylke czegos po przedplacie przez olx, szybkie PW do Ravena bo tez z Poznania z danymi kolesia i juz pol godziny pozniej Kruku osobiscie odbiera gierki na rynku, wczoraj wysyla, a dzis juz sa u mnie

a tu fotka zdobyczy - za dwie gierki zaplacilem lacznie 110zl, z czego soul sacrifice poleci raczej do zyda za jakis czas bo juz odbilem sie od niej jak ogrywalem w plusie, a marvel to vitowy bialy kruk - gierka dostepna juz tylko z rynku wtornego, wywalili ja z ps store, na zagranicznym ebayu jak sie pojawia to z wysylka do kupienia z reguly w granicach minimalnie 200zl, do tego kapitalny port dobrej bijatyki

ogolnie dobra akcja i dobra cena co zadowolony pan gaben i spancer potwierdza, pozdro JG, pozdro Raven, ino forumek

oC5Y7w0.jpg

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

jak widzę te POLSKIE NAPISY to szkliwo mi pęka

Mnie też, ale co zrobisz.

kupię z ebaya albo z allegro od polskiego sprzedwacy ze smakiem estetycznym

Opublikowano

sroda spontan akcja - Janusz Gamingu na fb mi pisze, ze na olx koles z Poznania ma do sprzedazy dwie gierki w atrakcyjnej cenie na vite, szybka zajawka do kolesia, jeszcze troche utargowalem ale koles nie chce wystawic na allegro, a ja jestem wrazliwy na wysylke czegos po przedplacie przez olx, szybkie PW do Ravena bo tez z Poznania z danymi kolesia i juz pol godziny pozniej Kruku osobiscie odbiera gierki na rynku, wczoraj wysyla, a dzis juz sa u mnie

a tu fotka zdobyczy - za dwie gierki zaplacilem lacznie 110zl, z czego soul sacrifice poleci raczej do zyda za jakis czas bo juz odbilem sie od niej jak ogrywalem w plusie, a marvel to vitowy bialy kruk - gierka dostepna juz tylko z rynku wtornego, wywalili ja z ps store, na zagranicznym ebayu jak sie pojawia to z wysylka do kupienia z reguly w granicach minimalnie 200zl, do tego kapitalny port dobrej bijatyki

ogolnie dobra akcja i dobra cena co zadowolony pan gaben i spancer potwierdza, pozdro JG, pozdro Raven, ino forumek

oC5Y7w0.jpg

Od tego gościa kupiłem Dragons Crown za 70 zł. Wtedy komplet 3 gier był za 180 PLN. Gdybym wiedzial, że takie kruki to bym wszystkie wziął ;)

Opublikowano

soul sacrifice to zaden kruk :P wszedzie ta gre kupisz

dragons crown za 70zl zacna cena, tanio sprzedal choc gierke latwo w sumie zalatwic bo zawsze na allegro sie przewija

jedynie ten marvel vs capcom to powoli bialy kruk, na allegro jest z 2-3 razy w roku, a na ebayu ceny jak pisalem - przewaznie 150-170zl najtaniej za sama gre plus jakis chory koszt przesylki

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Prawdopodobnie ostatnie takie growe zakupy w tym roku:

skHxvb5.jpg

TAKIE wydania to ja rozumiem. :fsg:

JjhLRV2.jpg?1

F9AEcYJ.jpg?1
xEzUBT4.jpg?1

Wszyscy brali ostatnio Divinity, wziąłem i ja (najbardziej cieszy OST na płytce zmarłego niedawno Kirilla [*]). Dodatkowo spóźniona paczka z Anglii z SG0. :banderas: No i dwa sztosy, jeden od Polaków, drugi od mistrza Uedy.

To był dobry zakupowy przełom miesiąca listopada-grudnia. :obama:

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

Cymesik.

Opublikowano

c1ab81ea256a0f3396469d013f2777b9.jpg

Będzie skakane.

Gdzie i za ile kupiłeś ?

DK: Konsole i Gry. 95 zł.

Banan: Stokrotka, około 0,60 zł.

Opublikowano

c1ab81ea256a0f3396469d013f2777b9.jpg

Będzie skakane.

Gdzie i za ile kupiłeś ?

DK: Konsole i Gry. 95 zł.

Banan: Stokrotka, około 0,60 zł.

Dzieki ci piękny kawalerze.
Opublikowano

Ghosts?

Nie, dziękuję.

Opublikowano

Więcej kupuję do kolekcji niż do grania.

Opublikowano

Więcej kupuję do kolekcji niż do grania.

Kolekcjoner cod'ów.

:/:):D

Opublikowano

Nie komentuj głupio tylko pokaż co Ty tam zakupiłeś.