Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Soul, damn you!

pwzJtco.jpg

Zacny zakup milordzie  :sir:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Oj to musisz spiąć doope żeby dzisiaj skończyć :lapka:

Też już mam :banderas::fsg:

2vrsmfc.jpg

Opublikowano

Yakuza rządzi w zakupach growych a Czezky niedawno pisał o 2 kopiach krążących po forum a później o 10 sztukach na całą Polskę :yao:

no gra jestem hitem sprzedazowym w polsce, mylilem sie.

Nie.

No to forum to jest podobno ostatni bastion hardkorowych graczy, wiec gdzie ma sie sprzedac jak nie tutaj?

Niemniej ciekawe jak zareaguje pchli targ w najblizszych dniach :pawel:

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Podobno można walić konia i grać w gierki, zakup obowiazkowy

OTvE2mB.jpg

Opublikowano

I mały bonus. Mój mały pomniczek dla jednej z najpiękniejszych gier jakie kiedykolwiek powstały:

2efonra.jpg

2irss9z.jpg

To ta sztuka co ostatnio na allegro sie pojawila? Nie wiem jak sie skonczyla licytacje ale chyba pod 200zl to podchodzilo.

Opublikowano

SRi5I3m.jpg

o. nazbierało się troche

Opublikowano

Będę musiał kiedyś poszukać PSP w dobrym stanie i wciągnąć te Persony.

Opublikowano

Tak patrzę i zazdraszczam Person i Xeno po czym przypominam sobie że u mnie na półce już są. :obama: Dobre zakupki. +1

Opublikowano

Szanowny użytkownik Bansai prosił, żebym wrzucił pierwszy raz gierkę tutaj, no to nie mogłem odmówić  :reggie: 

mrekis.jpg

Zdjęcie na tle książek, niech ma pewność, że to moje :v

Opublikowano

Jestem dumny z wszystkich, którzy kupili Yakuzę.

A na allegro już się pojawiają kopie z drugiej ręki. Że niby 'gra nie w moim stylu'.

Opublikowano

SRi5I3m.jpg

o. nazbierało się troche

Do Sacred3 zabieralem sie jakis czas temu z racji kanapowego coopa i odskoczni od ruskow z D3, no ale klimat jednak nie tak fajny jak w Diablo no i te sztampowe postacie.

Painkiller to perelka, ale... na kompie gralo sie lepiej. Kiedys ta gra mi robila i jestem jej fanem, jednak bardzo sie zestarzala. Level w sierocincu nadal robi, dubbing pl wola o pomste do nieba, no i niezla muza na plus.

Opublikowano

Lepiej późno niż wcale :banderi: ale będzie grane :obemi:

16295727_546660902195650_317846065_n.jpg

Opublikowano

"sacred" 3 i painkillera specjalnie do coopa kupiłem,z kulegą z internetów.

Sacred prawie skonczony,a kosztował grosze.

Rip Mr. Snibbles

Opublikowano

Happi pożyczka była grana i wjechało troche rzeczy :sir:

A tak na poważnie to w koncu dotarły rzeczy kupione w VGP na światecznych promocjach, do tego kilka gierek okazyjnie kupionych na ebayu w ciągu miesiaca-dwóch ale troche im zajęło dotarcie do mnie.

DS, 3DS i Vitam reszte gierek w kolekcji.

zw2piE8.jpg

lsp7Rmq.jpg

xHcyVIj.jpg

Ujxn69N.jpg

Opublikowano

A mi soldnery zatrzymali na celnym (pipi). Zacne zakupy, aż miło taki post przyVitać :banderas:

Opublikowano

soldner stowka na playasia i zatrzymuja na celnym?