Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

A co powiecie na (pipi)owe zakupy growe?

50de46c635d3fa39med.jpg

Case na x360 nie okazał się taki balasem jak myślałem wygląda to nawet spoko :notbad:

8c14c790db200632med.jpg
żeby było zabawnie moja x360 to e stingrey, case jest do slimki, ale pasuje, troche kratke wentylacyjną pokrywa, ale to kwestia 1 cm.

Ale dynastia kaczorów na ps4 :banderas: moje nemesis kasztan nad kasztanami 1.9/10 na metacritic samo sie nie wystawiło (plus trolle co wystawiały 10tki dla beki) ale będzie grane!

wczoraj odpaliłem i jestem zachwycony

Opublikowano

Nie mam pojęcia co o tych zakupach myśleć. Jestem w totalnej kropce. Śmiać się czy płakać? :D

Opublikowano

hahaha orzech wstawił zakupy i nie dostał żadnego plusa :D :D :D

Opublikowano

Ale duck dynasty naprawdę gameplay prezentuje się spoko. Oblukałem na yt. Jeździsz quadem,truckiem,pływasz motorówką i duuużo strzelasz ze strzelby. No i...to wabienie kaczorów.

Opublikowano

Potwierdzam, dawno temu sporo grałem w gry z serii Cabela's, skradanie się po lesie i polowanie na zwierzaczki <3333

Opublikowano

8c14c790db200632med.jpg

wrzuc prosze jeszcze foto tego casea z drugiej strony, sam bardzo sie zastanawiam nad zakupem

Opublikowano

Xd

"urelka" jest opcjonalna nie montowałem jej xd

Opublikowano

Plus za te kaczki xD

Opublikowano

nie, ale moj portwel nie jest bez dna :sorcerer:

To moze kup portfel

Opublikowano

czekam na jeszcze pare przesylek + zalegle zakupy jeszcze czekaja na fotki, no ale nie moglem sobie odmowic pochwalenia sie tym KLEJNOTEM GENERACJI :ragus:

lxoBCbu.png

Opublikowano

8c14c790db200632med.jpg

wrzuc prosze jeszcze foto tego casea z drugiej strony, sam bardzo sie zastanawiam nad zakupem

To jakaś proteza dla dałna? XD

Opublikowano

Ładnie by się komponowała z ręką Snaka i maska Corvo.

Opublikowano

Ten daszek chroni przed konsolę przed łzami.

Opublikowano

Konsola płakała, gdy ją wkładano w to coś. 

Opublikowano

Ku.rwa mać, nie zauważyłem tego grzejnika na poprzedniej stronie. Ładny, czerwony, dobrze musi grzać.

Opublikowano

Kolejny majowy zakup do zielonego król(kur)estwa:  ^_^

2f5dd8df445116fdgen.jpg