Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Celuję tylko w PSX - jak bede miał więcej, duzo wiecej, to wrzuce foto do odpowiedniego tematu z kolekcjami ;) 

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

U mnie na spokojnie :) Ot, taki skutek pomysłu pt: "A może by tak zacząć kolekcjonować gry Psygnosis?" :) Już kilka mam, ta jest kolejna. 

17358833_1365983410133263_58175979696603

Bardzo dobrze. Też od jakiegoś czasu intensywnie myślę nad zbieraniem gier Psygnosis. Problem z nimi jest tylko taki, że wydawali dużo gier, ale także dużo na komputery - głównie Amisię.

Co do kolekcji PS1. Jak zbierzesz tylko na tę 1 platformę, to i tak zbiór będzie imponujący.

Opublikowano

Popierdółka, ale miałem problem żeby kupić 3 marca. Pojawiło się w KiG, to od razu zakupiłem i dziś przyszło.

fklA3na.jpg

Opublikowano

c67a18f989c5dfa841201efd296e1c24.jpg

Niestety bedzie mało czasu na weekend na granie ale juz sie jaram

Odpaliłem i wyszedłem z jaskini. A wiec tak wyglada zycie

Edytowane przez kacprzak1991

Opublikowano

t7KFkGC.jpg

Mam tylko nadzieje, ze jest ang language bo ostatnio co nie kupie na allegro to przychodzi mi pudlo w innym jezyku.

Edytowane przez XM.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

gEkqtMT.jpg

Kupiłem z sentymentu, przyjdą święta albo jakaś inna większa impreza, znów z braćmi zasiądziemy przy pierwszym Pleju i będziemy znowu drzeć się jak małe dzieciaki :)

Edytowane przez Kornolio

Opublikowano

Moja pierwsza styczność z serią. Ale będzie kopanie po twarzach :obama:

tumblr_omz2mwW4Xb1vrcbv0o1_1280.jpg

tumblr_nuq08aCT1k1rlsez7o2_500.gif

Podziękowania dla @izon za szybką wysyłkę i forumkową cene  :master:

Opublikowano

t7KFkGC.jpg

Mam tylko nadzieje, ze jest ang language bo ostatnio co nie kupie na allegro to przychodzi mi pudlo w innym jezyku.

jak dla mnie najlepszy dead rising :lapka:

Opublikowano

XM, możesz mi coś wytłumaczyć? Pisałeś, że DR3 to ścierwo a teraz kupujesz. Co się zmieniło? :dafuq: 

Opublikowano

XM, możesz mi coś wytłumaczyć? Pisałeś, że DR3 to ścierwo a teraz kupujesz. Co się zmieniło? :dafuq:

Jestem uzalezniony od tej serii.

A poza tym ostatnio mocno grywam w remaster DR1 i naczytalem sie, ze jednak full to naprawde spoko gra i juz nie chrupie jak tragiczne demo wiec no coz - za 5 dych spróbuje :) 

Choc nie w powiem - jak dla mnie mocno psuje odbior gry zbyt blisko usytuowana kamera i tak naprawdę przeniesienie rozgrywki na ulice miasta gdzie otwartych budynków jest tyle co kot napłakał.

No i jednak ta seria od "trójki" to juz musou, a nie survival horror beat em up (ło kórva, nazwa wzieta z wikipedii xD )

Opublikowano

Jakoś zawsze ta konsola mi zalatywala jakaś kopią i podróbka czegoś.

Opublikowano

(pipi) miałem taki sam pokrowiec, w środku jest siatka na gry i gumowa, przezroczysta kieszeń na konsolę :banderas:

Opublikowano

Skąd ten pokrowiec?

Ziomeczek sprzedawał z Nintendo Poland, znalazłem na olx i zagadałem to mialem po starej cenie :cebula:

(pipi) miałem taki sam pokrowiec, w środku jest siatka na gry i gumowa, przezroczysta kieszeń na konsolę :banderas:

Jeszcze jak, zgadza się!

Opublikowano
KlLLPR3.jpg

Edytowane przez Gość

Opublikowano

O je,bany. Skąd?

I pokaż instrukcję.

Edytowane przez ragus

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Powrót do domu przywitał mnie takim prezentem na 25 urodziny. Odkupiony od Blantmana a gazetka z lotniska w Berlinie :3 9efb292e8aa45177a82e55433bf215df.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Kupione w gamestopie w Seattle od ręki za 43$.

https://imgur.com/gallery/r5vDK

Opublikowano

zazdroszczę 

Opublikowano

Zazdro w hui, ogromne zazdro.

Nie dałbyś radę wysłać takie jedno do polszy? :D

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Moge zajrzec jutro czy nie maja jeszcze na stanie. Wracam do Europy w piatek i bede mial osobe ktora bedzie jechala do Warszawy w niedziele (czyli za 8 dni). Z warszawy moze wyslac paczke kurierem czy cos. Jesli powaznie chcesz, to wyslij pw i ustalimy szczegoly.