Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

co to za jakiś festiwal vit na forumie? gdzieś za pół darmo rozdają? to też se kupie ;/

chwilowa moda nie warto

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

3GgOQdR.jpg

Uzupełnianie kolekcji GC część następna.

Najbardziej cieszy Viewtiful Joe, japońskie wydanie najbardziej pasuje do tej gry. Na dodatek jest po angielsku, więc miło.

W Metal Arms nigdy nie grałem, średnia na gamerankings wysoka, więc pora sprawdzić. A nóż następny hidden gem.

Do Sonica nigdy się nie przekonałem, zobaczymy czy zestaw 7 dobrze emulowanych, klasycznych gier to zmieni.

Pamiętam jak akolici Piotra Babieno ze Świata Nintendo sprowadzali Winning Eleven 6 w zestawie z Freeloaderem z Azji za grube dolary, w końcu jedyna porządna piłeczka na gacka. Warto mieć w kolekcji.

Beyblade i One Piece jako ciekawostki do multi.

Opublikowano

Nieco zielonego i niebieskiego dobra.

EnmoRs8.jpg

S prezentuje się znakomicie, dodatkowo na uznanie zasługuje fakt, że w tym przedziale cenowym otrzymujemy odtwarzacz filmów 4K. Kontroler - klasa.
Girsy4 nie robią tak spektakularnego wrażenia jak wydana dekadę temu pierwsza część, ale to wciąż kawał solidnej strzelaniny z soczystym multi. Jest też na czym oko zawiesić.
Ori to poezja zarówno w sferze grywalności, jak i A/V. Sunset już z poprzednim X'em u mnie zagościł, ale to była cyfrówka. Ta gra to perła i grzechem jest nie mieć jej w pudełku.
Natomiast KI to moje ulubione mordobicie bieżącej generacji. Efektowne, miodne, a w kwestii udźwiękowienia - miazga.

yLKjRLD.jpg

4 gry pod VR (jeszcze nie sprawdzałem) i mesjasz.

Opublikowano

It's a me, Mario! :D

yevq7aN.jpg

Opublikowano

Tytuły na Xa to w trzech czwartych perełki (Koksami Wojny gardzę), które sam chciałbym posiadać. Poza tym cztery niezłe demka pod VR oraz przedstawiciel starej, dobrej szkoły. Piękna sprawa.

Opublikowano

Jako ze Goldy po 2 latach sie zlamaly czas bylo wydac 1k Golda na pozadne sluchawki.

3AS52-AGW9N-510_primary_3.jpg?sw=1024&sh

Astro A50

Na wszelki wypadek jak by sie okazaly (pipi)owe kupilem przez Amazona zebym mogl odeslac.

Opublikowano

daj znac co i jak bo rowniez mnie kusza, ja poki co zamowilem Arctis 7 rowniez przez Amazon, jak mi nie podejda to odsylam i wtedy zastanowie sie nad a50 lub siberia 840  ;)

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Powiem ci że ładne zdjęcie. Robione lustrzanką za 20K golda?

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

To ja wiem. :) Tutaj wrzuca się zdjęcia autentyczne a nie z allegro, ebaya czy amazona. No ale takie tylko małe heheszki z mojej strony. Przepraszam za wisielczy humor, taki dzisiaj niestety mam.

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

Jeszcze jestem za młody żeby umierać, ale soon. :D

Opublikowano

No ale ireniqs ma rację, fotki ze stocka to ja sobie mogę w Google pooglądać. Tutaj wchodzę popatrzeć na autentyczne fotki fajnych zakupów.

Opublikowano

gw-itcrowdmosspopcorn.gif

chłopcy, dajcie sobie na wstrzymanie :) 

btw, te słuchaweczki moim zdaniem zbyt "designersko przekombinowane"... nie podobaja mi się. ogolnie sprzęt ukierunkowany gamingowo kiepsko wygląda :/  

Opublikowano

chłopcy, dajcie sobie na wstrzymanie :)

btw, te słuchaweczki moim zdaniem zbyt "designersko przekombinowane"... nie podobaja mi się. ogolnie sprzęt ukierunkowany gamingowo kiepsko wygląda :/

To swoją drogą. Nie podobają mi się te rurki do oddychania po lewej i prawej stronie, chociaż na żywo może być lepiej. Kolega willy wrzuci zdjęcia to się zobaczy.

Opublikowano

rowniez mnie to od nich odrzuca xD ale z drugiej strony przeciez one sluza tylko do grania imo z gamingowych sluchawek najlepszy design maja siberia 840 i seria Arctis

Opublikowano

Trochę zakupów z ostatnich kilku dni:

nbMUk45.jpg

Skate It do TANIOMODNIE - miało być z manualem i po angielsku, jest bez i po francusku, ale wylicytowane za 10zł więc nie ma co marudzić. Nigdy w tę odsłonę nie grałem, w trzy 'duże' włożyłem sporo godzin, więc sobie popykam skoro nowego skejta nie robią.

Time Leap na X360 - kolejna VNka do zbiorów, w moim zbierającym się fullsecie brakowało tego tytułu, więc jak wszystko z czasem znalazło się na półeczce.

Zettai Zetsumei Toshi 3 - ZAJE.BISTA seria, szkoda że czwórkę skasowali. W EU jedynka i dwójka wyszła na PS2 pod tytułami Disaster Report i Raw Danger (szukam wydań EU, bo japończyki oczywiście są w kolekcji). Trójki niestety nie lokalizowano.

Megaman Maveric Hunter - ponoć spoko, więc można sobie odpalić kiedyś.

Prinny - Też się nasłuchałem sporo dobrego, choć nigdy nie było okazji ograć - nie wiem czy to było dystrybuowane w polsce. Na celowniku mam jeszcze drugą część, a tą z miłą chęcią pyknę, bo wiele osób pisało w sieci że b.trudne.

Burnout Dominator i SSX On Tour - kolejne gry od TANIOMODNIE - po angielsku, ale okładka i manuale francuskie. Do tego UMD w zapasowych obudowach z aliexpress... No ale gry działają, więc to najważniejsze. Może trafię kiedyś do zbiorów lepszy stan.

Atsumare Wario na Gacławskiego - niestety japończyk poleciał w wałka i płytka ma sporo rys, czuję się jak bym ją na allegro kupił. Wtopa.

A dziś wybrałem się do Rzeszy na KEBABA więc pomyślałem, że zajrzę do gamestopów i saturna:

iaBVEEE.jpg

W du.pie mam, że okładki mają logo USK i są po niemiecku - każda gra śmiga w angielskiej wersji językowej, były dostępne 'tu i teraz', a u nas to albo trzeba zamawiać z allegro, albo z play asia i czekać miesiąc na dostawę. Tokyo Mirage Sessions kosztowalo mnie śmieszne 25 EUR - może to i nie limitka, ale o takiej cenie za podstawkę mógłbym w Poslce pomarzyć. Do tego ostatni brakujący Atelier na PS3. No... Prawie - jeszcze Atelier Rorona Plus. Nadrobi się.

Opublikowano

2z3w4za.jpg
FFVII jak i SO2 kupione po raz chyba 3 w życiu - tym razem już raczej nie będę się pozbywał ;)

Edytowane przez xmortex

Opublikowano

Wow Fajnal nie w platynie, ile dałeś i czemu na ebayu? :)

Allegro - 76zł ;)

Jedyny mankament to wgneicenie lekkie n froncie pudełka i lekki pajączek na CD1 poza tym super stan :)

Opublikowano

Dzisiaj pudelka nabyte juz jakis czas temu w dodatku nic specjalnie nowego. Ot dopelnienie kolekcji, ale na pewno bedzie przednio ogrywane+ cos dla graczy lasuchow ^ ^

CAM00022j_aeseraw.jpg